Çok hayali bir çizgi var gibi ama emin olamadım. Regli gününde kan versen daha iyi olmaz mı?Eki Görüntüle 2830119 Eki Görüntüle 2830120 bugun regli günüm ikinci çizgi çok silik cikti ama dikkatli bakınca belli oluyor idrar damlattiktan hemen 3 4 dk sonra görmeye başladım var mıdır acaba testi tekrarliyim mi gün içinde
Kuzucugum hayırlı olsun çok ama çok sevindimBenim için herşeyi yazacağım eğer kan sonucumda pozitifse tam doğrudur söylediklerim inşallahcanlarım şimdi birincisi ben üç ay arada olan korunmasız ilişki 3.4 kez olan ile hamile kaldım sanıp her ay üzüldüm sonra burayı buldum üçüncü ayında yani geçen ay adetim 3 gün gecikti test yaptım sabah akşam kaset testten 5 liraliklardan onlar silik çıktı hamileyim sandım kostum kan verdim negatifti. Doktora gittik alttna üstten muayene yaptı hiç Bir sorun olmadığını eğer düşünüyorsan gün aşırı ilişki ovulasyon ve folk asit başka dedi. Ben ağlamayı bıraktım bunları aldık ve eşimde üzüldüğümü gördü bu ay yapacağız dedi korkusunu yendi biz adetten iki gün sonra başladık gün asiir ilişkiye. Adet döngüm 25 gündü ve ovulasyon da zaten yazıyordu hangi gün başlayacağım. Yani 25 günde bir adet giren birisu 8. Gün test yapmaya baslayabilir diyince bende başladım ilk üç gün silik dördüncü gün pik çıktı ertesi gün siliklesti. Pik olduğu günden üç gün sonra ve hala devam eden yumurtalık sizlamam kasik sizlamam var bel ağrım cabasi. Ve ilişki sıklığımi düne kadar hiç kaçırmadım. Dediğiniz gibi belime yastık koydum ayaklarımi dolaba dikip eşim dalga gecsede hep 15 dakika yattım elimi koydum göbuse dua ettim. Bugün yumurtlamamin 10. Günu ve bata 5 gün var. Sabah kaset test yaptım gördünuz belki sadece görmek istediğim için gördüğüm yada gerçekten olan hayalet birşey vardı ve ben üzülmedim inat ettim daha erken diye. Bir arkadasimla konuşurken erken gebelik yap bak kesin çıkar varsa dedi dua ede ede batırdım testi idarara ve sonunda gördüm.. Allah im inşallah doğrudur ve inşallah sağlıkla büyür ve Allah im inşallah tüm isteyenlere nasip eder
Ayyy canım yaaa yerim heyecanını rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah bebişin seninle inş kız bende bu ayaklarımı dikerek kaldım hamiş demekki etkisi var onunda güzel düşün artık hadi kan sonucunu yazmayı unutmaBenim için herşeyi yazacağım eğer kan sonucumda pozitifse tam doğrudur söylediklerim inşallahcanlarım şimdi birincisi ben üç ay arada olan korunmasız ilişki 3.4 kez olan ile hamile kaldım sanıp her ay üzüldüm sonra burayı buldum üçüncü ayında yani geçen ay adetim 3 gün gecikti test yaptım sabah akşam kaset testten 5 liraliklardan onlar silik çıktı hamileyim sandım kostum kan verdim negatifti. Doktora gittik alttna üstten muayene yaptı hiç Bir sorun olmadığını eğer düşünüyorsan gün aşırı ilişki ovulasyon ve folk asit başka dedi. Ben ağlamayı bıraktım bunları aldık ve eşimde üzüldüğümü gördü bu ay yapacağız dedi korkusunu yendi biz adetten iki gün sonra başladık gün asiir ilişkiye. Adet döngüm 25 gündü ve ovulasyon da zaten yazıyordu hangi gün başlayacağım. Yani 25 günde bir adet giren birisu 8. Gün test yapmaya baslayabilir diyince bende başladım ilk üç gün silik dördüncü gün pik çıktı ertesi gün siliklesti. Pik olduğu günden üç gün sonra ve hala devam eden yumurtalık sizlamam kasik sizlamam var bel ağrım cabasi. Ve ilişki sıklığımi düne kadar hiç kaçırmadım. Dediğiniz gibi belime yastık koydum ayaklarımi dolaba dikip eşim dalga gecsede hep 15 dakika yattım elimi koydum göbuse dua ettim. Bugün yumurtlamamin 10. Günu ve bata 5 gün var. Sabah kaset test yaptım gördünuz belki sadece görmek istediğim için gördüğüm yada gerçekten olan hayalet birşey vardı ve ben üzülmedim inat ettim daha erken diye. Bir arkadasimla konuşurken erken gebelik yap bak kesin çıkar varsa dedi dua ede ede batırdım testi idarara ve sonunda gördüm.. Allah im inşallah doğrudur ve inşallah sağlıkla büyür ve Allah im inşallah tüm isteyenlere nasip eder
Bende pek göremedim ama erken gebelik testi varsa yaparmısınEki Görüntüle 2830119 Eki Görüntüle 2830120 bugun regli günüm ikinci çizgi çok silik cikti ama dikkatli bakınca belli oluyor idrar damlattiktan hemen 3 4 dk sonra görmeye başladım var mıdır acaba testi tekrarliyim mi gün içinde
Regli günüm bugünÇok hayali bir çizgi var gibi ama emin olamadım. Regli gününde kan versen daha iyi olmaz mı?
İptim inş sana da nasip olsun canımmmO kadar mutlu oldum ki anlatamam kuzum dua et bize deeee inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın
Çok sağolun :) hiçbir belirti hissetmedim ilk test yaptığımda ovülasyon takibi yapıyordum evde gebelik testi vardı hadi yapayım dedim bi baktım çift çizgiMerhaba nasıl bi belirti hissettiniz acaba ayrıca hayırlı olsun
Olduğum bölgedeki eczanede yoktu kaset aldım mecburenBende pek göremedim ama erken gebelik testi varsa yaparmısın
Ay yok o kvulasyon testi =)
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahÇok sağolun :) hiçbir belirti hissetmedim ilk test yaptığımda ovülasyon takibi yapıyordum evde gebelik testi vardı hadi yapayım dedim bi baktım çift çizgiama bugün deli gibi belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor sanki beni belimden tutup ikiye ayırmaya çalışıyorlar öyle bir ağrıEki Görüntüle 2830139
Pazar günü kan testinde 22.49 çıkmıştı bugün tekrarladık 88.65 çıktı
Eğildiğimde genital bolgemin ust kisminda batma oluyo kasik agrim var zaten ben cok umutlandim ya
Ay insallah hayırlısıyla olsun hepimize=)aa oylemiydi farketmemisim gebelik testi sandim Allah söyletmiştir belki hamiş kalacaksın canim
Ne zamana kadar surdu bu agrilariniz acaba,bende de var da olacagim diye korkuyorum.Evet aynı belirtilerdi. Olacağım diye çok üzülmüştüm hatta.
İnsallah bebis yapiyodur bize bunlari beyin degilDün bende eğildim ve sol kasigimda batma gibi bişey oldu