Dün açık kahve lekelenmem oldu ve kesildi cok az geldi bu günde peceteye cok minik kan pıhtısı geldi kafam karisti sabah adet olcakmisim gbi bi agri vardi suan yok oda ne lekelenme var ne bisey normal seffaf akintim adetime de var 22 sinde olucam kızlar nedir bu bilen var mierken gebelik testi yaptim bisey cikmadi T tulperde Yusra-61
Nedemek kuzum nedemek hepimiz o haberleri almak için ne çok çabaladık çabalıyoruz rabbim kimin ne istediği ne dilediği varsa nasio eylesin inş haberlerin en güzel gelsin inşallahİnşallah varya Arzu çok teşekkür ederim şu desteğin ve benim yanımda olduğun için Allah razı olsun sendentabi ki diğer tüm arkadaşlarıma da ediyorum inşallah size güzel haberlerle gelmeyi çpk istiyorum
Instagram hesabı var, clife diye arat bulursun. Bakanlık onaylı bir macunYok kullanmadim hangi siteden aliyorsunuz
Sorma ben kanı verince nasıl olacam o 1 saat bir yıl gelecek. 0.2 çıkmıştı canım.Asiri heyecanli ya vallahi meraktayim en son kan veridginde deger kac cikmisti
İnsallah oyledir canim sasirdim ilk defa basima geliyor aksine daha iyi olur diye erken gebelik testi aldim iliskiden 5 gün sonra cikariyormus sözdeCanım Dahalık olmadıysan birşey gelmedi ise üstüne görme olablr bekle yarına gelecek mi birşey birde normal test yapman daha iyi olur. İnşallah arttmaz da adet olarak gelmez dilerim
İnşallah ezan vaktine yakın dua edelim kan sonucun bir anda sana ben geldim anne dedirtsin inşallahSorma ben kanı verince nasıl olacam o 1 saat bir yıl gelecek. 0.2 çıkmıştı canım.
Canımmmm tatlımmmmm inşallah bebişin seninledir inşallah kız okurken gözlerim doldu yaa içim tuhaf oldu dilerim silik çizgiyi görürsünde koşarak değil kaça kaça gidersin hastaneye inşallahhh dualarım hep sizinle rabbim nasip eylesin tez zamanda tez vakitdeEvett kızlar bugün daha farklı hissediyorum ya gerçekten çok ağır kaldırdım yada benim bebiş tam yerleşiyorağrıyan kasık ağrım daha sıklaştı sağ kasıkta ve bacağıma doğru inen ağrım ve belimde hissedilen ağrı karnımın altında huzursuzluk var.. hiç akıntım Yok hafif ıslaklık hissediyorum arada o kadar Tabi eve gelmeden testlerimi stokladim erken gebelik testimi sabah yani bata 5 kala yapacağım sonrası da battan 25 inden sonra deneyeceğim onlar normal gebelik testleri inşallah hiç denememe gerek kalmaz silik çizgi bile çıksa kan vereceğim inşallah Arsoney in duaları ve söylediği gibi
Hadi hayırlısı yarın sabahda senin güzel haberini alalım inşallahİnşallah varya Arzu çok teşekkür ederim şu desteğin ve benim yanımda olduğun için Allah razı olsun sendentabi ki diğer tüm arkadaşlarıma da ediyorum inşallah size güzel haberlerle gelmeyi çpk istiyorum
Sakin ol bak rehavete kapılma o sıra da telefonla felan konuş rabbiesiri oku bol bol inş hayırlı haberler ile gel guzummmSorma ben kanı verince nasıl olacam o 1 saat bir yıl gelecek. 0.2 çıkmıştı canım.
AminCanımmmm tatlımmmmm inşallah bebişin seninledir inşallah kız okurken gözlerim doldu yaa içim tuhaf oldu dilerim silik çizgiyi görürsünde koşarak değil kaça kaça gidersin hastaneye inşallahhh dualarım hep sizinle rabbim nasip eylesin tez zamanda tez vakitde
Sakin ol bak rehavete kapılma o sıra da telefonla felan konuş rabbiesiri oku bol bol inş hayırlı haberler ile gel guzummm
Hadi hayırlısı yarın sabahda senin güzel haberini alalım inşallah
Ahhh ahhh bende çok bekledimmmm ahhh seninki güzel olacak ben eminim Rabbim tuttuğun oruçların yüzü suyu hürmetine inşallah hayırla sonuçlansın inşallahBen hatimde indirsem o sırada olan bekleme psikolojisini atamamşarjı fullerim de tlfnunun buraya yazarım. Birde sonuç çıktı diye yazıyor ekranda adımla bir heyecan basıyor ki elimde değil bak evde beklesem birşeyim yok girdim işin içine böyleyim
İnşallah ezan vaktine yakın dua edelim kan sonucun bir anda sana ben geldim anne dedirtsin inşallah
Ahhh ahhh bende çok bekledimmmm ahhh seninki güzel olacak ben eminim Rabbim tuttuğun oruçların yüzü suyu hürmetine inşallah hayırla sonuçlansın inşallah
Aminnnnnnnnnn aminnnnn inşallah inşallahh canım Rabbimden sizler için selamet istiyorum inşallah kabul eylesin güzel kalplim benim hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlı akıllı fikirli merhametli vicdan lı Salih yada Saliha evladından nasip eylesin sana hepinize banada inşallahAminbak benimde gözlerim doldu.. inşallah güzel kalpli kadin sağol bebek taşıyanların doğuranlarin günahlarıni affedermis kuş gibi edermiş yaradan o yüzden senin hamislerin duası çok önemli çok her gün de Esmaül Hüsna okuyup tüm Bebek isteyenlere dua ediyorum.. ben evlenmeden önce üst katta oturan abi abla vardi 10 yıl çocukları olmamış tüp bebek için bana iğne yaptırdılar baya çağırıp ve hep dua ettim onlardan sonra Allah kimsenin evini sessiz çocuksuz bırakmasın diye evleri o kadar sessizdi ki ve elim uğurlu geldi oldu onun hatrına inşallah Allah im daha fazla korkutmadan benim ve her isteyenin rahmine düşürsün yavrularımızı
İnsallah oyledir canim sasirdim ilk defa basima geliyor aksine daha iyi olur diye erken gebelik testi aldim iliskiden 5 gün sonra cikariyormus sözde
Tek ağlada bebişden ağla kuzum höyküre höyrüre ağla inşallahİnşallah olsa da ben ağlarım yarın olmasada isterim mutluluktan ağlayayım
Tek ağlada bebişden ağla kuzum höyküre höyrüre ağla inşallah