Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani sende bata beş gün varken yaparım diye düşüerdensin 🙈🙈 bende onu sordum biraz önce ama biraz daha bekleyeyim diyorum bak şöyle yazıyor doğruluk oranı bata 5 gün kala %76 4 gün kala%96 3 gün ve bat günü dahil %99 sonuç doğru sonuç veriyormus o yüzden en mantıklısı en az üç kala galiba 🙈
Cuma çıkmazsa üzülmicem daha umut var daha 5 gün var dicem -yani inşallah- 😂😂 o yüzden bi yapim olmazsa yine yaparım 3 tane var elimde.
Martta kimyasal geçirdiğimde de 5 gün kala öğrenmiştim mesela erken gebelikle.

Cuma çıkmazsa üzülmicem daha umut var daha 5 gün var dicem -yani inşallah- 😂😂 o yüzden bi yapim olmazsa yine yaparım 3 tane var elimde.
Martta kimyasal geçirdiğimde de 5 gün kala öğrenmiştim mesela erken gebelikle.
Yaa ne kadar bol almışsın çok pahalı gerçekten bir erken gebeliğe iki normal kaset teste 60 lira verince daha almayayım olmazsa bide dedim😂 o zaman sen başla yarından hakliymissin bacım söylenecek söz yok doğru mantık 💕😘

Müsait olan arkadaşlar bakabilir mi? Adetime 3 gün var daha. 6gün kala test yapmaya başladım sırasıyla bu şekilde çıkıyor burada kuruduktan sonra çektim ama ilk 5dakikada çıkmıştı gebelik kesin var diyebilir miyiz?yarın kan vereceğim
(Ovulasyonun pik yapmasının üzerinden 12 13gün geçti)
Hamilesin

Akintim cok siddetli kremsi akintim var resmen avuc avuc ramazandan beri ilk dwfa oldu cok ara verdigimiz icin olabilirmi acaba
Ara verildiginden oldugunu sanmıyorum. Dedigim gibi adet donemin yaklaşmışsa serviks (rahim agzi) aşağı indiginden olabilir bence

Akintim cok siddetli kremsi akintim var resmen avuc avuc ramazandan beri ilk dwfa oldu cok ara verdigimiz icin olabilirmi acaba
Canım sen gebesin sanki ya baksana kasigimda gerilme gibi bişey var kremsi akintim var.falan diosun bunlar hep gebelik belirtisi ovulasyon testinde koyu çıkmıştı bence hamilesin sen Ya öyle hissettim sanki 😊

X