Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Artırdığı söyleniyor ama pek takmamak lazım bence bunları. Olacak olduktan sonra sürtünmeyle bile hamile kalanlar varmış 😂😂
Ben ilk gebeliğimde ne doggy bilirdim ne ayakları havada dikip beklemeyi. İlişki biter bitmez banyoya koşardım öyle bile tutmuştu yani.
Yok canım aslında bende takmıyorum ve dediğin gibi benimde ilk gebeliğim öyle oldu hiç bisey bilmezdim direk lavaboya koşardım sıkışık olurdum:KK70: eşimin ileri hız herekti biraz düşük o pozisyon şansı artırıyormuş diye duydum..

Ben bu ay onu denemiştim de naptığıını Dahalık çözemedim çocuğu çok uzak diyarlara yolladı sanırsam birtürlü gelemedi bana :KK70::KK70:
Belki de bebisin nazlanıyordur kendini gostermiyordur kuzum, hadi yap bir sürpriz de düş annenin karnına 😍

Bilemiyorum canım ben hiç kullanmadığım için bişey diyemiycem 😶
Cesaret edemeyecem muhtemelen bende. Kaş yapayım derken göz çıkarmak istemiyorum. Bu ay eşime keçiboynuzu özü yedirmeyi, kendimde bal, incir falan yemeyi düşünüyorum. Bilmediğim şeyleri birbirine karıştırmak riskli olur belki

Belki de bebisin nazlanıyordur kendini gostermiyordur kuzum, hadi yap bir sürpriz de düş annenin karnına 😍

Varya cidden bu bende varsa benim çekeceğim var bundan bu bir der iki kişi gelir kızım der erkek gelir valla artık korkmaya başladım nerden ne çıkacak belli olmuyor :KK70:çok iyiydi düşmüş olsa yarın sabah direk Acilde nereye ne düşmüş görecem :rolleyes:aynım böyleyim :KK70:

Cesaret edemeyecem muhtemelen bende. Kaş yapayım derken göz çıkarmak istemiyorum. Bu ay eşime keçiboynuzu özü yedirmeyi, kendimde bal, incir falan yemeyi düşünüyorum. Bilmediğim şeyleri birbirine karıştırmak riskli olur belki
Yani herkeste aynı etki etmeyebilir Allah korusun. Allaha bırakalım inşallah önümüzdeki ay alırız haberini ☺️

Varya cidden bu bende varsa benim çekeceğim var bundan bu bir der iki kişi gelir kızım der erkek gelir valla artık korkmaya başladım nerden ne çıkacak belli olmuyor :KK70:çok iyiydi düşmüş olsa yarın sabah direk Acilde nereye ne düşmüş görecem :rolleyes:aynım böyleyim :KK70:
Valla senin bu ay çok değişik bisey oldu ama kırmızıları görmeden umut var her zaman 😍

Öyle bir sır ki senin durumun; heyecanla bekliyoruz bakalım sonu nereye çıkacak 😲

X