Benim kuzuşSabah kasigimda misket hissediyorum diyen kimdisol kasigimda biseyler var gibi hissediyorum oturunca ozellikle
Çok çok teşekkür ederim herkese nasip olsun inşallahHayırlı olsun canım
Canım sana aşı olurken hamile kalamazsın ya da kalmamalisin diyen kim; benim doktorum özellikle aşı ne çocuk planlamaniza ne de hamileliginize engel değil diyorYa o kadar moralim bozukki anlatamam bu ay olmadı zaten iyide değerlendirmiştik aşı randevumu alayım dedim. Eşim 2 gun önce aynı gune aldı. Bnde bugun alayım dedim 3 mayıs diyor 2.doz 28 gün sonra oluyor yani 31 mayıs ve mayıs ayıda iptal oluyor yani ertelendikçe erteleniyor... İçimi dökebildiğim tek yer diyebilirim 3 gündür sessizce takip ediyorum sizleri sanmayınki regl oldum bitti çıktım sizlerin mutlu haberleri ile mutlu oluyorum
Sende benim beynime cok buyik oyun oynadinBenim kuzuşya beynim bana çok büyük oyun oynuyor ya da bir hücre hayata tutunmaya çalışıyor
Canım iyi yönden bak lütfen. Hamileyken covid geçirsen belki daha tehlikeli olacaktı? Aşıların olmuş şekilde hamile kalsan çok daha iyi değil mi?Ya o kadar moralim bozukki anlatamam bu ay olmadı zaten iyide değerlendirmiştik aşı randevumu alayım dedim. Eşim 2 gun önce aynı gune aldı. Bnde bugun alayım dedim 3 mayıs diyor 2.doz 28 gün sonra oluyor yani 31 mayıs ve mayıs ayıda iptal oluyor yani ertelendikçe erteleniyor... İçimi dökebildiğim tek yer diyebilirim 3 gündür sessizce takip ediyorum sizleri sanmayınki regl oldum bitti çıktım sizlerin mutlu haberleri ile mutlu oluyorum
Yaaa moralinizi bozmayın lütfenYa o kadar moralim bozukki anlatamam bu ay olmadı zaten iyide değerlendirmiştik aşı randevumu alayım dedim. Eşim 2 gun önce aynı gune aldı. Bnde bugun alayım dedim 3 mayıs diyor 2.doz 28 gün sonra oluyor yani 31 mayıs ve mayıs ayıda iptal oluyor yani ertelendikçe erteleniyor... İçimi dökebildiğim tek yer diyebilirim 3 gündür sessizce takip ediyorum sizleri sanmayınki regl oldum bitti çıktım sizlerin mutlu haberleri ile mutlu oluyorum
Bunu diyen doktor ilk defa duydum. Benim duyduklarım hep 2.dozdan sonra hamile kalınması yönünde. yeterince bu konuda çalışma araştırma olmadığı için.Canım sana aşı olurken hamile kalamazsın ya da kalmamalisin diyen kim; benim doktorum özellikle aşı ne çocuk planlamaniza ne de hamileliginize engel değil diyor
Yusra-61 demin aklıma takıldı ilk hamileliğim zamanına bakarken tek iliskide oldu demiştim ya esim askerdeydi diye
Benim yumurtlamama denk gelmişti o gün akintidan hatırlıyorum ve ben o günden 18 gün sonra beta hcg 57 çıkarak öğrenmisim canım.
Yani ben de 13-14. Gün yapsam muhtemelen değer çok düşük çıkacaktı hatta negatif çıkacaktı belki de.
Şimdi senin için iyice heyecanlandiiiiiim
Ovulayon ne zamandı?Bat çarşamba günü biraz önce test yaptım pozitif olsa çıkardı di mi
Tabiki öyle daha iyi... Ama insan kendini hazırlıyor bizim ne zaman aşı olacağımız belli değildi şak diye açtılar süre uzadıkça oğlum seneye 1e başlayacak okul açılma zamanına denk gelıyor eğer olursa el kadar 1 çocukla.. Ki ben rehber öğretmenim herkese akıl verip 1e başlarken kardeş gelmemeli diye.. Ben aynı duruma düşeceğim pişmanlık pişmanlık keşke çok çok önceden olsaymışCanım iyi yönden bak lütfen. Hamileyken covid geçirsen belki daha tehlikeli olacaktı? Aşıların olmuş şekilde hamile kalsan çok daha iyi değil mi?
Ayın 7si pik gördüm gibiOvulayon ne zamandı?
Canım merhaba bir arkadaşa gebelik testi kimsayal mı değil mi diye yorum yapmışsın ben de adetimden önce öğrendim atsam bakabilir misin silik benimki de daha kan vermedim
Açıkça söyle işte bebek hissediyorum orda diye. yuvarlak muvarlak lafı gevelemesene kııızzzSende benim beynime cok buyik oyun oynadinyuvarlak sert bisey hissediyorum resmen
Bende de negatif çarşamba bat=(Bat çarşamba günü biraz önce test yaptım pozitif olsa çıkardı di mi
Yakın doktor arkadasımız aşı zamanı kalmasan iyi olur diyor herkes birsey dıyor kafam allak bullakCanım sana aşı olurken hamile kalamazsın ya da kalmamalisin diyen kim; benim doktorum özellikle aşı ne çocuk planlamaniza ne de hamileliginize engel değil diyor
E 4 gün geçmiş daha. Bat 29 nisan gibi oluyor bu durumda testte çıkmaması normal.Ayın 15i pik gördüm gibi
O bilye dedi yaAçıkça söyle işte bebek hissediyorum orda diye. yuvarlak muvarlak lafı gevelemesene kııızzz
Hadi inşallahValla arrık beni de garip haller aldı ilk yumrtlama üstüne 20 gün geçti ikincinin üstüne 18 gün geçti benimdeaynen doğru diyorsun canım 18 gün geçtiği halde 57 çıkmış. Artık bunlara sarılıp gidecem ne olacak bakalım
Çok pardon 7si olacak yanlış yazmışımE 4 gün geçmiş daha. Bat 29 nisan gibi oluyor bu durumda testte çıkmaması normal.