- 25 Mart 2021
- 533
- 1.057
Aaa öyle mii çatlama gününe göre takvimde ki doğru yani bata 5 gün kalmış oluyor kuzum şimdi anladım sağolCanım bende hep yumurtlama gününe göre hesapliyordum ama yanlış hesaplıyormusum
Çatlama gününe göre Hesaplayacaksin.
He anladımm yani yumurtlamaya göre 4 gün kalıyor ama takvime göre 5 gün kalıyorinşallah inşallah onda çıkmazsa en azından kendimi kandırıp nasıl olsa normal gebelik testi çıkmaması normal derim ama tabi çıkacak ümidi ile yaparım
2 aydır uğraşıyoruz aMa bu ay bende sizin gibi belirtiler yaşadım 7 günüm var merakla bekliyorumBende şüphelendim. Aceba kimyasal mı oldu diye. İnşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize. Siz ne zamandır deniyorsunuz?
5 ❤Ayy yapalım canımcuma günü 6 gün kalmış oluyor dimi
Beni bekleyin ya ben adete 2 gün kala falan yaparım
En garantisi o aslında ama ben dayanamam, huyum kurusun aşırı sabırsız bir insanım her konudaBeni bekleyin ya ben adete 2 gün kala falan yaparım
Tabii hatta buna başka bir açıdan bakarsak umut umut etmek hiç bitmemeli yoktan var eden herşeyi kötüyken iyi yaparHadii bakalım ne çıkacak
Kendimizi bir yerde kandırmasak bu işlerin içinden asla çıkamayız
Kızlar ne zaman test yapacaksınız benim 15 inde çatlama oldu en erken ne zaman yapmalıyım erken gebelik testi niEn garantisi o aslında ama ben dayanamam, huyum kurusun aşırı sabırsız bir insanım her konuda
Ben geçen ay tüm gebelik testlerimi bitirdimEn garantisi o aslında ama ben dayanamam, huyum kurusun aşırı sabırsız bir insanım her konuda
Bata 2 gun kala icin erken gebelik twsti gerekirmiEn garantisi o aslında ama ben dayanamam, huyum kurusun aşırı sabırsız bir insanım her konuda
Regl oluncaya kadar umut vardır canım. Ben ilk gebeliğimde adete 2 gün kala erken gebelik testi çook silik çıkmıştı mesela.Evwt aynen normal kaset test hala umut var mı diyorsunuz
Ramazanda benim beyin iyice durdu sanırım bi turlu hesap yapamadimPredictor early aldım ben daha adetken
En erken 25'i yap derim. Ama çıkmazsa negatif demek değildir, birkaç gün sonra tekrar edersin.Kızlar ne zaman test yapacaksınız benim 15 inde çatlama oldu en erken ne zaman yapmalıyım erken gebelik testi ni
Yani sende bata beş gün varken yaparım diye düşüerdensin
3 gün kala kaset test yapmıştım bildiğin beyaz çizgi vardı, açık pembe bile değildi. Emin olmak için ertesi gün erken gebelik yapmıştım ben de.Bata 2 gun kala icin erken gebelik twsti gerekirmi
Hmm anladım3 gün kala kaset test yapmıştım bildiğin beyaz çizgi vardı, açık pembe bile değildi. Emin olmak için ertesi gün erken gebelik yapmıştım ben de.
Tamam kuzum teşekkür ederim zaman da geçmiyor sanki yaaEn erken 25'i yap derim. Ama çıkmazsa negatif demek değildir, birkaç gün sonra tekrar edersin.
Ben geçen ay tüm gebelik testlerimi bitirdimBu ay da bilerek almadım, elimde sadece 4 tanecik ovulasyon testi var adete 2 gün kala onları yaparım artık
Bende bir daha alırsam öyle yapmayı düşünüyorum yoksa diğer türlü dayanamam her gün yaparımben de eşime saklattım daha erken yapmiyim diye ayın 23'ünde verecek. Arasam bulurum aslında ama tutuyorum kendimi