Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlişkiden 5 gün sonra değilde adetten 5 gün önce olmasın o ben erken gebelk testlerini sevmiyorum daha kolayına almam. En iyisi kaset valla. Bat bekle bakalım ne oluyor
Özellikle baktım birliktelikten 5 gün sonra %99.8 kesin sonuc diyor amann bek bu testlerede inanmiyorum bu saatten sonra bat bekliyecem sinirimi bozuyo bu testler yarin belki acilde kan verrim zaten covit negatife dondumudiye test vericektim onada baktirayim

Oh mis gibi tertemiz bir dua ettinnn inşallah Allah ım

Canım 5 günde bir kere kan da çıkmayan şey testte asla çıkmaz nasıl bir testmiş o bilemedim ilk defa ömrümde ne duydum ne gördüm ver kanı kurtul canım.

Rahme en erken yerleşmesi bile 4 günken; 5 günde nasıl hemen hcg salgılanacak da testte çıkacak. Utanmasalar ilişkiden hemen sonra belli eden yazacaklar markasını merak ettim?
Ya yerleşme kanaması yaşıyorsun ya da adetin söküldü sökülecek.
Başka belirtilerin var mı?

Ben regl oldum malesef Adetim 4 gün geç oldu. Ama bilmiyorum gebelik oluştu aceba tutunmadı mı diye düşünüyorum. Çünkü pıhtılaşmış şekilde geliyor. Garip bir şekilde oluyo âdetim.
Olsun üzülmeyin diğer aya insallah 4 gün gecikmesi de enteresan kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin rahmin hazırlanıyor insallah bu ay müjdeli haberler alırsın bende de yumurtlama akıntısı oluyor normalde 1 gün olur biter ilk kez 5 gündür devam o yüzden şüphelenmiştim demekki belli olmuyor

Benim de bu ay yumurtlama akıntım bir hafta sürdü. normalde birkaç günde biterdi. Sanırım yumurtam ya çatlayamadı ya da çok geç çatladı anlamadım yani neden böyle oldu.

Benim de bu ay yumurtlama akıntım bir hafta sürdü. normalde birkaç günde biterdi. Sanırım yumurtam ya çatlayamadı ya da çok geç çatladı anlamadım yani neden böyle oldu.
Aaa gerçekten aynı durum şuan bende var başka belirtilerin var miydi ya çok garip aslında gebelik belirtisi bu akıntı östrojen artıyor ya bu akıntı oluyo

Aaa gerçekten aynı durum şuan bende var başka belirtilerin var miydi ya çok garip aslında gebelik belirtisi bu akıntı östrojen artıyor ya bu akıntı oluyo
Benim takvime göre yumurtlamamdan daha önce başladı akıntılar. herhalde erken yumurtluyorum dedim ama takvimden 2 gün sonra bitti akıntı. Bat'a 9 gün var artık hiç akıntım yok kupkuruyum. Alt karın ve kasık batmaları yaşıyorum arada bugün de bacaklarım çok ağrıyor.
Sizin ne zaman bat ve başka belirtiler var mı?

Comfort days testin markasi valla esim almis bende ilk defa kullaniyorum bunu suan hic belirtim yok valla dun kahve akinti geldi cokaz sabah cok ufacik bi kan pihtisi geldi sabah karnim agridi sanki sökülecek gbi sonra gecti oda adete dair bisey yok akintida normale döndü sayilir zaten bat 22 si normalde ben lekeyi 21 i aksam görürürum 22 si sabah adetim kesin gelir ama bu degisik geldi valla bilemedim

Hadi bakalım inşallah yerleşme kanamasıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…