Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa moralinizi bozmayın lütfen 😭 öncelikle iyi değerlendirdik niye olmadı diye kafanıza takmayın çünkü bazen tek ilişkiyle bile olabiliyor. Nasip kısmet işte. Belki de Allah geciktiriyor ama güzelleştiriyordur. Aşıdan sonra hamile kalmanız sizin için daha iyi olacaktır. Keşke bana da çıksa da bende bir an önce olsam
Aşı da sıkıntılı 2 gün önce eşim aynı güne aldı ben bugun 15 gün sonraya ancak alabiliyorum bakalım o da olacakmı 🙈

Yakın doktor arkadasımız aşı zamanı kalmasan iyi olur diyor herkes birsey dıyor kafam allak bullak
Belki de hiçbir zararı yok. Hamileyken de tetanoz aşısı falan olabiliyoruz mesela. Ama bu daha yeni bir şey ve hamileler üzerine bir çalışma olmadığı için doktorlar erteleyin diyor.

Belki de hiçbir zararı yok. Hamileyken de tetanoz aşısı falan olabiliyoruz mesela. Ama bu daha yeni bir şey ve hamileler üzerine bir çalışma olmadığı için doktorlar erteleyin diyor.
Evet erteledim 1 sene ama bu süreç ne kadar devam edecek bilinmiyor Rabbim aydınlığa çıkarsın cümlemizi

Bunu diyen doktor ilk defa duydum. Benim duyduklarım hep 2.dozdan sonra hamile kalınması yönünde. yeterince bu konuda çalışma araştırma olmadığı için.
Katılıyorum sana I ipti cim aşının prospektusunde bile yazıyor iki ay içinde gebelik düşünenler hariç diyor yani yaptırılmamasi gerekiyor. Ama artık hamileliğin üçüncü ayında yaptırılabilir diye söylediler bebeğe zarar vermiyormuş

Tamam at bakayım 😊
Biraz önce attım arkadaşlar baktı bir de sen bak o zaman tecrübelisin heralde🙈 bata 3 gün var 6gün önceden yapmaya başladım daha kan veremedim

Eklentiler

• 54D4F84F-D587-4A66-98DC-BD0447516602.jpeg
    54D4F84F-D587-4A66-98DC-BD0447516602.jpeg
    84,4 KB · Görüntüleme: 28
Takılıyorum canım alınmıyorsun değil mi?
Ben de bugün yeniden ümitlenmeye başladım.. alt karnıma bir şeyler oluyor gibi bakalım hayırlısı 😍
Yok alingan bi insan degilim guluyoruz iste yoksa bu zaman gecermi bend ebu gunncok umitlendim benmde alt karnimda bisiler oluyor deyisik bir his var 😂😂🤰

X