- 25 Mart 2021
- 533
- 1.057
Allah razı olsun inşallah inşallah seninde hemen olure bir seferde hemde tek atışTestin oldum diyor canım bence kan vermelisin koş koşbenden hayır yok sen sevindir bizi
Değerin kaç çıktıİnan kadın kağıdı verdi elime yolladı beninasill sinir olmim nasıl. Adet olacam sinirden ama o havada değilm adet olacak göz yok
Ohhhh işte çok belli buuuuuu yaşasınnnnnnKızlar eğer ki numaralariniz olsa tek tek hepinizi arardım ellerim titriyor erken gebelikte testim Allah im çok heyecanlıyım kalbim duracak hastaneye gideceğim hemenArsoney senin duan hepinizin duası
Ayy inşallah canım ben artık adet olmak istiyorum aklımda adet olsam bitse şu işkence diyorumAllah razı olsun inşallah inşallah seninde hemen olure bir seferde hemde tek atış
Kaset testten belliydi zaten canım çok şükür çoookk sevindimKızlar eğer ki numaralariniz olsa tek tek hepinizi arardım ellerim titriyor erken gebelikte testim Allah im çok heyecanlıyım kalbim duracak hastaneye gideceğim hemenArsoney senin duan hepinizin duası
Yarin seninBat ne zamandı senin
Aynı çıktı canımDeğerin kaç çıktı
Var demi yanılma yoktur demiOhhhh işte çok belli buuuuuu yaşasınnnnnnsağlıkl gelsinnnn çok şükür koş şimdi hastaneye koş canım benim herzaman yanındayız canım benim aralığa biri daha geliyor yanıma çok şükür
Insallah sagliklca gelir tebrik ederimSenin için çok üzüldüm dün kan vereceğini duyduğumda seninle beraber pozitifi öğrenecegix diye o kadar ümitlendim ki
Erken test yapmadım ama hayalet çizgi gördüm çıktı bende de çok şükür nitekim normal test de yapsan çıkar bata 2 var demiştin sanırım en garantisi kan sakin ol stres yapma allahın izniyle hayırlı haber alıp buraya yazarsınCanım canım Allah razı olsun o kadar heyecanlıyım ki ilk bebeğim olacak var demi şöyle erken gebelikte yanılma omaz demi
O zaman eğer hamileysem hala belli değil dualarım sana inşallah bugün adet olursun İnşallah bitince de tek seferde bile hamiş olursun aminnnnAyy inşallah canım ben artık adet olmak istiyorum aklımda adet olsam bitse şu işkence diyorumtekrar hazırlıklara başlıcam da
Ovulasyon yapıyor muydunAllah razı olsun inşallah inşallah seninde hemen olure bir seferde hemde tek atış
Sen hissettin ama ben bilidğin odundum ama sana karşı gerçekten değişik hissettim normal hislerim kuvvetli değildir ama sen yazınca duygulandım birde ama çok sevindim canım sağlıkla gelsin inşallahKızlar eğer ki numaralariniz olsa tek tek hepinizi arardım ellerim titriyor erken gebelikte testim Allah im çok heyecanlıyım kalbim duracak hastaneye gideceğim hemenArsoney senin duan hepinizin duası
Evet yaaa sen söylemiştin balim grup kurucumuz uğurlu geldiniz baba sağolun Allah im hepinizin hayırlı haberini almayı nasip etsinKaset testten belliydi zaten canım çok şükür çoookk sevindim
Yok son anda hiç yapmadım. Yani ilk bu ay denedim ondanda beş tane çıktı yumurtlamayı dördüncü de yakaladım ama ben hep gün aşırı değerlendirdim ona takılmadanOvulasyon yapıyor muydun
Var var artık yani kesin var belli belli bes belli çünkü rahat ol artık güzel düşün güzel olsunVar demi yanılma yoktur demiay hadi İnşallah inşallah inşallah canımmmm sağol sağlıkla inşallah
Ben de öyle yapayım bu ay olmazsa hiç günahını yapmadım =)Yok son anda hiç yapmadım. Yani ilk bu ay denedim ondanda beş tane çıktı yumurtlamayı dördüncü de yakaladım ama ben hep gün aşırı değerlendirdim ona takılmadan