Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar eğer ki numaralariniz olsa tek tek hepinizi arardım ellerim titriyor erken gebelikte testim Allah im çok heyecanlıyım kalbim duracak hastaneye gideceğim hemen Arsoney Arsoney senin duan hepinizin duası 🤲
Ohhhh işte çok belli buuuuuu yaşasınnnnnn🦸🦸🦸🦸 sağlıkl gelsinnnn çok şükür koş şimdi hastaneye koş canım benim herzaman yanındayız canım benim aralığa biri daha geliyor yanıma çok şükür

Arkadaslar bunlarda benim testlerim normalde yumurtlamayi 7 nisanda gordum 8nde catlama oldu.ve yumurtlamadan itibaren akintim hic gecmedi seffaf uzayan akintim var.2 3 gundur de agrim var.bat 22 nisan hesaplarima gore dun gebelik testi yaptim negatif.sizce tekrar yumurtlama mi yoksa gebelik olabilir mi

Eklentiler

• 20210420_123616.jpg
    20210420_123616.jpg
    86,4 KB · Görüntüleme: 30
Ohhhh işte çok belli buuuuuu yaşasınnnnnn🦸🦸🦸🦸 sağlıkl gelsinnnn çok şükür koş şimdi hastaneye koş canım benim herzaman yanındayız canım benim aralığa biri daha geliyor yanıma çok şükür
Var demi yanılma yoktur demi 😔 ay hadi İnşallah inşallah inşallah canımmmm sağol sağlıkla inşallah 🤲❣️

Canım canım Allah razı olsun o kadar heyecanlıyım ki ilk bebeğim olacak var demi şöyle erken gebelikte yanılma omaz demi
Erken test yapmadım ama hayalet çizgi gördüm çıktı bende de çok şükür nitekim normal test de yapsan çıkar bata 2 var demiştin sanırım en garantisi kan sakin ol stres yapma allahın izniyle hayırlı haber alıp buraya yazarsın 🙂

Kızlar eğer ki numaralariniz olsa tek tek hepinizi arardım ellerim titriyor erken gebelikte testim Allah im çok heyecanlıyım kalbim duracak hastaneye gideceğim hemen Arsoney Arsoney senin duan hepinizin duası 🤲
Sen hissettin ama ben bilidğin odundum ama sana karşı gerçekten değişik hissettim normal hislerim kuvvetli değildir ama sen yazınca duygulandım birde ama çok sevindim canım sağlıkla gelsin inşallah

X