Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın duramadim sabah erkenden test yaptım ama erken gebeliğinm bir tane oldugu için normal gebelik testi yaptım bata 5 gün var negatif çıktı ama hayalet birşey gördüm yani fotoğrafı yüklemek nasıl oluyor beceremedim erken yaptığımın farkındayım bomboş olması normal erkende 5 gün öncesi değil mi

Uygulamadan yüklenmiyor canım tarayicidan açman gerek uygulamayı foto yüklemek için hadi at bakalım

Ayyyy heyecanlandim hadi atda bakalim dosya ekleden yukleniyor

Hadi bakalım inşallah ama sanki öyle görmek istediğimiz için görüyoruz gibi gibi yani ışığa doğru çevirdiğimde görüyorum hayırlısı Allah'tan
Hakkinda hayirlisi olsun rabbim hayirli saglikli olani nasip etsin insallah fakat ben de çok silikde olsa gördüm oyle olsa sadece sen görürdun galiba

Delirme lütfen bismillah
Sen daha miniciksin bekle biraz daha 20 yaşında bile değilsin bi dur.
Yani ben zaten seni normalde tanıyor olsam delirme bi 3-5 sene kocanla vakit geçir derim de girmissin artık bu yola
Çok doğru söylediniz ya bu ne telaş evliliğin be gençliğinin tadını çıkar ben 28 yaşında evlendiğim halde bu kadar acele etmedim 3 sene bekledim ahh bu genç kızlar üniversite okumak yerine evleniyorsunuz üzülüyorum

En doğru yaş bilinçlisin mantıklısın insan 25 yaşındaki aklına bile gülüyor her sene olgunlaşıyorsun olgunlaştıkça çocuğuna daha fazla şey katabilirsin

Böyle birşey yani baktığımda ben biraz görüyorum ilk dakikada hayalet bir çizgi ama doğruyu söylemek gerekirse kandırıyordur
Kuzu orada çizginin yeri olduğu için çok zorlarsak görüyoruz bekle zaten 5 gün önce kaset testte çıkması çok zor

Böyle birşey yani baktığımda ben biraz görüyorum ilk dakikada hayalet bir çizgi ama doğruyu söylemek gerekirse kandırıyordur
Ben dün bu testten yaptım teeeertemiz negatifti. Bence hayalet de olsa çizgi olması mükemmel iyi haberlerinizi verirsiniz önümüzdeki günlerde inşallah, mutlu olalım biraz daha

T tulperde benim regl başladı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…