Benmde kaset test negatif maalesef ama bata daha var benmBen de de boyle negatif cikti erken gebelik
Kazınırdı da yanmazdı bu yıla özel oldu sanırsam.
Açlık vurmuyor öyle hafif yanıyor.
Canım ne durumdasın bugün?
Benim dün sağdan gelen ağrılar bugün soldan soldan vuruyor
İnşallah rabbim inşallah
Ne dicem oğluma hamileyken tam ramazan ayıydı gece Sahura kalkıyorum niyetleniyorum sabah işe gidiyorum öğleneden doğru bir acıkıyorum nasıl Allah affetsin orucumu bozuyordum sonra miğdem yanardı inş seninkide öyledir inşallah
Cuma günü yapacağım ben beraber yapalımCanım benim soldaki agrim sol tarafima dogru uzaninc ağrıyor kendiliğinden sızlamıyor artık yaklaşık 4 gündür falan göğüs agrim var her zaman reglden önce olurdu ama bu seferki biraz daha fazla ağrıyor durumlar böyle belki 5 6 gün kala erken gebelik testi yaparim
Bak benimkiler böylesi ona göre karşılaştır kuzum ama benim adet 1 gün ve 2 gün öncesiBu gunki ovulasyon testim ve 2 gun onceki koyulasiyo gittikce normalmi acaba?
Benm 6 gunum var seninkiler koyu baklm gittikce koyulascakmi dua et bana lutfebBak benimkiler böylesi ona göre karşılaştır kuzum ama benim adet 1 gün ve 2 gün öncesi
Anladım tamam teşekkürlerSebepsiz infertilite ve pcosta çok iyi. Çikolata kisti ile hamile kalanlar da var ama bana nasip olmadı. Demek henüz zamanı değilmiş dedim. Denemeni tavsiye ederim hiçbir şey kaybetmezsin
3 hafta önce gittim. Her şey normal dedi. Eşim de görünecek. Ramazan ayı geldiği için erteledi. Sperm testi falan isterlerse diye ramazandan sonra gidecek o da. Aynen öyle hayırlısı olsun. Elimizden gelen bir şey yok
Devam et bakalım teste etmezmiyim hepinize ediyorum inşallah hadi bakalım hayırlı haberler canımBenm 6 gunum var seninkiler koyu baklm gittikce koyulascakmi dua et bana lutfeb
İnsallahDevam et bakalım teste etmezmiyim hepinize ediyorum inşallah hadi bakalım hayırlı haberler canım
Sağlıkla gelsin inşallah canım beklediğine değer inşallah valla senden gelecek haberi bekliyorum nezaman gidecen tekrarYaaabu çok iyi birşey gece de yaramaz şeyler de yemem dikkat ederim genelde inşallah dediğindendir biliyor musun bugün gögüslerim de ağrı acı var diyorum adet mi geliyor yoksam bebişten mi bilemiyorum. şuan ilk hamileliğimin ilk belirtisi ortaya çıktı gögüs ağrım o zaman aşırıydı günüm geçince başlamıştı ve günüm o zamanda 5 gün geçmişti.ayy çıldırmamak elde değil
Sağlıkla gelsin inşallah canım beklediğine değer inşallah valla senden gelecek haberi bekliyorum nezaman gidecen tekrar
Hadi inşallah inşallah rabbim güzel haberlerle gel inşallah bebişin senin ledir kuzumYarın sabah gideceğim doktor 10 gün dedi ben 9 doğurdumyarın 8 gün geçmiş olacak gidecem sabah acile size yazarım. Acilde bir saat sürmeden çıkıyo Rabbim iyi haberlerle gidip gelmeyi nasip etsin bana
Hadi inşallah inşallah rabbim güzel haberlerle gel inşallah bebişin senin ledir kuzum
Asiri heyecanli ya vallahi meraktayim en son kan veridginde deger kac cikmistiYaaabu çok iyi birşey gece de yaramaz şeyler de yemem dikkat ederim genelde inşallah dediğindendir biliyor musun bugün gögüslerim de ağrı acı var diyorum adet mi geliyor yoksam bebişten mi bilemiyorum. şuan ilk hamileliğimin ilk belirtisi ortaya çıktı gögüs ağrım o zaman aşırıydı günüm geçince başlamıştı ve günüm o zamanda 5 gün geçmişti.ayy çıldırmamak elde değil
Kalbimiz seninle canım merakla bekliyoruz inşallah haberleriniYarın sabah gideceğim doktor 10 gün dedi ben 9 doğurdumyarın 8 gün geçmiş olacak gidecem sabah acile size yazarım. Acilde bir saat sürmeden çıkıyo Rabbim iyi haberlerle gidip gelmeyi nasip etsin bana