Insallah öyle olurr inanki bende öyle biliyorum ama bu test ancak beni yaniltabilirdi 2 yildir iyice yiprandim sanirim bu testi görüp lekeyide görünce elim kolum döküldü benimCanım yerleşme kanaması olabilir test gebelik yoksa kolay kolay pozitif çıkmaz diye biliyorum ben
Canım doktora git yarın bugünden randevu alabiliosanInsallah öyle olurr inanki bende öyle biliyorum ama bu test ancak beni yaniltabilirdi 2 yildir iyice yiprandim sanirim bu testi görüp lekeyide görünce elim kolum döküldü beniminsalahh devami gelmez sadece bel agrim var suana kadar bisi yok ama cok gerildim
Yeniden yumurtlamıyorsan eğer hamilesinBu gunki ovulasyon testim ve 2 gun onceki koyulasiyo gittikce normalmi acaba?
KıznBenceeee bebis varBu gunki ovulasyon testim ve 2 gun onceki koyulasiyo gittikce normalmi acaba?
Donguye gore 30 yunurtlamaya gore 25Yeniden yumurtlamıyorsan eğer hamilesinbat ne zamandı?
Ay hadi inşallah ismin ne canım ismini soyle ismen dua edeyimKizlarrrr, bat yarinHatirliyorsaniz adetten 5-6 gun once adet sancilarim vardi iki uc gun surdu bitti. Normalde sancidan hemen sonra baslardi adetim ama baslamadi. Simdi de bat yarin olmasina ragmen hicbir agrim yok. Sag kasigimda minik bi batma var, dualarinizi bekliyorum mubarek gunde
3 tup bebek asilama cok tedavi sebebi bilinmeyen kisirlik misNasıl yani16 yıldır olmuyor mu?
Sorun ne peki? Aşılama, tüp bebek falan denediniz mi hiç?
40 oldumBu sebebi bilinmeyen infertilite varya o kadar iğrenç birşey ki hani sorunun olsa aşmaya çalışırsın bunda aşılacak birşey yok.Bende 3 yıldır sebebi bilinmeyen kısırlık içindeyim.
Şuan okuyunca 16 yıl dile kolay valla çook zor durum. Yaş kaçtı acaba merak ettim?
Yok kullanmadim hangi siteden aliyorsunuzCanım clife macun kullandın mı? Kullanmadıysan bir dene
Canım iki seçenek de olabilir o zaman bence sen bu günleri mutlaka değerlendirDonguye gore 30 yunurtlamaya gore 25
Kııızz bu ay senin bu kaçıncı yumurtlaman.. ay bi de beşizlere hamile oluyomuşsunBu gunki ovulasyon testim ve 2 gun onceki koyulasiyo gittikce normalmi acaba?
Evet degerlendiricemCanım iki seçenek de olabilir o zaman bence sen bu günleri mutlaka değerlendir
Ayyyy insallah abla yaaaKııızz bu ay senin bu kaçıncı yumurtlaman.. ay bi de beşizlere hamile oluyomuşsun
Canım ne durumdasın bugün?Ay hadi inşallah ismin ne canım ismini soyle ismen dua edeyim
3 tup bebek asilama cok tedavi sebebi bilinmeyen kisirlik mis
40 oldum
Burçin ismin Allah razi olsunAy hadi inşallah ismin ne canım ismini soyle ismen dua edeyim
Ek yok canım
Ben de de boyle ovulasyon hatta resim koyayım negatif cikti erken gebelikBu gunki ovulasyon testim ve 2 gun onceki koyulasiyo gittikce normalmi acaba?