Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maalesef o kadar sansli degilim bu ay olmazsa birdahaki sansim hazirana insallah olmustur bu ay

Ben yumurtlamadan sonra test yapmadım ama ağrım çok oldu. Ta ki düne kadar inanılmaz azaldı birden. İlk gebeliğimde de öyle olmuştu. Regl olacak gibiydim her an ama olmiiim diye dua ediyordum :)
Regl vaktinizde mi olacak gibi hissettiniz ama olmadiniz?ayni adet belirtileri varmiydi acaba?

T tulperde bi bakar misin??

Benm bat 25 nisan 11 Nisan'da yunurtlama gordum benm ovulasyon testlerimde ayni hadi once sen sonra ben hayirli haberle insallah

Benim için herşeyi yazacağım eğer kan sonucumda pozitifse tam doğrudur söylediklerim inşallah canlarım şimdi birincisi ben üç ay arada olan korunmasız ilişki 3.4 kez olan ile hamile kaldım sanıp her ay üzüldüm sonra burayı buldum üçüncü ayında yani geçen ay adetim 3 gün gecikti test yaptım sabah akşam kaset testten 5 liraliklardan onlar silik çıktı hamileyim sandım kostum kan verdim negatifti. Doktora gittik alttna üstten muayene yaptı hiç Bir sorun olmadığını eğer düşünüyorsan gün aşırı ilişki ovulasyon ve folk asit başka dedi. Ben ağlamayı bıraktım bunları aldık ve eşimde üzüldüğümü gördü bu ay yapacağız dedi korkusunu yendi biz adetten iki gün sonra başladık gün asiir ilişkiye. Adet döngüm 25 gündü ve ovulasyon da zaten yazıyordu hangi gün başlayacağım. Yani 25 günde bir adet giren birisu 8. Gün test yapmaya baslayabilir diyince bende başladım ilk üç gün silik dördüncü gün pik çıktı ertesi gün siliklesti. Pik olduğu günden üç gün sonra ve hala devam eden yumurtalık sizlamam kasik sizlamam var bel ağrım cabasi. Ve ilişki sıklığımi düne kadar hiç kaçırmadım. Dediğiniz gibi belime yastık koydum ayaklarımi dolaba dikip eşim dalga gecsede hep 15 dakika yattım elimi koydum göbuse dua ettim. Bugün yumurtlamamin 10. Günu ve bata 5 gün var. Sabah kaset test yaptım gördünuz belki sadece görmek istediğim için gördüğüm yada gerçekten olan hayalet birşey vardı ve ben üzülmedim inat ettim daha erken diye. Bir arkadasimla konuşurken erken gebelik yap bak kesin çıkar varsa dedi dua ede ede batırdım testi idarara ve sonunda gördüm.. Allah im inşallah doğrudur ve inşallah sağlıkla büyür ve Allah im inşallah tüm isteyenlere nasip eder

Bat'a 2 kala tekrar yumurtlama olmaz ki canım ama gebelik var diyebileceğimiz kadar koyu da değil. sanırım pik olduğunda gebelikten şüpheleniliyor. Olmazsa birkaç gün sonra tekrar hcg test yaparsınız hayırlısı olsun.

Tesekkur ederim 23nde gebelik testini tekrarlicam bakalim artik Allah'tan hayirlisi

Hayırlı olsun inşallah sonucun kanda da pozitif çıkar. Belirgin bir göğüs hassasiyetin var mı acaba?

bugun regli günüm ikinci çizgi çok silik cikti ama dikkatli bakınca belli oluyor idrar damlattiktan hemen 3 4 dk sonra görmeye başladım var mıdır acaba testi tekrarliyim mi gün içinde

Var demi yanılma yoktur demi ay hadi İnşallah inşallah inşallah canımmmm sağol sağlıkla inşallah
O kadar mutlu oldum ki anlatamam kuzum dua et bize deeee inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…