- 12 Şubat 2021
- 637
- 801
- 29
Amiin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinGözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinGözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hala ara ara oluyor ama dünden itibaren azalma oldu diyebilirim. Midem de kötü olmaya başlamıştı dün o yüzden erken yaptım testi biraz da yoksa 1 haftalık gecikme bekleyecektim. Kızıma hamileyken 1 hafta gecikmeme rağmen testler negatif olmuştu. Kese yoktu. Sadece Bhcg 15 çıkmıştı. Kimyasal vs olabilir diye hep kan vermiştim ilk 1 hafta. O yüzden sabırlı olmayı denedim elimden geldiğince.Ne zamana kadar surdu bu agrilariniz acaba,bende de var da olacagim diye korkuyorum.
Hayırlı uğurlu olsun kuzummm mm sağlıkla gelsin☺çokk sevindimmmBenim için herşeyi yazacağım eğer kan sonucumda pozitifse tam doğrudur söylediklerim inşallah canlarım şimdi birincisi ben üç ay arada olan korunmasız ilişki 3.4 kez olan ile hamile kaldım sanıp her ay üzüldüm sonra burayı buldum üçüncü ayında yani geçen ay adetim 3 gün gecikti test yaptım sabah akşam kaset testten 5 liraliklardan onlar silik çıktı hamileyim sandım kostum kan verdim negatifti. Doktora gittik alttna üstten muayene yaptı hiç Bir sorun olmadığını eğer düşünüyorsan gün aşırı ilişki ovulasyon ve folk asit başka dedi. Ben ağlamayı bıraktım bunları aldık ve eşimde üzüldüğümü gördü bu ay yapacağız dedi korkusunu yendi biz adetten iki gün sonra başladık gün asiir ilişkiye. Adet döngüm 25 gündü ve ovulasyon da zaten yazıyordu hangi gün başlayacağım. Yani 25 günde bir adet giren birisu 8. Gün test yapmaya baslayabilir diyince bende başladım ilk üç gün silik dördüncü gün pik çıktı ertesi gün siliklesti. Pik olduğu günden üç gün sonra ve hala devam eden yumurtalık sizlamam kasik sizlamam var bel ağrım cabasi. Ve ilişki sıklığımi düne kadar hiç kaçırmadım. Dediğiniz gibi belime yastık koydum ayaklarımi dolaba dikip eşim dalga gecsede hep 15 dakika yattım elimi koydum göbuse dua ettim. Bugün yumurtlamamin 10. Günu ve bata 5 gün var. Sabah kaset test yaptım gördünuz belki sadece görmek istediğim için gördüğüm yada gerçekten olan hayalet birşey vardı ve ben üzülmedim inat ettim daha erken diye. Bir arkadasimla konuşurken erken gebelik yap bak kesin çıkar varsa dedi dua ede ede batırdım testi idarara ve sonunda gördüm.. Allah im inşallah doğrudur ve inşallah sağlıkla büyür ve Allah im inşallah tüm isteyenlere nasip eder
Çok sağolun :) hiçbir belirti hissetmedim ilk test yaptığımda ovülasyon takibi yapıyordum evde gebelik testi vardı hadi yapayım dedim bi baktım çift çizgi ama bugün deli gibi belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor sanki beni belimden tutup ikiye ayırmaya çalışıyorlar öyle bir ağrıEki Görüntüle 2830139
Pazar günü kan testinde 22.49 çıkmıştı bugün tekrarladık 88.65 çıktı
Normal testmi erken gebelikmi
1 hafta geçmesine rağmen testte çıkmamışmıydı böyle şeyler okuyunca yine umutlanıyorumHala ara ara oluyor ama dünden itibaren azalma oldu diyebilirim. Midem de kötü olmaya başlamıştı dün o yüzden erken yaptım testi biraz da yoksa 1 haftalık gecikme bekleyecektim. Kızıma hamileyken 1 hafta gecikmeme rağmen testler negatif olmuştu. Kese yoktu. Sadece Bhcg 15 çıkmıştı. Kimyasal vs olabilir diye hep kan vermiştim ilk 1 hafta. O yüzden sabırlı olmayı denedim elimden geldiğince.
Cikmamasi normal bence sabirla bekleNormal test yapmistim
Ay bilmiyorum ya 22snde olmazsam 23nde testi tekrarlarim artik napimCikmamasi normal bence sabirla bekle
Hadi hayirlisi olsun baklm insallah bebisin sımsıkı tutunmustur sanaAy bilmiyorum ya 22snde olmazsam 23nde testi tekrarlarim artik napim
Hayırlı olsun canımmmHala ara ara oluyor ama dünden itibaren azalma oldu diyebilirim. Midem de kötü olmaya başlamıştı dün o yüzden erken yaptım testi biraz da yoksa 1 haftalık gecikme bekleyecektim. Kızıma hamileyken 1 hafta gecikmeme rağmen testler negatif olmuştu. Kese yoktu. Sadece Bhcg 15 çıkmıştı. Kimyasal vs olabilir diye hep kan vermiştim ilk 1 hafta. O yüzden sabırlı olmayı denedim elimden geldiğince.
Bat'a 5 var daha canım düşük çıkması normal. Bir daha ne zaman kan vereceksin?Kızlar herkese teşekkür ederim kan sonucum çıktı pozitif ama düşük Sanki daha Yeni bata 5 gün var diye mi Arsoney ne diyorsunuz 10.64 birşey diyin bana bari yükselir demi kasik ağrım devam ama kendimi çok iyi hissediyorum
Yükselir canm stres yapma bebisin etkilenmesin. 2 gün sonra tekrarla artış olacak inşallah. Bize de dua et kuzumKızlar herkese teşekkür ederim kan sonucum çıktı pozitif ama düşük Sanki daha Yeni bata 5 gün var diye mi Arsoney ne diyorsunuz 10.64 birşey diyin bana bari yükselir demi kasik ağrım devam ama kendimi çok iyi hissediyorum
Yukselir insallah sen sıkma canini batimiz ayni sen ogrendin ben bekliyorumKızlar herkese teşekkür ederim kan sonucum çıktı pozitif ama düşük Sanki daha Yeni bata 5 gün var diye mi Arsoney ne diyorsunuz 10.64 birşey diyin bana bari yükselir demi kasik ağrım devam ama kendimi çok iyi hissediyorum
Kıızzz sen de versene kanYukselir insallah sen sıkma canini batimiz ayni sen ogrendin ben bekliyorum
Allah razı olsun canım inşallah bakalımİptim inş sana da nasip olsun canım
Çok şükür canım benim çok şükür aman bişey olmasında inş kanlarda temiz çıkar iyi kalplim benim Rabbim sanada nasip eder inş tezzamanda
Aklima girme hele saglik ocagina gitmeye utanir oldumKıızzz sen de versene kan
Daha 1 haftalık minnacık annesi hiç korkma yükselecek değerin cumaya yada ctesi ver kan bayağı yükselcek bundan sonra bol bol dua asla aklına kötü birşey getirme ben de oğlumu 24 Lemi 18 de mi ne öğredi. Şimdi 9 yaşındaKızlar herkese teşekkür ederim kan sonucum çıktı pozitif ama düşük Sanki daha Yeni bata 5 gün var diye mi Arsoney ne diyorsunuz 10.64 birşey diyin bana bari yükselir demi kasik ağrım devam ama kendimi çok iyi hissediyorum