Cuma inşallahİnşallah bebektendir canımm aynı sıkıntı var özellikle dün bakalım az kaldı batına testi ne zaman yapacaksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cuma inşallahİnşallah bebektendir canımm aynı sıkıntı var özellikle dün bakalım az kaldı batına testi ne zaman yapacaksın
Cuma hayırlı gün hayırlı haber alirsin insallah canmCuma inşallah
Aynen kuzum ya bende senle aynıyım benimde sivilce çıktı çenemde normalde adet günü çıkardı bende yaa bu sefer çok erken çıktı yaBata 9 gün kaldı ve sivilcelerim bu sabah merhaba dedi sanırım elendim ben olmadı galiba
Valla rüyalarıma bile girdi kanamam oluyor hastane bulamıyorum filan Allah korusunNormal canım o ağrılar hummalı bir çalışma var şu an oralarda malum
Hele senin bi de ilk gebelik çok normal o ağrılar. Dayanamayacak şiddette ve kanamalı olmadığı sürece hiç korkma canın.
Hadi bakalımCuma inşallah
Sen ne zaman tekrar yapacaksın canımHadi bakalım
Allah korusun canım iyi düşün stres yapma.Valla rüyalarıma bile girdi kanamam oluyor hastane bulamıyorum filan Allah korusun
Var canım tebrikler gözün aydınEki Görüntüle 2829951
Merhabalar, silik bir çizgi mi var bana mı öyle geliyor yumurtlamama göre adetime 2 gün daha var
Kan ver bakalımEki Görüntüle 2829951
Merhabalar, silik bir çizgi mi var bana mı öyle geliyor yumurtlamama göre adetime 2 gün daha var
Evet var hemen ciktiysa bebeisin var insallahEki Görüntüle 2829951
Teşekkür ederim hayali zannettimVar canım tebrikler gözün aydın
Yarın gidebilirsem gideceğim covidden dolayı da korkuyorum biraz aslındaKan ver bakalım
Daha hayaletini gördüm geçen hafta çok şükürTeşekkür ederim hayali zannettim
İnşallah vardırEvet var hemen ciktiysa bebeisin var insallah
Asmlere de kan verebilirsin sabahtan genelde heryer sakin aynı gün öğle sonrası çıkıyor sonuç ben öyle yapmıştımYarın gidebilirsem gideceğim covidden dolayı da korkuyorum biraz aslında
Allah sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza bizi. Ve şu mübarek zamanlarda her isteyene evlat nasip etsinDaha hayaletini gördüm geçen hafta çok şükür
Amin canım inşallahAllah sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza bizi. Ve şu mübarek zamanlarda her isteyene evlat nasip etsin
İnş bebişden dır inşallahBen de alt karnımdaki rahatsızlıktan ayakta duramıyorum bugün. Gece de kasıklarım ağrıdı. Bebek yoksa bile doktora gideceğim, enfeksiyondan da şüpheleniyorum çünkü, inşallah bebektendir
Hayırlı olsun canım varEki Görüntüle 2829951