Benim bat bugündü, ne adet belirtisi var ne kırmızılarya sorma 20-21 olanlar da hiç gebe olan çıkmadı dimi ? benimde bat 20ydi 18inde adet oldumhep gecikirdi şimdi erken geldi en azından bir daha ki aya geç başlamıycaz o yüzden mutluyum yani :)
Bendeeeeeİnşallah canım inşallahumutluyum nedense. Genelde pek umut etmem sonradan üzilmiyim diye ama bu sefer baya umudum var boşa çıkmaz inşallah
Benimde yumurtlamaya göre yarın ama adet olacakmışım gibi ağrılarım var test yaptım negatif artık diğer aya kısmetya sorma 20-21 olanlar da hiç gebe olan çıkmadı dimi ? benimde bat 20ydi 18inde adet oldumhep gecikirdi şimdi erken geldi en azından bir daha ki aya geç başlamıycaz o yüzden mutluyum yani :)
Bende dayanamadım yaptım bugün erken gebelik ama negatif çıktıEvde var erken ama yarın yapcam kuzum
Kac gun vardiki bataBende dayanamadım yaptım bugün erken gebelik ama negatif çıktı
6 gün varKac gun vardiki bata
Valla bende beklicem dedim ama bi gaflete düşüp yaptımBenmde 5 var korkuyorumyapmaya test
Belki yarin sabah kaset test yaaprim bendeValla bende beklicem dedim ama bi gaflete düşüp yaptım
9 gün öncesi çıkanlar var valla maşallah ben yapmıycam artık ümidim de yok zaten inşallah senin bebiş vardırBelki yarin sabah kaset test yaaprim bendegaza geldim bu gun
Umidini kesme evet 9 gun oncesi cikanlar var ama adeti 9 gun gecince ogrenenlerde vsr insallah vardir bebisin9 gün öncesi çıkanlar var valla maşallah ben yapmıycam artık ümidim de yok zaten inşallah senin bebiş vardır
Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inşallahUmidini kesme evet 9 gun oncesi cikanlar var ama adeti 9 gun gecince ogrenenlerde vsr insallah vardir bebisin
Benim yumurtlama 12sindeydi biraz erken yaptım ben testi galiba ama bundan sonraki testi eğerki gecikme olursa o zaman yapcam9 gün önce çıkanlar bence yumurtlama zamanlarını bilmiyorlar
100% katılıyorum çünkü imkansız9 gün önce çıkanlar bence yumurtlama zamanlarını bilmiyorlar
Kiz herhaldeBenim yumurtlama 12sindeydi biraz erken yaptım ben testi galiba ama bundan sonraki testi eğerki gecikme olursa o zaman yapcam
Ay ne biliyim daha önce yumurtlama mı biliyordumKiz herhalde
Yumurtlamadan 10 gün geçmeden testte çıkmaz