Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de bu ay yumurtlama akıntım bir hafta sürdü. normalde birkaç günde biterdi. Sanırım yumurtam ya çatlayamadı ya da çok geç çatladı anlamadım yani neden böyle oldu.
Benimki su an 2. Tura dönüyor 2 gündür yumurtlama akıntım başladı tekrar

Kaç gündür kafamı başka şeylere dağıtmaya çalışıyorum hamileligi düşünmeyip ama su an bu ölüm haberiyle hamileligi düşünüp kafamı o taraftan almaya çalışıyorum
Canım dedemi düşünüyorum yalnız kaldı inşallah daha yakinimiza taşıyacağız onu bir dahaki aya çok yoğunum çok

Merhaba arkadaşlar, gebelik için bat in 4. Günü Dr ye gitsek olur mu acaba? Yumurta takibi icin

Canım merhaba bir arkadaşa gebelik testi kimsayal mı değil mi diye yorum yapmışsın ben de adetimden önce öğrendim atsam bakabilir misin silik benimki de daha kan vermedim

Müsait olan arkadaşlar bakabilir mi? Adetime 3 gün var daha. 6gün kala test yapmaya başladım sırasıyla bu şekilde çıkıyor burada kuruduktan sonra çektim ama ilk 5dakikada çıkmıştı gebelik kesin var diyebilir miyiz?yarın kan vereceğim
(Ovulasyonun pik yapmasının üzerinden 12 13gün geçti)

Eklentiler

• E5C41DC3-E815-4F74-B886-06B5C76F755D.jpeg
    84,4 KB · Görüntüleme: 76
Hepsi pozitif zaten bu kadar test yapacağınıza kan verseydiniz direk keşke

Evet var hatta yuksek ihtimalle degeriniz artiyo cok guzel masallah saglikla alin kucaginiza insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…