Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kazınırdı da yanmazdı bu yıla özel oldu sanırsam.
Açlık vurmuyor öyle hafif yanıyor.
İnşallah rabbim inşallah
Ne dicem oğluma hamileyken tam ramazan ayıydı gece Sahura kalkıyorum niyetleniyorum sabah işe gidiyorum öğleneden doğru bir acıkıyorum nasıl Allah affetsin orucumu bozuyordum sonra miğdem yanardı inş seninkide öyledir inşallah

Canım ne durumdasın bugün?
Benim dün sağdan gelen ağrılar bugün soldan soldan vuruyor
Canım benim soldaki agrim sol tarafima dogru uzaninc ağrıyor kendiliğinden sızlamıyor artık yaklaşık 4 gündür falan göğüs agrim var her zaman reglden önce olurdu ama bu seferki biraz daha fazla ağrıyor durumlar böyle belki 5 6 gün kala erken gebelik testi yaparim

Yaaa bu çok iyi birşey gece de yaramaz şeyler de yemem dikkat ederim genelde inşallah dediğindendir biliyor musun bugün gögüslerim de ağrı acı var diyorum adet mi geliyor yoksam bebişten mi bilemiyorum. şuan ilk hamileliğimin ilk belirtisi ortaya çıktı gögüs ağrım o zaman aşırıydı günüm geçince başlamıştı ve günüm o zamanda 5 gün geçmişti.ayy çıldırmamak elde değil

Cuma günü yapacağım ben beraber yapalım

Bu gunki ovulasyon testim ve 2 gun onceki koyulasiyo gittikce normalmi acaba?
Bak benimkiler böylesi ona göre karşılaştır kuzum ama benim adet 1 gün ve 2 gün öncesi

Eklentiler

• IMG_20210412_192709.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20210412_192641.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 30
S Smaozgl canım bi doktora git istersen için rahat etmiyorsa hakkında hayırlısı olsun insallah canım üzme kendini
3 hafta önce gittim. Her şey normal dedi. Eşim de görünecek. Ramazan ayı geldiği için erteledi. Sperm testi falan isterlerse diye ramazandan sonra gidecek o da. Aynen öyle hayırlısı olsun. Elimizden gelen bir şey yok

Sağlıkla gelsin inşallah canım beklediğine değer inşallah valla senden gelecek haberi bekliyorum nezaman gidecen tekrar

Sağlıkla gelsin inşallah canım beklediğine değer inşallah valla senden gelecek haberi bekliyorum nezaman gidecen tekrar

Yarın sabah gideceğim doktor 10 gün dedi ben 9 doğurdum yarın 8 gün geçmiş olacak gidecem sabah acile size yazarım. Acilde bir saat sürmeden çıkıyo Rabbim iyi haberlerle gidip gelmeyi nasip etsin bana

Dün açık kahve lekelenmem oldu ve kesildi cok az geldi bu günde peceteye cok minik kan pıhtısı geldi kafam karisti sabah adet olcakmisim gbi bi agri vardi suan yok oda ne lekelenme var ne bisey normal seffaf akintim adetime de var 22 sinde olucam kızlar nedir bu bilen var mi erken gebelik testi yaptim bisey cikmadi T tulperde Yusra-61

Yarın sabah gideceğim doktor 10 gün dedi ben 9 doğurdum yarın 8 gün geçmiş olacak gidecem sabah acile size yazarım. Acilde bir saat sürmeden çıkıyo Rabbim iyi haberlerle gidip gelmeyi nasip etsin bana
Hadi inşallah inşallah rabbim güzel haberlerle gel inşallah bebişin senin ledir kuzum

Hadi inşallah inşallah rabbim güzel haberlerle gel inşallah bebişin senin ledir kuzum

İnşallah varya Arzu çok teşekkür ederim şu desteğin ve benim yanımda olduğun için Allah razı olsun senden tabi ki diğer tüm arkadaşlarıma da ediyorum inşallah size güzel haberlerle gelmeyi çpk istiyorum

Asiri heyecanli ya vallahi meraktayim en son kan veridginde deger kac cikmisti

Amiiin canım Allah rahmetiyle muamele eylesin cümlesine

Kalbimiz seninle canım merakla bekliyoruz inşallah haberlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…