Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha 1 haftalık minnacık annesi hiç korkma yükselecek değerin cumaya yada ctesi ver kan bayağı yükselcek bundan sonra bol bol dua asla aklına kötü birşey getirme ben de oğlumu 24 Lemi 18 de mi ne öğredi. Şimdi 9 yaşında
Oh maşallah inşallah öyle olur dediğin gibi zaten varsa da en fazla 1.5 haftalık falandır teyzesi❣️

Oh maşallah inşallah öyle olur dediğin gibi zaten varsa da en fazla 1.5 haftalık falandır teyzesi❣️
Merak etme yükselir genelde herkes öyle hep erken öğrediği içğn değer düşük çıkıyor ki sen 5 gün erken bile öğrendin maşallab sağlıkla gelsin inş yavrularımız rabbim herkese özellikle buradaki arkadaşlarımıza nasip etsin tez vakitte selamete eriştirsin inşallah hadi artık sende aralığa gel bakalım kaç i vardı sende

Merak etme yükselir genelde herkes öyle hep erken öğrediği içğn değer düşük çıkıyor ki sen 5 gün erken bile öğrendin maşallab sağlıkla gelsin inş yavrularımız rabbim herkese özellikle buradaki arkadaşlarımıza nasip etsin tez vakitte selamete eriştirsin inşallah hadi artık sende aralığa gel bakalım kaç i vardı sende
Nerde Aralık kuzum adı ne bilmiyorum ki topigin soylesene hemen gelirim ❣️ ya öyle tâbi erken olduğu için bence sızlama var ya ondan korkuyorum ama hem test te hem kanda olunca kimyasal falan olmuyor demi benim en son bat 5 Nisan'dı yani ne zaman oluyor doğum ☺️❤️

20210420_150144.jpg
aşırı hayalet ötesi bir çizgi ben mi görüyorum 😑

Nerde Aralık kuzum adı ne bilmiyorum ki topigin soylesene hemen gelirim ❣️ ya öyle tâbi erken olduğu için bence sızlama var ya ondan korkuyorum ama hem test te hem kanda olunca kimyasal falan olmuyor demi benim en son bat 5 Nisan'dı yani ne zaman oluyor doğum ☺️❤️
Kız sen sat Mart değilmi vuuuu maşallah sana olmaz inşallah erkenden öğredin maşallah yaw Bol bol Dua et Allah'ın izniyle birşey olmaz

Bende bugün tuhaflık var ben göremiyorum maviyide görmedim bir arkadaş daha var onuda görmedim erken gebelin yap birde hadi inşallah sen gördüysen var ozaman
Benim beynim uçtu ya belki hayal görüyorum

Yarın yapacağım erken gebeliği canım

X