Maalesef o kadar sansli degilim bu ay olmazsa birdahaki sansim haziranaİnşallah bebeğin tutunmuştur sana. Sürekli düşünüp stres yapma bence olumlu ol :) İyiye inanalım ki iyi şeyler bulsun bizi. Hem şöyle düşün olmazsa bile kaybettiğin birşey olmayacak ki. Önümüzdeki ay yeni fırsatları denersin.
Kist olsa ultrasonda görünürdü herhalde. Ya çok stres yaptın ya da dediğin gibi kürden oldu.İnşallah canım ya
Regl vaktinizde mi olacak gibi hissettiniz ama olmadiniz?ayni adet belirtileri varmiydi acaba?Ben yumurtlamadan sonra test yapmadım ama ağrım çok oldu. Ta ki düne kadar inanılmaz azaldı birden. İlk gebeliğimde de öyle olmuştu. Regl olacak gibiydim her an ama olmiiim diye dua ediyordum :)
T tulperde bi bakar misin??Arkadaslar bunlarda benim testlerim normalde yumurtlamayi 7 nisanda gordum 8nde catlama oldu.ve yumurtlamadan itibaren akintim hic gecmedi seffaf uzayan akintim var.2 3 gundur de agrim var.bat 22 nisan hesaplarima gore dun gebelik testi yaptim negatif.sizce tekrar yumurtlama mi yoksa gebelik olabilir mi
Arkadaslar bunlarda benim testlerim normalde yumurtlamayi 7 nisanda gordum 8nde catlama oldu.ve yumurtlamadan itibaren akintim hic gecmedi seffaf uzayan akintim var.2 3 gundur de agrim var.bat 22 nisan hesaplarima gore dun gebelik testi yaptim negatif.sizce tekrar yumurtlama mi yoksa gebelik olabilir mim
Merhaba nasıl bi belirti hissettiniz acaba ayrıca hayırlı olsun9 gün var daha
Benm bat 25 nisan 11 Nisan'da yunurtlama gordum benm ovulasyon testlerimde ayni hadi once sen sonra ben hayirli haberle insallah
Bat'a 2 kala tekrar yumurtlama olmaz ki canım ama gebelik var diyebileceğimiz kadar koyu da değil. sanırım pik olduğunda gebelikten şüpheleniliyor. Olmazsa birkaç gün sonra tekrar hcg test yaparsınız hayırlısı olsun.Arkadaslar bunlarda benim testlerim normalde yumurtlamayi 7 nisanda gordum 8nde catlama oldu.ve yumurtlamadan itibaren akintim hic gecmedi seffaf uzayan akintim var.2 3 gundur de agrim var.bat 22 nisan hesaplarima gore dun gebelik testi yaptim negatif.sizce tekrar yumurtlama mi yoksa gebelik olabilir mi
Tesekkur ederim 23nde gebelik testini tekrarlicam bakalim artik Allah'tan hayirlisiBat'a 2 kala tekrar yumurtlama olmaz ki canım ama gebelik var diyebileceğimiz kadar koyu da değil. sanırım pik olduğunda gebelikten şüpheleniliyor. Olmazsa birkaç gün sonra tekrar hcg test yaparsınız hayırlısı olsun.
Evet aynı belirtilerdi. Olacağım diye çok üzülmüştüm hatta.Regl vaktinizde mi olacak gibi hissettiniz ama olmadiniz?ayni adet belirtileri varmiydi acaba?
Bende gördüm cizgiyi ki sen daha net goruyorsundur 2gun daha bekle tekrarla insallah vardir canimBöyle birşey yani baktığımda ben biraz görüyorum ilk dakikada hayalet bir çizgi ama doğruyu söylemek gerekirse kandırıyordur
Canım tebrikler, Allah sağlıkla kucağına versinKızlar eğer ki numaralariniz olsa tek tek hepinizi arardım ellerim titriyor erken gebelikte testim Allah im çok heyecanlıyım kalbim duracak hastaneye gideceğim hemen @Arsoney senin duan hepinizin duası
Hayırlı olsun inşallah sonucun kanda da pozitif çıkar. Belirgin bir göğüs hassasiyetin var mı acaba?Evet aynı belirtilerdi. Olacağım diye çok üzülmüştüm hatta.
Hayırlı olsun inşallah sonucun kanda da pozitif çıkar. Belirgin bir göğüs hassasiyetin var mı acaba?
Insallah ama umudum yok ya gebelik testi negatif cikti dun yapmistin
Bende gördüm çizgiyi canım erken gebelik testi yap istersen bir deEki Görüntüle 2830119 Eki Görüntüle 2830120 bugun regli günüm ikinci çizgi çok silik cikti ama dikkatli bakınca belli oluyor idrar damlattiktan hemen 3 4 dk sonra görmeye başladım var mıdır acaba testi tekrarliyim mi gün içinde
Bende gördüm çizgiyi canım erken gebelik testi yap istersen bir de
Canım benimde yarın adet günüm ama dün yaptım test bomboştu. Senin çizgi var umarım bebişin seninledirEki Görüntüle 2830126
Burda biraz daha belirgin bugün adet olmam gerekiyor henüz olmadım olur muyum onu da bilmiyorum umutlanmak istemiyorum bel ve kasık ağrılarım var
O kadar mutlu oldum ki anlatamam kuzum dua et bize deeee inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsınVar demi yanılma yoktur demiay hadi İnşallah inşallah inşallah canımmmm sağol sağlıkla inşallah