Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sinovac için bilgi vereyim ben ilk gün olanlardanım, tanıdığım bir çok doktora sordum sinovac ın teknolojisi bizim her sene olduğumuz grip aşısı tetanoz aşısı falan gibi olduğu için gebelerde sıkıntı yaratacak bir aşı değil. Yani gebeyken corona geçirirseniz risk neyse onun riskinden çok değil kesinlikle 😊 bence sıra gelindiyse olunmalı ama tabi bu işlerde de kişi kendi ne isterse onu yaptırmalı kimseye de böyle bişeyde tavsiye vermeyi sevmiyorum aslında sadece kendim için yaptığım araştırmamı yazmak istedim

Katılıyorum sana I ipti cim aşının prospektusunde bile yazıyor iki ay içinde gebelik düşünenler hariç diyor yani yaptırılmamasi gerekiyor. Ama artık hamileliğin üçüncü ayında yaptırılabilir diye söylediler bebeğe zarar vermiyormuş
Aşı bana çok uzak olduğu için araştırmadım canım sadece doktorun söylediğini biliyorum o zaman tabi önlem alınmalı. :KK43:

Engin tecrübelerinize soru Yusra-61 Yusra-61 ve diğer canlar yumurtlamanın 10. Günü bata 4.5 gün kala erken gebelik testi predictor early yapacağım sabah ilk idrarla sizce uygun mu zamanı çıkma ihtimali varsa çok mu düşük varsa çıkar mı 🤗🥳🥳
Canım geç döllenme değilse silikte olsa çıkar bence. Ama ben olsam bir kaç gün daha beklerdim

Kızlar ya ben yumurtlama döneminden beri ilişki yaşamadım da en son 14 ünde olmuştu bugün kasıklarımda ağrı oldu ilişki sırasında normal mi sizce yaa bebek varsa zararı mı olmuştur kafamda deli sorular yine 😣

Engin tecrübelerinize soru Yusra-61 Yusra-61 ve diğer canlar yumurtlamanın 10. Günü bata 4.5 gün kala erken gebelik testi predictor early yapacağım sabah ilk idrarla sizce uygun mu zamanı çıkma ihtimali varsa çok mu düşük varsa çıkar mı 🤗🥳🥳

Benim düşüncem 2 gün daha geçsin canım 🤗 sağlıklı olması için en azından ❤️ayrıca 4.5 ney gızz 🙄😂

Benim düşüncem 2 gün daha geçsin canım 🤗 sağlıklı olması için en azından ❤️ayrıca 4.5 ney gızz 🙄😂
Haha 4.5 gün kalıyor bat tarihine demek istedim canımmm o zaman ben en iyisi iki tane normal kaset testim var bir tanesini yapayım sabah erkenden içimde kalmasın 😂 erken gebeliği bata iki gün kala yapayım 🤗🥳🥳🥰

Haha 4.5 gün kalıyor bat tarihine demek istedim canımmm o zaman ben en iyisi iki tane normal kaset testim var bir tanesini yapayım sabah erkenden içimde kalmasın 😂 erken gebeliği bata iki gün kala yapayım 🤗🥳🥳🥰

Onu anladım nasıl 4,5 oluyor o :KK70:Nasıl isterseniz mavi hanım ben illa sabah yapıcam bu işi kafama koydum diyorsunuz :KK70: inşallah sabah güzel haberlerini alırım :KK36:

Onu anladım nasıl 4,5 oluyor o :KK70:Nasıl isterseniz mavi hanım ben illa sabah yapıcam bu işi kafama koydum diyorsunuz :KK70: inşallah sabah güzel haberlerini alırım :KK36:
He anladımm yani yumurtlamaya göre 4 gün kalıyor ama takvime göre 5 gün kalıyor 🤗 inşallah inşallah onda çıkmazsa en azından kendimi kandırıp nasıl olsa normal gebelik testi çıkmaması normal derim😂 ama tabi çıkacak ümidi ile yaparım 🙈🌼🌼💓

He anladımm yani yumurtlamaya göre 4 gün kalıyor ama takvime göre 5 gün kalıyor 🤗 inşallah inşallah onda çıkmazsa en azından kendimi kandırıp nasıl olsa normal gebelik testi çıkmaması normal derim😂 ama tabi çıkacak ümidi ile yaparım 🙈🌼🌼💓
Canım bende hep yumurtlama gününe göre hesapliyordum ama yanlış hesaplıyormusum 🙈
Çatlama gününe göre Hesaplayacaksin.

X