Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah uzun ömürler versin canım. Valla bizimde ilki hiç ugrastirmadi şükür 2. ayda kalmıştım. Bu uğraştırdı ama sonu güzel olsun canım. Rabbim daha fazla bekletmesin. Bekleyen isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin :dua:
Amiiiin canım amiiin, hepimizin yavrusuna inşallah...🥰Senin bat ne zaman ? Allah herkese kalbine göre versin...Sağlıklı ve hayırlı bir evlat olacaksa doğsunlar inşallah ☺️🥰

Kullandim canimm bugün 14. Gün böyle cikti ilk dakikada 2 gün var adetime 10.günden beri yapiyorum böyle görünmedi gözle bugün öglen 11 e dogru bilmem kacinci idrarla yaptim ama sonuc dogru olabilirmi bilmiyorum 2 yildir olmuyor asilamaya gececektik bidahaki ay
Çok silik ama var sonuçta orda çizgi. erken gebelik testin varsa bir de onunla dene bakalım.

B
Ovulasyon testi kullanmış mıydın kaçıncı gün göründü böyle?
Birde belim agriyor midem agriyor yaniyor 2 gündür ama dün gögüs hassasiyetim hafifledi sadece daha dolgunlar zaten ovuöasyondan 1 hafta sonra meme ucu hassasiyetim oldu sonra gecti daha sonra gögüs hassasiyetim geldi simdi oda hafifledi bi bel agrim ve mide agrim var allahim bolur gercek olsub

Çok silik ama var sonuçta orda çizgi. erken gebelik testin varsa bir de onunla dene bakalım.
Simdi almaya indim , israrla test yapmadim adet olmayi bekliyodum bugün sabah yok miktarda acik pembe silindim pecete gördüm adet oluyorum sandim test yapmadim.cok sonra bi denim dedim böyle cokti

Günaydin kizlar bugün adete 2 var 16.gün adet oluyorumnbugün 14. Gün ikinci idrarla yaptim sizce varmi ? Normal test bu
Ayy vaaaarrr çizgii 😍😍😍😍😍😍😍 sağlıkla al kucağına inşallah 🙏🏻
Merhaba kızlar bat 24 nisan dün bu kaset testi yaptım pozitif çıktı bugunde erken gebelik testi yaptım şu 6 gün öncesini gösterenlerden tertermiz negatif çıktı şimdi ben hamilemiyim değilmiyim 😂😂😂
Eki Görüntüle 2829077
Aaa nasıl yaniiii? Bu o kadar net bir çizgi ki 😲 Allah’ım inşallah doğru olan budur.

Ayy vaaaarrr çizgii 😍😍😍😍😍😍😍 sağlıkla al kucağına inşallah 🙏🏻

Aaa nasıl yaniiii? Bu o kadar net bir çizgi ki 😲 Allah’ım inşallah doğru olan budur.
Gercekmi diyosunnn aglicammm su cizgiye bileee adet olacakmisim gibiyim bu test 14.gün needen bukadar silik ki simdi de onu düsünüyom Allahimmmm nolur yanilmim

günaydın herkese benim bat 16 nisandı ama gelen giden yok malesef kan verdim ama çıkmadı beklemedeyim hala
@Yusra30 dediğin gibi bende bal tarçın çörek otu yaptım ara kanamada yaşadım hala regl olmadım bendede ters etki yaptı bu kür :olamaz:
Kan verdinmi canım sende bende İlk defa bal tarçın çörek otu yaptımbende ol adı öle şeyler

Merhaba kızlar bat 24 nisan dün bu kaset testi yaptım pozitif çıktı bugunde erken gebelik testi yaptım şu 6 gün öncesini gösterenlerden tertermiz negatif çıktı şimdi ben hamilemiyim değilmiyim 😂😂😂
Eki Görüntüle 2829077
Baya net burda bende de silik cikti ozmn erken testte hic cikmaz neden böyle bu testler ya

Hadi bakalım inş hayırlı haberler gelsinnnn canım hep gecikme olurmu
Gebelk yok cnm ya erken gebelkle kaset yaptm cikmadi olsa kesin cikardi catlama 4 nisandi testte dun adet olmam gerekiyordu. Ben catlama belirtilerini testin gosterdiginden iki gun sonra yasadm sanrm test beni yaniltti gitti bu ayim cope😭😭 adetim geciktigine gore gercekten de catlamam testin hosterdgnden sonraydi

Gebelk yok cnm ya erken gebelkle kaset yaptm cikmadi olsa kesin cikardi catlama 4 nisandi testte dun adet olmam gerekiyordu. Ben catlama belirtilerini testin gosterdiginden iki gun sonra yasadm sanrm test beni yaniltti gitti bu ayim cope😭😭 adetim geciktigine gore gercekten de catlamam testin hosterdgnden sonraydi
Yav öle deme bak ben yumurtalama günlerini değerlendiremedim yumurtlamadan 2 gün önce yaptık sadece bide çatlama günü umudunu yitirme canım

X