İnşallah canım yaÜzüldüm canım ya inşallah mayıs ayında nasip olsun ❤
Canım senin çatlama hangi gün düNe diyosunuz
ahahahahahaha çok gülüyorum kendime ya düşünsem bulurmuşum neyse ki yalnız değilmişim rahatladımBeklenen adet tarihi ben de yeni öğrendim 1 ay oldusat var o da son adet tarihi başka aklıma gelen bu kadar
Canım senin çatlama hangi gün dü
Bugün yumurtlama olmuş gibi deneyemeye başlayabilirsiniz. Testleri yapmaya devam ama. çatlamayı da görmek lazımNe diyosunuz
Yunurtlamayi ben gordum canm degerlendirdim de bata 5 varBugün yumurtlama olmuş deneyemeye başlayabilirsiniz. Testleri yapmaya devam ama. çatlamayı da görmek lazım
Yaaa ben çatlamadan sonra tekrar yapmadım yumurtlama testini. Çatlamayı da değerlendirip bıraktım. Reglim yaklaştığında gebelik testi yaptım sadece.Yunurtlamayi ben gordum canm degerlendirdim de bata 5 var
Erken gebelik testi yap 5 gün kalmış zaten bata belki çıkar canımYunurtlamayi ben gordum canm degerlendirdim de bata 5 var
Bende acaba tekrarmi yunurtliycam diye iki gundur yapiyorum kasik agrim var cunkiYaaa ben çatlamadan sonra tekrar yapmadım yumurtlama testini. Çatlamayı da değerlendirip bıraktım. Reglim yaklaştığında gebelik testi yaptım sadece.
Negatif gorup uzulmek istemiyorumErken gebelik testi yap 5 gün kalmış zaten bata belki çıkar canım
Orası öyle bende dün kaset test yaptım negatif yarın bat günüm ama bugün ovulasyon testim koyulaştı anlamadım ne oluyor normalde adetten önce kaşık ağrım olurdu oda yokNegatif gorup uzulmek istemiyorum
Benm agrim var alt karnimda birseyelr oluyo iki gundur insallah hayra alamettirOrası öyle bende dün kaset test yaptım negatif yarın bat günüm ama bugün ovulasyon testim koyulaştı anlamadım ne oluyor normalde adetten önce kaşık ağrım olurdu oda yok
Ben yumurtlamadan sonra test yapmadım ama ağrım çok oldu. Ta ki düne kadar inanılmaz azaldı birden. İlk gebeliğimde de öyle olmuştu. Regl olacak gibiydim her an ama olmiiim diye dua ediyordum :)Bende acaba tekrarmi yunurtliycam diye iki gundur yapiyorum kasik agrim var cunki
Canım sen erken gebelik testi yapsan çıkar o zaman12 nisan
Ahhh simdide aynisini ben yasiyorumen yumurtlamadan sonra test yapmadım ama ağrım çok oldu. Ta ki düne kadar inanılmaz azaldı birden. İlk gebeliğimde de öyle olmuştu. Regl olacak gibiydim her an ama olmiiim diye dua ediyordum :)
Ben erken yaptım negatif çıkmıştı. o yüzden sabredebildiğin yere kadar sabret. En azından yumurtlamadan sonra 12-14 gün say o gün yap :)Negatif gorup uzulmek istemiyorum
Negatif cikmasindsn cok korkuyorumCanım sen erken gebelik testi yapsan çıkar o zaman
Evet 14. Gun c tesi gunu yapmsyi dusunuyorum baklm nssipBen erken yaptım negatif çıkmıştı. o yüzden sabredebildiğin yere kadar sabret. En azından yumurtlamadan sonra 12-14 gün say o gün yap :)
İnşallah bebeğin tutunmuştur sana. Sürekli düşünüp stres yapma bence olumlu ol :) İyiye inanalım ki iyi şeyler bulsun bizi. Hem şöyle düşün olmazsa bile kaybettiğin birşey olmayacak ki. Önümüzdeki ay yeni fırsatları denersin.Ahhh simdide aynisini ben yasiyoruminsallah bende olmam da senin gibi hamileyimdir