Ilk hamileligimi öğrendiğimde öyle çok ağladım ki istemiyorum diye üzüldüler bana☺İşte bende öğrenirsem bebek kaçaçak içime
Eşime de haberi böyle veririm
Sen hamile olmasan da regl olamicanSabah kasigimda misket hissediyorum diyen kimdisol kasigimda biseyler var gibi hissediyorum oturunca ozellikle
Benimki su an 2. Tura dönüyor 2 gündür yumurtlama akıntım başladı tekrarBenim de bu ay yumurtlama akıntım bir hafta sürdü. normalde birkaç günde biterdi. Sanırım yumurtam ya çatlayamadı ya da çok geç çatladı anlamadım yani neden böyle oldu.
Beynine hamile kal emrini verdin rahmi rahat birakmkcak bu gidisleO niyeki
3 aydir veriyorum ben o emri bir turlu kalamadimBeynine hamile kal emrini verdin rahmi rahat birakmkcak bu gidisle
Amin Allah bu gruptaki herkesi isteyen herkesi saglikli uzun omurlu bebeklerin annesi yapsin once rahimlerine koysun sonra kucaklarina aldirsin tez zamandaDiyecek birşey bulamadım inşallah yinede herşeye can veren rabbim sizede nasip etsin dilerim.
Tamam hayirlisi olsunInstagram hesabı var, clife diye arat bulursun. Bakanlık onaylı bir macun
Bilmiyorum canım. O kadar kafamdan gitti ki bugün her şey hayırlısı olsun her iki durumda daGebelik belirtisi olabilir mi?
Canım çok sevindim ya artıyor ne güzel sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar beta sonucum 356 çıktı çok şükür cumartesi yada pazartesi dra gidicem kısmetse
Ilk hamileligimi öğrendiğimde öyle çok ağladım ki istemiyorum diye üzüldüler bana☺
Canım merhaba bir arkadaşa gebelik testi kimsayal mı değil mi diye yorum yapmışsın ben de adetimden önce öğrendim atsam bakabilir misin silik benimki de daha kan vermedimMerhaba canım ben senin testinden o gün de şüphe etmiştim hatta sormuştum kimyasal olduğunda testin böyle miydi diye? Bu pozitif olan test görüntüsünde testim olduğu zaman kimyasalım olmuştu.sadce üzmemek adına konuşmadım.Bu durumda sana diyeceğim test yapmayı birak bence git kan ver ki kimyasal ise onu öğrenirsin bilgin olur durumundan.
Bende cumartesi günü lh testi yaparımCuma günü yapacağım ben beraber yapalım
Hepsi pozitif zaten bu kadar test yapacağınıza kan verseydiniz direk keşkeMüsait olan arkadaşlar bakabilir mi? Adetime 3 gün var daha. 6gün kala test yapmaya başladım sırasıyla bu şekilde çıkıyor burada kuruduktan sonra çektim ama ilk 5dakikada çıkmıştı gebelik kesin var diyebilir miyiz?yarın kan vereceğim
(Ovulasyonun pik yapmasının üzerinden 12 13gün geçti)
Evet var hatta yuksek ihtimalle degeriniz artiyo cok guzel masallah saglikla alin kucaginiza insallahMüsait olan arkadaşlar bakabilir mi? Adetime 3 gün var daha. 6gün kala test yapmaya başladım sırasıyla bu şekilde çıkıyor burada kuruduktan sonra çektim ama ilk 5dakikada çıkmıştı gebelik kesin var diyebilir miyiz?yarın kan vereceğim
(Ovulasyonun pik yapmasının üzerinden 12 13gün geçti)