- 28 Ocak 2019
- 704
- 1.419
- 32
Kız sen Bi sakin olsana amma stres yaptın ama Bi dur senin daha önünde koskoca 5 gün ovulasyon dan anlamam ama kaset testte 1 gün bile çok şey fark eder belirtilere kafana takma güzel düşün güzel olsun allahın izniyleEğildiğimde genital bolgemin ust kisminda batma oluyo kasik agrim var zaten ben cok umutlandim ya
İptim inş sana da nasip olsun canımO kadar mutlu oldum ki anlatamam kuzum dua et bize deeee inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın
Çok şükür canım benim çok şükür aman bişey olmasında inş kanlarda temiz çıkar iyi kalplim benim Rabbim sanada nasip eder inş tezzamandaArkadaşlar ultrason temiz çıktı buna bir kere daha sevindimşmdi hormon kanı verdim onu bekliyorm bakalım onda ne çıkacak ponçikler ya Arsoney
İnsalah canimİnsallah bebis yapiyodur bize bunlari beyin degil
Cok stres yaptim cunku 2 gudnru kendimi cok garip hissediyorum afedersiniz ama ishalim var fazla gazin var siskinligim var kasik agrim varKız sen Bi sakin olsana amma stres yaptın ama Bi dur senin daha önünde koskoca 5 gün ovulasyon dan anlamam ama kaset testte 1 gün bile çok şey fark eder belirtilere kafana takma güzel düşün güzel olsun allahın izniyle
canım inşallah hiç bir şey çıkmaz mevsimlik bir gecikmedir. bende de gelen giden yok bekliyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun şu mübarek günlerin hürmetine en yakın zamanda güzel haberlerimizide paylaşırız inşallahArkadaşlar ultrason temiz çıktı buna bir kere daha sevindimşmdi hormon kanı verdim onu bekliyorm bakalım onda ne çıkacak ponçikler ya Arsoney
İnşallah onlarda gelsin gidecem rahat rahat adet beklicemİptim inş sana da nasip olsun canım
Çok şükür canım benim çok şükür aman bişey olmasında inş kanlarda temiz çıkar iyi kalplim benim Rabbim sanada nasip eder inş tezzamanda
Evet gördümBöyle birşey yani baktığımda ben biraz görüyorum ilk dakikada hayalet bir çizgi ama doğruyu söylemek gerekirse kandırıyordur
Çok şükür bişey çıkmamış canimSıktığım hamiş olmak değildi de başka şey çıkmasıydı Doktor da Allah Allah dedi
Onlarda temiz çıkarsa adet söktürücü verirler kuzum büyük ihtimalİnşallah onlarda gelsin gidecem rahat rahat adet beklicem
canım inşallah hiç bir şey çıkmaz mevsimlik bir gecikmedir. bende de gelen giden yok bekliyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun şu mübarek günlerin hürmetine en yakın zamanda güzel haberlerimizide paylaşırız inşallah
Yaa zaten kist filan olsa ağrım olur ben böyle bomba gibiyimÇok şükür bişey çıkmamış canim
Allah'ım lütfen şu kız hamiş olsun yawwCok stres yaptim cunku 2 gudnru kendimi cok garip hissediyorum afedersiniz ama ishalim var fazla gazin var siskinligim var kasik agrim varstres yapmicak gibi degil kan vermemk icin kendimi zor tutuyorum ya beynim benmle cok egleniyo yada gercekten hamileyim umarim 2. Secenektir
gelsinler de sonra mayısa hazırlıklar başlasınİnşallah canım doktor da dedi hiç böyle olur muydun hayır kendimi bildim bileli ilk defa böyle birşey yaşıyorum dedim. Az hormon sonucum da çıksın da.
Evet lutfen Allahim yaaa yalvarirrim oluyumAllah'ım lütfen şu kız hamiş olsun yaww
Onlarda temiz çıkarsa adet söktürücü verirler kuzum büyük ihtimal
Demi çoşalım tam 91 :)) kişiyiz mayıs dagelsinler de sonra mayısa hazırlıklar başlasın
Allah yaw garip durum gerçekten hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın bu ay olsun inşallahBakalım ne olacak. Temiz çıkarsa geçiktiren hormon yok ya bence bekle der.İlaç vermeyebilirler.
Çok teşekkür ederim :)