Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet hevesli de ben olmzsa uzulmeyim diye belli etmemeye calisiyo olmazsa olmasin gezer tozar hayatimizi yazariz diyo ams ben biliyorum icten ice cok istiyo zaten cocuklari cok sever arkadaslarikiz geliyo 4 aylik bebekleri var hic kucagindns dusurmuyo 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Hevesiniz boşa çıkmaz inşallah canım 😍
Kıııızzz Allah iyiliğini versin gülcem diye karnım acıdı yoksaaaa 😂😂

Çok şükür iyiyim kuzum hayırlısı olsun hakkında inşallah ben hiç birini yapmadım yalan yok hele çakşır aldım aldığım gibi duruyor bal çörek otu tarçın yaptım eşimde incir ceviz yedi Allah'ım tez zamanda nasiplendirsin inş canım sıkma canını Rabbim büyük
yok canım hiç takmıyorum bu ara hersey kısmet olursa olur artık napalım biz destekliyoruz içeceğimizi içip yapacağımızı yapıyoruz gerisi Allahın takdiri... :dua: :dua: :KK36:

I ipti ben sabah ilk idrarla yaptım attığım negatifi öğleden sonra yaptım erken gebeliği iki gün kala yapacaktim adete dayanamadım çünkü 6 gün önceden gösteriyor diyor aynı senin gibi ilerledim kuzum belki yapsan çıkar tabi karar senin çok pahalı yap alırsın bir daha desem 🙄🙄 bu arada benim adetim biteli bile 15 gün olmuştu 💕 yani varsa çıkar canımm 🤲❤️

I ipti ben sabah ilk idrarla yaptım attığım negatifi öğleden sonra yaptım erken gebeliği iki gün kala yapacaktim adete dayanamadım çünkü 6 gün önceden gösteriyor diyor aynı senin gibi ilerledim kuzum belki yapsan çıkar tabi karar senin çok pahalı yap alırsın bir daha desem 🙄🙄 bu arada benim adetim biteli bile 15 gün olmuştu 💕 yani varsa çıkar canımm 🤲❤️
Evde var erken ama yarın yapcam kuzum🥰

X