Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne zamana kadar surdu bu agrilariniz acaba,bende de var da olacagim diye korkuyorum.
Hala ara ara oluyor ama dünden itibaren azalma oldu diyebilirim. Midem de kötü olmaya başlamıştı dün o yüzden erken yaptım testi biraz da yoksa 1 haftalık gecikme bekleyecektim. Kızıma hamileyken 1 hafta gecikmeme rağmen testler negatif olmuştu. Kese yoktu. Sadece Bhcg 15 çıkmıştı. Kimyasal vs olabilir diye hep kan vermiştim ilk 1 hafta. O yüzden sabırlı olmayı denedim elimden geldiğince.

@
Hayırlı uğurlu olsun kuzummm mm sağlıkla gelsin☺çokk sevindimmm

Canımmm Canımmm hayırlı uğurlu olsun bizlerde bizlerededua et benle T tulperde cuma gunu erken gebelik testi yapacağız sağlıkla kucagina al insallah

1 hafta geçmesine rağmen testte çıkmamışmıydı böyle şeyler okuyunca yine umutlanıyorum

Hayırlı olsun canımmm

Bat'a 5 var daha canım düşük çıkması normal. Bir daha ne zaman kan vereceksin?

Yükselir canm stres yapma bebisin etkilenmesin. 2 gün sonra tekrarla artış olacak inşallah. Bize de dua et kuzum

Yukselir insallah sen sıkma canini batimiz ayni sen ogrendin ben bekliyorum

Daha 1 haftalık minnacık annesi hiç korkma yükselecek değerin cumaya yada ctesi ver kan bayağı yükselcek bundan sonra bol bol dua asla aklına kötü birşey getirme ben de oğlumu 24 Lemi 18 de mi ne öğredi. Şimdi 9 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…