Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen hissettin ama ben bilidğin odundum ama sana karşı gerçekten değişik hissettim normal hislerim kuvvetli değildir ama sen yazınca duygulandım birde ama çok sevindim canım sağlıkla gelsin inşallah
Amin inşallah çünkü ben her ay kendimi dinlemedim ki ilk kez oldu bu belirtiler bende ve dedim kesin var birde benim o denediğim ilk üç ay da aralıklı oldu bu sefer gün aşırı olunca doktor da sağlıklısın diyince ben tamam dedim ya oldu bu iş

Tamam sen takillisin ondan kuzum maşallah rabbim ol dedi ve oldu maşallah sağljkla gelsin bebişlerimiz

Allah Allah bebiş yok ozamanda kist vs olmasın Allah korusun canım benim ne olduysa seni götüremedim Mayıs Nisan'dan yaaa

Aklıma kist geldi ama gram ağrım sancım yok canım. Birşey yok olursun derse doktor rahat edicem ilaç mı ney versin valla olmim diye yalvardığım oldu olayım diye yalvarmak da varmış trajikomik halledeyim.

Aklıma kist geldi ama gram ağrım sancım yok canım. Birşey yok olursun derse doktor rahat edicem ilaç mı ney versin valla olmim diye yalvardığım oldu olayım diye yalvarmak da varmış trajikomik halledeyim.
Vardır bunda bir hayır rabbim in var bir bildiği sonu güzel olsun inş canım benim sıkma canını

Yok sıkmıyorum da cidden ilginç ddğil mi yaşadığım bunu da yaşamak varmış galiba
Kız ilginç ki ne ilginç tabi enteresan bir durum yaa insan oğlu işte yapamadığımız hiç birşey kalmıyor doğru Allah'ım beterinden esirgesin inşallah doktor ne dicek yaz mutlaka

Kızlar eğer ki numaralariniz olsa tek tek hepinizi arardım ellerim titriyor erken gebelikte testim Allah im çok heyecanlıyım kalbim duracak hastaneye gideceğim hemen Arsoney senin duan hepinizin duası
Yaaaaaa cok sevindim canim yemin ederim kendim gibi hayirliisi ile kucagina al insallah

Kızlar eğer ki numaralariniz olsa tek tek hepinizi arardım ellerim titriyor erken gebelikte testim Allah im çok heyecanlıyım kalbim duracak hastaneye gideceğim hemen Arsoney senin duan hepinizin duası
Ayyy çok mutlu oldum kuzum hayırlı olsun. Koş kana hemen

Geçen ay da ovülasyonla denemiştik sonuç olumsuz olmuştu bu ay da öyle denedik olumlu oldu. Stres yapmamak lazım. Bir de doktorum q-folin isimli folik asit vermişti bana eşimle birlikte kullandık deneyebilirsiniz isterseniz. Kadında yumurta kalitesini erkekte sperm kalitesini artırıyor demişti. Bir de ilk kez bu ay derin ilişki denedik Hepimizin kalbine göre versin Allah'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…