Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bugün tuhaflık var ben göremiyorum maviyide görmedim bir arkadaş daha var onuda görmedim erken gebelin yap birde hadi inşallah sen gördüysen var ozaman
Bende tam onu yazcaktim bu gun bende hicbir testte cizgi goremiyorum 😂😂😂 sadece birinde gordum

Kız sen sat Mart değilmi vuuuu maşallah sana olmaz inşallah erkenden öğredin maşallah yaw Bol bol Dua et Allah'ın izniyle birşey olmaz
Yok yokkkk ben 25 günde bir adet oluyorum ya hani en son nisanın 5 inde bitmiş adetim 10 unda yumurtlama olmuş ayın 20 su hamileyim valla🤣🤣🌹 canım ondan demi bu kadar düşük yani beni Aralık ayına almıyor musun aşk olsun☺️ Martin 31 iydi benim ilk adet tarihim❣️

Eklentiler

• IMG_20200924_205452_8.jpg
    IMG_20200924_205452_8.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 54
Ben boşuna beşiz demiyormuşum demek 🤣🤣
Kız o ne öyle bu yaşta ve daha doğurmadan ne göbeği bacım bu yastık koyup prova mı yapıyorsun yoksa 🤣🤣
Ahahahahha yok gobegim var zaten ve nefesimi tutup sisirince boyle oluyo 😂😂😂 evde hamile gibi sisirip geziyorum 😂😂😂😂 kocisimle resim cekiniyoruz hamile cekimi yspiyoruz😂😂😂😂🤰

Alemsiniz valla 🤣🤣 kocişin de çok hevesli demek senin kadar.
Evet hevesli de ben olmzsa uzulmeyim diye belli etmemeye calisiyo olmazsa olmasin gezer tozar hayatimizi yazariz diyo ams ben biliyorum icten ice cok istiyo zaten cocuklari cok sever arkadaslarikiz geliyo 4 aylik bebekleri var hic kucagindns dusurmuyo 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

X