- 25 Mart 2021
- 533
- 1.057
Amin inşallah çünkü ben her ay kendimi dinlemedim ki ilk kez oldu bu belirtiler bende ve dedim kesin var birde benim o denediğim ilk üç ay da aralıklı oldu bu sefer gün aşırı olunca doktor da sağlıklısın diyince ben tamam dedim ya oldu bu işSen hissettin ama ben bilidğin odundum ama sana karşı gerçekten değişik hissettim normal hislerim kuvvetli değildir ama sen yazınca duygulandım birde ama çok sevindim canım sağlıkla gelsin inşallah
İnşallah canım ❤ müsait olduğunda ovulasyon yaptın mı, yumurtlamadan kaç gün geçti ve belirtilerin neydi yazar mısın canımEvet yaaa sen söylemiştin balim grup kurucumuz uğurlu geldiniz baba sağolun Allah im hepinizin hayırlı haberini almayı nasip etsin
Allah Allah bebiş yok ozamanda kist vs olmasın Allah korusun canım benim ne olduysa seni götüremedim Mayıs Nisan'dan yaaaAynı çıktı canım
Tamam sen takillisin ondan kuzum maşallah rabbim ol dedi ve oldu maşallah sağljkla gelsin bebişlerimizAmin inşallah çünkü ben her ay kendimi dinlemedim ki ilk kez oldu bu belirtiler bende ve dedim kesin var birde benim o denediğim ilk üç ay da aralıklı oldu bu sefer gün aşırı olunca doktor da sağlıklısın diyince ben tamam dedim ya oldu bu iş
Allah Allah bebiş yok ozamanda kist vs olmasın Allah korusun canım benim ne olduysa seni götüremedim Mayıs Nisan'dan yaaa
Hastaneye gittiniz mi acaba kan vermek icin?acile mi gidiyoruz ne diyoruz ne zaman cikiyor sonuc acabaYok son anda hiç yapmadım. Yani ilk bu ay denedim ondanda beş tane çıktı yumurtlamayı dördüncü de yakaladım ama ben hep gün aşırı değerlendirdim ona takılmadan
Teşekkür ederim :)Yarın sabahtan gideceğim inşallah :)Var kuzum var koş hastaneye kan ver değerin düşük çıkabilir bebiş daha çok yeni hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah
Vardır bunda bir hayır rabbim in var bir bildiği sonu güzel olsun inş canım benim sıkma canınıAklıma kist geldi ama gram ağrım sancım yok canım. Birşey yok olursun derse doktor rahat edicem ilaç mı ney versin valla olmim diye yalvardığım oldu olayım diye yalvarmak da varmış trajikomik halledeyim.
Yok sıkmıyorum da cidden ilginç ddğil mi yaşadığım bunu da yaşamak varmış galibaVardır bunda bir hayır rabbim in var bir bildiği sonu güzel olsun inş canım benim sıkma canını
Tebrikler :)Kızlar eğer ki numaralariniz olsa tek tek hepinizi arardım ellerim titriyor erken gebelikte testim Allah im çok heyecanlıyım kalbim duracak hastaneye gideceğim hemenArsoney senin duan hepinizin duası
Kız ilginç ki ne ilginç tabi enteresan bir durum yaa insan oğlu işte yapamadığımız hiç birşey kalmıyor doğru Allah'ım beterinden esirgesin inşallah doktor ne dicek yaz mutlakaYok sıkmıyorum da cidden ilginç ddğil mi yaşadığım bunu da yaşamak varmış galiba
Yaaaaaa cok sevindim canim yemin ederim kendim gibi hayirliisi ile kucagina al insallahKızlar eğer ki numaralariniz olsa tek tek hepinizi arardım ellerim titriyor erken gebelikte testim Allah im çok heyecanlıyım kalbim duracak hastaneye gideceğim hemenArsoney senin duan hepinizin duası
Hayırlı olsun kuzum benim var bence de bebiş bizlerede dua et lütfenVar demi yanılma yoktur demiay hadi İnşallah inşallah inşallah canımmmm sağol sağlıkla inşallah
Ayyy çok mutlu oldum kuzum hayırlı olsun. Koş kana hemenKızlar eğer ki numaralariniz olsa tek tek hepinizi arardım ellerim titriyor erken gebelikte testim Allah im çok heyecanlıyım kalbim duracak hastaneye gideceğim hemenArsoney senin duan hepinizin duası
Benimde 6 nisan pik oldu 7 de çatladı kaset test yaptım negatif çıktı yarın da hastalanmazsam eğer erken gebelik testi alıcam belki geç döllenmiştirYarin senin
Yazarım canım yazarımKız ilginç ki ne ilginç tabi enteresan bir durum yaa insan oğlu işte yapamadığımız hiç birşey kalmıyor doğru Allah'ım beterinden esirgesin inşallah doktor ne dicek yaz mutlaka