- 27 Şubat 2021
- 308
- 273
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok silik bişey gordum bende❤❤❤❤❤❤Eki Görüntüle 2830221 aşırı hayalet ötesi bir çizgi ben mi görüyorum
Hevesiniz boşa çıkmaz inşallah canımEvet hevesli de ben olmzsa uzulmeyim diye belli etmemeye calisiyo olmazsa olmasin gezer tozar hayatimizi yazariz diyo ams ben biliyorum icten ice cok istiyo zaten cocuklari cok sever arkadaslarikiz geliyo 4 aylik bebekleri var hic kucagindns dusurmuyo
Ahahah amin insallah yoksaaaa sendemi besiz hamilesinHevesiniz boşa çıkmaz inşallah canım
Kıııızzz Allah iyiliğini versin gülcem diye karnım acıdı yoksaaaa
Beşiz değil de ikiz olsun çok isterim Allah'tan hayırlısı bakalımAhahah amin insallah yoksaaaa sendemi besiz hamilesin
Bende cok isterim ikiz ama daha tekiz yapaamdimBeşiz değil de ikiz olsun çok isterim Allah'tan hayırlısı bakalım
Attım ama alırımBirazdan bi da bak bakalım koyulaşmış mı? Atmadıysan tabi.
Aldın mı canım test?
Bak maviiii'nin de 5 gün kala çıktı bize de çıkar inşallah
Sabah ilk idrarla yap koşarak gidesin inş kan vermeyeBenim beynim uçtu ya belki hayal görüyorum
Yarın yapacağım erken gebeliği canım
yok canım hiç takmıyorum bu ara hersey kısmet olursa olur artık napalım biz destekliyoruz içeceğimizi içip yapacağımızı yapıyoruz gerisi Allahın takdiri...Çok şükür iyiyim kuzum hayırlısı olsun hakkında inşallah ben hiç birini yapmadım yalan yok hele çakşır aldım aldığım gibi duruyor bal çörek otu tarçın yaptım eşimde incir ceviz yedi Allah'ım tez zamanda nasiplendirsin inş canım sıkma canını Rabbim büyük
İnşallah inşallahBu arada bol bol dua edelim ınslalah bizimde 5 gün önceden belirirverir bebisler
ya sorma 20-21 olanlar da hiç gebe olan çıkmadı dimi ? benimde bat 20ydi 18inde adet oldum hep gecikirdi şimdi erken geldi en azından bir daha ki aya geç başlamıycaz o yüzden mutluyum yani :)Batı 20,21 nisan olanlar kuruduk kaldık resmen
valla benim ne normal kaset testim böyle çıktı sonra erken gebelik poztif oldu bu normal kaset demi canımEki Görüntüle 2830221 aşırı hayalet ötesi bir çizgi ben mi görüyorum
Allah seniiii yaaaKıııızzz bir sürü belirtin var sana da yapim mi şimdiden bundan
Öyle canım canım öyleeeyok canım hiç takmıyorum bu ara hersey kısmet olursa olur artık napalım biz destekliyoruz içeceğimizi içip yapacağımızı yapıyoruz gerisi Allahın takdiri...
Ben de görüyorumEki Görüntüle 2830221 aşırı hayalet ötesi bir çizgi ben mi görüyorum
Evet canımvalla benim ne normal kaset testim böyle çıktı sonra erken gebelik poztif oldu bu normal kaset demi canım
Evde var erken ama yarın yapcam kuzumI ipti ben sabah ilk idrarla yaptım attığım negatifi öğleden sonra yaptım erken gebeliği iki gün kala yapacaktim adete dayanamadım çünkü 6 gün önceden gösteriyor diyor aynı senin gibi ilerledim kuzum belki yapsan çıkar tabi karar senin çok pahalı yap alırsın bir daha desem bu arada benim adetim biteli bile 15 gün olmuştu yani varsa çıkar canımm
İnşallah canım inşallah umutluyum nedense. Genelde pek umut etmem sonradan üzilmiyim diye ama bu sefer baya umudum var boşa çıkmaz inşallahBu arada bol bol dua edelim ınslalah bizimde 5 gün önceden belirirverir bebisler