- 16 Mart 2015
- 369
- 341
Hayırlı olsunnnnMüsait olan arkadaşlar bakabilir mi? Adetime 3 gün var daha. 6gün kala test yapmaya başladım sırasıyla bu şekilde çıkıyor burada kuruduktan sonra çektim ama ilk 5dakikada çıkmıştı gebelik kesin var diyebilir miyiz?yarın kan vereceğim
(Ovulasyonun pik yapmasının üzerinden 12 13gün geçti)
Kovid testi vermiştim negatif çıktı şükür o sonuçlanana kadar çıkamadım evden hafta sonu da yasak malum bulunduğum yerde özel hastane de yok sağlık ocağına verebileceğim ancakHepsi pozitif zaten bu kadar test yapacağınıza kan verseydiniz direk keşke
Çok teşekkür ederimEvet var hatta yuksek ihtimalle degeriniz artiyo cok guzel masallah saglikla alin kucaginiza insallah
Çok teşekkür ederim içim rahatladı size yazıncaHayırlı olsunnnn
Pozitif testlerMüsait olan arkadaşlar bakabilir mi? Adetime 3 gün var daha. 6gün kala test yapmaya başladım sırasıyla bu şekilde çıkıyor burada kuruduktan sonra çektim ama ilk 5dakikada çıkmıştı gebelik kesin var diyebilir miyiz?yarın kan vereceğim
Amin inşallah canımCanım çok sevindim ya artıyor ne güzel sağlıkla ilerlesin inşallahbenim de yarın doktor randevum var bakalım kaç çıkacak persembe günü 47ydi
Hayırlısı olsun inşallahMüsait olan arkadaşlar bakabilir mi? Adetime 3 gün var daha. 6gün kala test yapmaya başladım sırasıyla bu şekilde çıkıyor burada kuruduktan sonra çektim ama ilk 5dakikada çıkmıştı gebelik kesin var diyebilir miyiz?yarın kan vereceğim
Hayırlı olsun gebelik var gibi gün gün koyulaşma var çünkü. Biz bekleyenlere de dua etKovid testi vermiştim negatif çıktı şükür o sonuçlanana kadar çıkamadım evden hafta sonu da yasak malum bulunduğum yerde özel hastane de yok sağlık ocağına verebileceğim ancak
Tebrik ederim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallahGeçen ay 23ünde oldum 30 günde bir oluyorum o yüzden yine 23ünde diye düşündüm.
YaaHayırlısı olsun inşallahtebrikler
Bende şüphelendim. Aceba kimyasal mı oldu diye. İnşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize. Siz ne zamandır deniyorsunuz?Olsun üzülmeyin diğer aya insallah 4 gün gecikmesi de enteresan kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin rahmin hazırlanıyor insallah bu ay müjdeli haberler alırsın bende de yumurtlama akıntısı oluyor normalde 1 gün olur biter ilk kez 5 gündür devam o yüzden şüphelenmiştim demekki belli olmuyor
Etmem mi ederim tabiki herkese nasip olsun inşallahHayırlı olsun gebelik var gibi gün gün koyulaşma var çünkü. Biz bekleyenlere de dua et
AminnnnAmin inşallah canımseninde Bi o kadar olur hayırlısıyla inşallah valla bugün baya dua ettim içimde bir korku vardı ama çok şükür rabbim hayırlı haber almayı nasip etti bizde ezan okunuyor Allah bu mübarek ayda bu mübarek gecede buradaki tüm yoldaşlarımız yüzünü güldürsün duasını kabul etsin inşallah
Ya zaten 17 gun bekleyin diyolar genelde bunun icin olabilirYusra-61 demin aklıma takıldı ilk hamileliğim zamanına bakarken tek iliskide oldu demiştim ya esim askerdeydi diye
Benim yumurtlamama denk gelmişti o gün akintidan hatırlıyorum ve ben o günden 18 gün sonra beta hcg 57 çıkarak öğrenmisim canım.
Yani ben de 13-14. Gün yapsam muhtemelen değer çok düşük çıkacaktı hatta negatif çıkacaktı belki de.
Şimdi senin için iyice heyecanlandiiiiiim
Hayırlı olsun canımEtmem mi ederim tabiki herkese nasip olsun inşallah