Al bendende o kadar gece ne uyuyabildim ne yemek yiyebildim oruc dahi tutamadim agridan resmen adet sancısı cekiyorumBen de alt karnımdaki rahatsızlıktan ayakta duramıyorum bugün. Gece de kasıklarım ağrıdı. Bebek yoksa bile doktora gideceğim, enfeksiyondan da şüpheleniyorum çünkü, inşallah bebektendir
Yeni vajinal ultrasina girdim kistim yok cok sukur umarim bir sknti olmaz bebektendir baklm 5 gune belli olurCanım 11indeki gibi değil ama. Öyle olması lazımDevam et bakalım belki koyulaşır. Ama burda başka birine yazmıştım, ben bir kere denedim be kopkoyuydu regle son üç gün kala. Ama regl oldum. Kist ya da hormonlardan da yükselebiliyor.
hamileysen yüzde yüz ovulasyon pik oluyor ama maalesef her pik olan hamile olmuyor
Benmde sivilcelerim dun gece merhaba demisti bu gun gecmisBata 9 gün kaldı ve sivilcelerim bu sabah merhaba dedisanırım elendim ben olmadı galiba
İnşallah bebektendir canımmBen de alt karnımdaki rahatsızlıktan ayakta duramıyorum bugün. Gece de kasıklarım ağrıdı. Bebek yoksa bile doktora gideceğim, enfeksiyondan da şüpheleniyorum çünkü, inşallah bebektendir
Onca belirtiye hamile olman lazım artıkAl bendende o kadar gece ne uyuyabildim ne yemek yiyebildim oruc dahi tutamadim agridan resmen adet sancısı cekiyorumadet olursam bende gidicem doktora
Bencede olmam lazim hamile degilsemde adet olmam lazimOnca belirtiye hamile olman lazım artık
Vücudunuzu dinlemeyin diyorlar ama öyle bir şey mümkün değil. Göğüslerim yumurtlamadan beri çok ağrıyor. Uçları çok hassas ve şiştiler. Ama sivilcem de var of bilemedim 9 gün nasıl geçecek dahabBenmde sivilcelerim dun gece merhaba demisti bu gun gecmisvucudumda ne yapacagini sasirdin
Belki sevmediğin doktor sana müjdeli haber verecekVerdim bekliyorm şuanda.
Bu sefer ki doktoru hiç sevmiyorum ona denk geldim ya
Benm goguslerim sismisti sisi indi agrimda yok normalde adet oncesi gogus agrim olur ama yokVücudunuzu dinlemeyin diyorlar ama öyle bir şey mümkün değil. Göğüslerim yumurtlamadan beri çok ağrıyor. Uçları çok hassas ve şiştiler. Ama sivilcem de var of bilemedim 9 gün nasıl geçecek dahab
Benim göğüslerim regle dört beş gün kala şişerdi. Ama şimdi yumurtlamadan beri şiş. Ve uçları sızlıyor. Süt hormonum mu yükseldi yine acaba yaBenm goguslerim sismisti sisi indi agrimda yok normalde adet oncesi gogus agrim olur ama yok
Aman olsun çok muhatap olma kan testimi al yeter deVerdim bekliyorm şuanda.
Bu sefer ki doktoru hiç sevmiyorum ona denk geldim ya
İnsallah bebktendirBenim göğüslerim regle dört beş gün kala şişerdi. Ama şimdi yumurtlamadan beri şiş. Ve uçları sızlıyor. Süt hormonum mu yükseldi yine acaba yaBilemiyorum ben de
Çok agresif bir kadınBelki sevmediğin doktor sana müjdeli haber verecek
Valla öyle cins doktorlar var insani yiyecek gibi bakıyorlarÇok agresif bir kadınboğayii beni ruh hali
Aldı beni zaten bir daarluk
Aman olsun çok muhatap olma kan testimi al yeter de
Valla öyle cins doktorlar var insani yiyecek gibi bakıyorlar
Ben genelde erkek doktor tercih ediyorum zaten: D
Bir buçuk saatte çıkar dediler 1 saat oldu olmadı daha gittim baktım ekranda çıkmamış ismim