Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sana aşı olurken hamile kalamazsın ya da kalmamalisin diyen kim; benim doktorum özellikle aşı ne çocuk planlamaniza ne de hamileliginize engel değil diyor

Canım iyi yönden bak lütfen. Hamileyken covid geçirsen belki daha tehlikeli olacaktı? Aşıların olmuş şekilde hamile kalsan çok daha iyi değil mi?

Yaaa moralinizi bozmayın lütfen öncelikle iyi değerlendirdik niye olmadı diye kafanıza takmayın çünkü bazen tek ilişkiyle bile olabiliyor. Nasip kısmet işte. Belki de Allah geciktiriyor ama güzelleştiriyordur. Aşıdan sonra hamile kalmanız sizin için daha iyi olacaktır. Keşke bana da çıksa da bende bir an önce olsam

Canım sana aşı olurken hamile kalamazsın ya da kalmamalisin diyen kim; benim doktorum özellikle aşı ne çocuk planlamaniza ne de hamileliginize engel değil diyor
Bunu diyen doktor ilk defa duydum. Benim duyduklarım hep 2.dozdan sonra hamile kalınması yönünde. yeterince bu konuda çalışma araştırma olmadığı için.

Valla arrık beni de garip haller aldı ilk yumrtlama üstüne 20 gün geçti ikincinin üstüne 18 gün geçti benimde aynen doğru diyorsun canım 18 gün geçtiği halde 57 çıkmış. Artık bunlara sarılıp gidecem ne olacak bakalım

Canım iyi yönden bak lütfen. Hamileyken covid geçirsen belki daha tehlikeli olacaktı? Aşıların olmuş şekilde hamile kalsan çok daha iyi değil mi?
Tabiki öyle daha iyi... Ama insan kendini hazırlıyor bizim ne zaman aşı olacağımız belli değildi şak diye açtılar süre uzadıkça oğlum seneye 1e başlayacak okul açılma zamanına denk gelıyor eğer olursa el kadar 1 çocukla.. Ki ben rehber öğretmenim herkese akıl verip 1e başlarken kardeş gelmemeli diye.. Ben aynı duruma düşeceğim pişmanlık pişmanlık keşke çok çok önceden olsaymış

Hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…