- 25 Mart 2021
- 533
- 1.057
Oh maşallah inşallah öyle olur dediğin gibi zaten varsa da en fazla 1.5 haftalık falandır teyzesiDaha 1 haftalık minnacık annesi hiç korkma yükselecek değerin cumaya yada ctesi ver kan bayağı yükselcek bundan sonra bol bol dua asla aklına kötü birşey getirme ben de oğlumu 24 Lemi 18 de mi ne öğredi. Şimdi 9 yaşında
Canım aynen bende öyle düşünüyorum bakalım iki gün sonra bir daha vereceğimBat'a 5 var daha canım düşük çıkması normal. Bir daha ne zaman kan vereceksin?
Ay inşallah canımm Allah im tez zamanda sizlere de nasip etsinYükselir canm stres yapma bebisin etkilenmesin. 2 gün sonra tekrarla artış olacak inşallah. Bize de dua et kuzum
Haydi sıra sende inşallah canım benimYukselir insallah sen sıkma canini batimiz ayni sen ogrendin ben bekliyorum
İnsallah cok dua etHaydi sıra sende inşallah canım benim
Çıkmamıştı canım. Geç döllenme olmuştu :)1 hafta geçmesine rağmen testte çıkmamışmıydıböyle şeyler okuyunca yine umutlanıyorum
Merak etme yükselir genelde herkes öyle hep erken öğrediği içğn değer düşük çıkıyor ki sen 5 gün erken bile öğrendin maşallab sağlıkla gelsin inş yavrularımız rabbim herkese özellikle buradaki arkadaşlarımıza nasip etsin tez vakitte selamete eriştirsin inşallah hadi artık sende aralığa gel bakalım kaç i vardı sendeOh maşallah inşallah öyle olur dediğin gibi zaten varsa da en fazla 1.5 haftalık falandır teyzesi
Yani bazen ara ara bazen 3.4 dakika sürüyor canımİnsallah cok dua etsenin kasik agrilarinda cok siddetli olmayan ara ara yoklayan sancilarmiydi?
Teşekkür ederim :)Hayırlı olsun canımmm
Yani bazen ara ara bazen 3.4 dakika sürüyor canım
Nerde Aralık kuzum adı ne bilmiyorum ki topigin soylesene hemen gelirimMerak etme yükselir genelde herkes öyle hep erken öğrediği içğn değer düşük çıkıyor ki sen 5 gün erken bile öğrendin maşallab sağlıkla gelsin inş yavrularımız rabbim herkese özellikle buradaki arkadaşlarımıza nasip etsin tez vakitte selamete eriştirsin inşallah hadi artık sende aralığa gel bakalım kaç i vardı sende
Hayır benim adet ağrısıyla alakası yoktu sızlama var kasik da arar ara gelen çok hareket edince uzun süren canımYNi aormak istedigim su adet agrisi gibi cok yogunmu oluyodu daha hafifmi
İnşallah canım inşallah inşallahAldın mı canım test?
Bak maviiii'nin de 5 gün kala çıktı bize de çıkar inşallah
Insalllaaaahh hepimizin bebisleri tutunmusturHadi hayirlisi olsun baklm insallah bebisin sımsıkı tutunmustur sana
Kız sen sat Mart değilmi vuuuu maşallah sana olmaz inşallah erkenden öğredin maşallah yaw Bol bol Dua et Allah'ın izniyle birşey olmazNerde Aralık kuzum adı ne bilmiyorum ki topigin soylesene hemen gelirimya öyle tâbi erken olduğu için bence sızlama var ya ondan korkuyorum ama hem test te hem kanda olunca kimyasal falan olmuyor demi benim en son bat 5 Nisan'dı yani ne zaman oluyor doğum
Benmde oyle sizlama seklinde oluyo umarim benmde hayra alamettir belime ve kasiklarima hafif sizlaama giriyoHayır benim adet ağrısıyla alakası yoktu sızlama var kasik da arar ara gelen çok hareket edince uzun süren canım
Bende bugün tuhaflık var ben göremiyorum maviyide görmedim bir arkadaş daha var onuda görmedim erken gebelin yap birde hadi inşallah sen gördüysen var ozamanEki Görüntüle 2830221 aşırı hayalet ötesi bir çizgi ben mi görüyorum
İnşallah canım inşallahBenmde oyle sizlama seklinde oluyo umarim benmde hayra alamettir belime ve kasiklarima hafif sizlaama giriyo
Benim beynim uçtu ya belki hayal görüyorumBende bugün tuhaflık var ben göremiyorum maviyide görmedim bir arkadaş daha var onuda görmedim erken gebelin yap birde hadi inşallah sen gördüysen var ozaman