Aşı da sıkıntılı 2 gün önce eşim aynı güne aldı ben bugun 15 gün sonraya ancak alabiliyorum bakalım o da olacakmıYaaa moralinizi bozmayın lütfenöncelikle iyi değerlendirdik niye olmadı diye kafanıza takmayın çünkü bazen tek ilişkiyle bile olabiliyor. Nasip kısmet işte. Belki de Allah geciktiriyor ama güzelleştiriyordur. Aşıdan sonra hamile kalmanız sizin için daha iyi olacaktır. Keşke bana da çıksa da bende bir an önce olsam
Hayırlı uğurlu olsun insallah=)Çok çok teşekkür ederim herkese nasip olsun inşallah
Bebektir bebekO bilye dedi yabende yuvarlak hissediyorum bebekmidir yumurtamidir bilmem umarim bebektir
Belki de hiçbir zararı yok. Hamileyken de tetanoz aşısı falan olabiliyoruz mesela. Ama bu daha yeni bir şey ve hamileler üzerine bir çalışma olmadığı için doktorlar erteleyin diyor.Yakın doktor arkadasımız aşı zamanı kalmasan iyi olur diyor herkes birsey dıyor kafam allak bullak
Sinovac mı almaya çalışıyorsunuz?Aşı da sıkıntılı 2 gün önce eşim aynı güne aldı ben bugun 15 gün sonraya ancak alabiliyorum bakalım o da olacakmı
Aynen çıkmadık candan umut kesilmez,=)Ya moralim bozuluyo bozmamaya çalışıyorum bi yandan da insanda yine bi minik umut oluyo ya o kötü
Evet erteledim 1 sene ama bu süreç ne kadar devam edecek bilinmiyor Rabbim aydınlığa çıkarsın cümlemiziBelki de hiçbir zararı yok. Hamileyken de tetanoz aşısı falan olabiliyoruz mesela. Ama bu daha yeni bir şey ve hamileler üzerine bir çalışma olmadığı için doktorlar erteleyin diyor.
Evet sinovacSinovac mı almaya çalışıyorsunuz?
Sinovac aşısı şu an en erken 3 mayısa veriyor. En yakın zamanda biontech ten alabiliyorsunuz az önce babama aldık bizde ordan biliyorumEvet sinovac
Sen yumurtlaya yumurtlaya bütün yumurtalar birleşip deve yumurtası kadar oldu onu hissediyorsundur.O bilye dedi yabende yuvarlak hissediyorum bebekmidir yumurtamidir bilmem umarim bebektir
Sen yumurtlaya yumurtlaya bütün yumurtalar birleşip deve yumurtası kadar oldu onu hissediyorsundur.
Katılıyorum sana I ipti cim aşının prospektusunde bile yazıyor iki ay içinde gebelik düşünenler hariç diyor yani yaptırılmamasi gerekiyor. Ama artık hamileliğin üçüncü ayında yaptırılabilir diye söylediler bebeğe zarar vermiyormuşBunu diyen doktor ilk defa duydum. Benim duyduklarım hep 2.dozdan sonra hamile kalınması yönünde. yeterince bu konuda çalışma araştırma olmadığı için.
Biraz önce attım arkadaşlar baktı bir de sen bak o zaman tecrübelisin heraldeTamam at bakayım
Takılıyorum canım alınmıyorsun değil mi?Deme oyle yaaa pik olmadiki hem
O zaman 12 gün geçmiş testte çıkmayabilir nomal kaset test miydi?Çok pardon 7si olacak yanlış yazmışım
Yok alingan bi insan degilim guluyoruz iste yoksa bu zaman gecermi bend ebu gunncok umitlendim benmde alt karnimda bisiler oluyor deyisik bir his varTakılıyorum canım alınmıyorsun değil mi?
Ben de bugün yeniden ümitlenmeye başladım.. alt karnıma bir şeyler oluyor gibi bakalım hayırlısı
Biontech olmak istemıyorum o yuzden mayısa kaldımSinovac aşısı şu an en erken 3 mayısa veriyor. En yakın zamanda biontech ten alabiliyorsunuz az önce babama aldık bizde ordan biliyorum
Evwt aynen normal kaset test hala umut var mı diyorsunuzO zaman 12 gün geçmiş testte çıkmayabilir nomal kaset test miydi?