- 20 Kasım 2019
- 3.698
- 5.858
- 36
Ahaha yarın ben
Yok bu bebek ağlaması sen bağırabağıra ağla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaha yarın ben
Yok bu bebek ağlaması sen bağırabağıra ağla
Ozaman bizede video at aynen bu şekilİşte bende öğrenirsem bebek kaçaçak içime
Eşime de haberi böyle veririm
Ozaman bizede video at aynen bu şekil
Kız ne provası o heyecandan aklınamı gelecek provada yaptığın insan delisi Manyağı iyiydir sen at atAtarım da prova çok yapmam lazım yaa eşim alışkın böyle manyaklıklarıma da sizi soğutmim kendimden
Özellikle baktım birliktelikten 5 gün sonra %99.8 kesin sonuc diyor amann bek bu testlerede inanmiyorum bu saatten sonra bat bekliyecem sinirimi bozuyo bu testler yarin belki acilde kan verrim zaten covit negatife dondumudiye test vericektim onada baktirayimİlişkiden 5 gün sonra değilde adetten 5 gün önce olmasın o ben erken gebelk testlerini sevmiyorum daha kolayına almam. En iyisi kaset valla. Bat bekle bakalım ne oluyor
Oh mis gibi tertemiz bir dua ettinnn inşallah Allah ımAminnnnnnnnnn aminnnnn inşallah inşallahh canım Rabbimden sizler için selamet istiyorum inşallah kabul eylesin güzel kalplim benim hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlı akıllı fikirli merhametli vicdan lı Salih yada Saliha evladından nasip eylesin sana hepinize banada inşallah
Özellikle baktım birliktelikten 5 gün sonra %99.8 kesin sonuc diyor amann bek bu testlerede inanmiyorum bu saatten sonra bat bekliyecem sinirimi bozuyo bu testler yarin belki acilde kan verrim zaten covit negatife dondumudiye test vericektim onada baktirayim
Eder tabi etmez miii inşallah inşallah canım her güne besmeleyle başlayıp güzel haberler alacağız inşallah ben inanıyorumAyy çok mutlu olurum mavii çook duan kabul görsün dilerim böyle dedin valla gözlerim doldu o haberi almak yazarken bile insanı mutlu ediyor nasıl yokluksa.
Kız ne provası o heyecandan aklınamı gelecek provada yaptığın insan delisi Manyağı iyiydir sen at at
Vayy haydi bakalım hayırlı haber gelsin de inşallah yeterki hayırlı haber gelsinnnKocama da öyle pat diye atmayacaktım tabikisi herşeyin bir provası var bende
Rahme en erken yerleşmesi bile 4 günken; 5 günde nasıl hemen hcg salgılanacak da testte çıkacak. Utanmasalar ilişkiden hemen sonra belli eden yazacaklar markasını merak ettim?Özellikle baktım birliktelikten 5 gün sonra %99.8 kesin sonuc diyor amann bek bu testlerede inanmiyorum bu saatten sonra bat bekliyecem sinirimi bozuyo bu testler yarin belki acilde kan verrim zaten covit negatife dondumudiye test vericektim onada baktirayim
Olsun üzülmeyin diğer aya insallah 4 gün gecikmesi de enteresan kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin rahmin hazırlanıyor insallah bu ay müjdeli haberler alırsın bende de yumurtlama akıntısı oluyor normalde 1 gün olur biter ilk kez 5 gündür devam o yüzden şüphelenmiştim demekki belli olmuyorBen regl oldum malesef Adetim 4 gün geç oldu. Ama bilmiyorum gebelik oluştu aceba tutunmadı mı diye düşünüyorum. Çünkü pıhtılaşmış şekilde geliyor. Garip bir şekilde oluyo âdetim.
Benim de bu ay yumurtlama akıntım bir hafta sürdü. normalde birkaç günde biterdi. Sanırım yumurtam ya çatlayamadı ya da çok geç çatladı anlamadım yani neden böyle oldu.Olsun üzülmeyin diğer aya insallah 4 gün gecikmesi de enteresan kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin rahmin hazırlanıyor insallah bu ay müjdeli haberler alırsın bende de yumurtlama akıntısı oluyor normalde 1 gün olur biter ilk kez 5 gündür devam o yüzden şüphelenmiştim demekki belli olmuyor
Aaa gerçekten aynı durum şuan bende var başka belirtilerin var miydi ya çok garip aslında gebelik belirtisi bu akıntı östrojen artıyor ya bu akıntı oluyoBenim de bu ay yumurtlama akıntım bir hafta sürdü. normalde birkaç günde biterdi. Sanırım yumurtam ya çatlayamadı ya da çok geç çatladı anlamadım yani neden böyle oldu.
Bencede valla su testlerde ikinci cizgiyi görmek nasip olmayacak bana herhaldeCanım 5 günde bir kere kan da çıkmayan şey testte asla çıkmaz nasıl bir testmiş o bilemedim ilk defa ömrümde ne duydum ne gördüm ver kanı kurtul canım.
Benim takvime göre yumurtlamamdan daha önce başladı akıntılar. herhalde erken yumurtluyorum dedim ama takvimden 2 gün sonra bitti akıntı. Bat'a 9 gün var artık hiç akıntım yok kupkuruyum. Alt karın ve kasık batmaları yaşıyorum arada bugün de bacaklarım çok ağrıyor.Aaa gerçekten aynı durum şuan bende var başka belirtilerin var miydi ya çok garip aslında gebelik belirtisi bu akıntı östrojen artıyor ya bu akıntı oluyo
Comfort days testin markasi valla esim almis bende ilk defa kullaniyorum bunu suan hic belirtim yok valla dun kahve akinti geldi cokaz sabah cok ufacik bi kan pihtisi geldi sabah karnim agridi sanki sökülecek gbi sonra gecti oda adete dair bisey yok akintida normale döndü sayilir zaten bat 22 si normalde ben lekeyi 21 i aksam görürürum 22 si sabah adetim kesin gelir ama bu degisik geldi valla bilemedimRahme en erken yerleşmesi bile 4 günken; 5 günde nasıl hemen hcg salgılanacak da testte çıkacak. Utanmasalar ilişkiden hemen sonra belli eden yazacaklar markasını merak ettim?
Ya yerleşme kanaması yaşıyorsun ya da adetin söküldü sökülecek.
Başka belirtilerin var mı?
Hadi bakalım inşallah yerleşme kanamasıdırComfort days testin markasi valla esim almis bende ilk defa kullaniyorum bunu suan hic belirtim yok valla dun kahve akinti geldi cokaz sabah cok ufacik bi kan pihtisi geldi sabah karnim agridi sanki sökülecek gbi sonra gecti oda adete dair bisey yok akintida normale döndü sayilir zaten bat 22 si normalde ben lekeyi 21 i aksam görürürum 22 si sabah adetim kesin gelir ama bu degisik geldi valla bilemedim