Sabah ilk idrarla yapmadım ama etkiler mi sonucuAmin canım inşallah
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım var
İlk idrarda hcg daha çok çıkıyor yani yapsan bir tık saha koyu olurdu ikinci çizginSabah ilk idrarla yapmadım ama etkiler mi sonucu
Pik durumunda mı acaba ovülasyon testin benimde bugün biraz pembeleşti ama test yaptım negatif anlamadım gitti bat yarın normalde göğüslerim hala taş gibi şişSiliklesmeyen ovulasyon testi yarın bat ama sonuçlar negatf Of of
Ooo bu Karadenix şivesine döndüğüne göre iyice sinirlenmişÇok agresif bir kadınboğayii beni ruh hali
Aldı beni zaten bir daarluk
Şimdi gördüm fotoğrafı benimde testim bu şekilde ve gebelik testi yaptım negatifSiliklesmeyen ovulasyon testi yarın bat ama sonuçlar negatf Of of
Var kuzum var koş hastaneye kan ver değerin düşük çıkabilir bebiş daha çok yeni hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallahEki Görüntüle 2829951
Merhabalar, silik bir çizgi mi var bana mı öyle geliyoryumurtlamama göre adetime 2 gün daha var
Benim de aynı demekki bir şey yok=(Şimdi gördüm fotoğrafı benimde testim bu şekilde ve gebelik testi yaptım negatif
Maviş sende çok umutluyumHadi bakalım
Bat ne zamandı seninBenim de aynı demekki bir şey yok=(
Etkiler sabah ilk idrarda hcg daha yoğun oluyor istersen yarın sabah ilk idrarla yaparsın yada kan da verebilirsin daha kesin bir sonuç için canımSabah ilk idrarla yapmadım ama etkiler mi sonucu
Canım gözün aydın koş hastaneye tebrik ederimKızlar eğer ki numaralariniz olsa tek tek hepinizi arardım ellerim titriyor erken gebelikte testim Allah im çok heyecanlıyım kalbim duracak hastaneye gideceğim hemenArsoney senin duan hepinizin duası
İnan kadın kağıdı verdi elime yolladı beniOoo bu Karadenix şivesine döndüğüne göre iyice sinirlenmiş
Canım canım Allah razı olsun o kadar heyecanlıyım ki ilk bebeğim olacak var demi şöyle erken gebelikte yanılma omaz demiCanım gözün aydın koş hastaneye tebrik ederim
Kızlar eğer ki numaralariniz olsa tek tek hepinizi arardım ellerim titriyor erken gebelikte testim Allah im çok heyecanlıyım kalbim duracak hastaneye gideceğim hemenArsoney senin duan hepinizin duası
Senin için çok üzüldüm dün kan vereceğini duyduğumda seninle beraber pozitifi öğrenecegix diye o kadar ümitlendim kiAaa bak şimdi kendimi unuttum sana odaklandımçoook iyi haber canım sen barim git de pozitif haber görelim şuracık da koş kan vermeye koş
Testin oldum diyor canım bence kan vermelisin koş koş