Aşı bana çok uzak olduğu için araştırmadım canım sadece doktorun söylediğini biliyorum o zaman tabi önlem alınmalı.
Bence var bu kadar test boşuna çıkmaz bence wn iyisi kan vermen derim canım.Biraz önce attım arkadaşlar baktı bir de sen bak o zaman tecrübelisin heraldebata 3 gün var 6gün önceden yapmaya başladım daha kan veremedim
Amin canım . Allah rahmet eylesin nurlar içinde yatsınKızlar hepinize çok teşekkür ederim
Babaanneme dualarinizla beraber inşallah hamilelik dualariniz da kabul olsun.
Allah hepimize hayırlı ömür hayırlı ölüm nasip etsin
Grç döllenme olabilir hemen moral bozma canım daha regl olmamışsın hemen üzülme lütfen inşallah test bozuktur çıkar bebiş daha varBat çarşamba günü biraz önce test yaptım pozitif olsa çıkardı di mi
Çok teşekkür ederim umarımGrç döllenme olabilir hemen moral bozma canım daha regl olmamışsın hemen üzülme lütfen inşallah test bozuktur çıkar bebiş daha var
Canım geç döllenme değilse silikte olsa çıkar bence. Ama ben olsam bir kaç gün daha beklerdimEngin tecrübelerinize soruYusra-61 ve diğer canlar yumurtlamanın 10. Günü bata 4.5 gün kala erken gebelik testi predictor early yapacağım sabah ilk idrarla sizce uygun mu zamanı çıkma ihtimali varsa çok mu düşük varsa çıkar mı
Diyorsun canım çok heveslendim kasıklarım maf oldu ağrıdanCanım geç döllenme değilse silikte olsa çıkar bence. Ama ben olsam bir kaç gün daha beklerdim
Sen bilirsin canım negatif çıkıp üzülmeyeceksen yap.Diyorsun canım çok heveslendim kasıklarım maf oldu ağrıdan
Doğru diyorsun canımSen bilirsin canım negatif çıkıp üzülmeyeceksen yap.
Ayy yapalım canımCuma günü yapacağım ben beraber yapalım
Engin tecrübelerinize soruYusra-61 ve diğer canlar yumurtlamanın 10. Günü bata 4.5 gün kala erken gebelik testi predictor early yapacağım sabah ilk idrarla sizce uygun mu zamanı çıkma ihtimali varsa çok mu düşük varsa çıkar mı
Haha 4.5 gün kalıyor bat tarihine demek istedim canımmm o zaman ben en iyisi iki tane normal kaset testim var bir tanesini yapayım sabah erkenden içimde kalmasınBenim düşüncem 2 gün daha geçsin canımsağlıklı olması için en azından ayrıca 4.5 ney gızz
Haha 4.5 gün kalıyor bat tarihine demek istedim canımmm o zaman ben en iyisi iki tane normal kaset testim var bir tanesini yapayım sabah erkenden içimde kalmasınerken gebeliği bata iki gün kala yapayım
He anladımm yani yumurtlamaya göre 4 gün kalıyor ama takvime göre 5 gün kalıyorOnu anladım nasıl 4,5 oluyor oNasıl isterseniz mavi hanım ben illa sabah yapıcam bu işi kafama koydum diyorsunuz inşallah sabah güzel haberlerini alırım
Canım bende hep yumurtlama gününe göre hesapliyordum ama yanlış hesaplıyormusumHe anladımm yani yumurtlamaya göre 4 gün kalıyor ama takvime göre 5 gün kalıyorinşallah inşallah onda çıkmazsa en azından kendimi kandırıp nasıl olsa normal gebelik testi çıkmaması normal derim ama tabi çıkacak ümidi ile yaparım
Çok teşekkür ederim canımBence var bu kadar test boşuna çıkmaz bence wn iyisi kan vermen derim canım.