Bence de bunu unutmayız ama ben zaten kapanışı yaparım muhtemelen 2. Çocukla
Valla haklısın canım insanın canı sıkılırVermedim bende ama istemesi bile beni ondan sogutmaya yetti
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım buraya yaz mutlaka bakalım doktor ne diyecek
Olur ya daha cooook uzun zaman var önünde arayı kısa tutarsınBende öyle düşünüyorumbir daha İkinciyi ne zaman bulurum kimbilir bire kavuşamadım.
Yaaa belki yarın en büyük doğumgunu hediyeni alırsınYarın 8.günüm olacak bugünü de geçireyim de.
Bu ay unutulmaz olarak tarihe geçeçek benim için hele ki bebek de çıkmazsa hiç unutmam birde doğum günüm hiç unutmam yarını
Pehh nereye nasıl tutacam artık ondan da emin değilim en iyisi bire bir kavuşayım da. Bunu sonra konuşuruzOlur ya daha cooook uzun zaman var önünde arayı kısa tutarsın
Yaaa belki yarın en büyük doğumgunu hediyeni alırsın
Tekrar yumurtlama olmuş olabilir. Bugünü de değerlendirin benceBata 10 gün var ve az önce koyu beyaz akıntım başladıDaha çok erken değil mi ya yine mi tutmadı of
Yumurtlama testi negatif canım 14ünde yumurtladımTekrar yumurtlama olmuş olabilir. Bugünü de değerlendirin bence
İyi biseydir belki de beyaz akıntı gebelik akıntısıdır canımYumurtlama testi negatif canım 14ünde yumurtladım
Ağzın bal yesinİyi biseydir belki de beyaz akıntı gebelik akıntısıdır canım
Batlarimiz ayni canim benimde 29 nisan inşallah güzel haberler alırız. Senin yumurtlama hangi gündü?Ağzın bal yesindaha 10 gün var regle nasıl dayanıcam bilmiyorum
belki güzel haberler alırsın canım bakalım kısmet herşey benimde 17 nisandı doğum günüm ama umudum kalmadı bekliyorum bakalım ne zaman gelecek diyeYarın 8.günüm olacak bugünü de geçireyim de.
Bu ay unutulmaz olarak tarihe geçeçek benim için hele ki bebek de çıkmazsa hiç unutmam birde doğum günüm hiç unutmam yarını
14ünde yumurtladım canım. 11, 13 ve 15.günler ilişki oldu. Sanki 13.geceden bir hissiyat var içimde ama Allah bilir tabiBatlarimiz ayni canim benimde 29 nisan inşallah güzel haberler alırız. Senin yumurtlama hangi gündü?
Tutmuştur inşallah canım benimde 15 nisan yumurtlama 16si da çatlama oldu beklemedeyim şuan. Belirti falan aramıyorum hepsi psikolojik çünkü14ünde yumurtladım canım. 11, 13 ve 15.günler ilişki oldu. Sanki 13.geceden bir hissiyat var içimde ama Allah bilir tabi
belki güzel haberler alırsın canım bakalım kısmet herşey benimde 17 nisandı doğum günüm ama umudum kalmadı bekliyorum bakalım ne zaman gelecek diye
İnşallah canım rabbim en güzel zamanda en doğru şekilde sevindirecek inşallah canımAynen öyle kısmet canım.
Allah bizlerin yardımcısı olsun.
İnşallah geç değildir hiçbir şey için Allahım hediye gibi verir bizlere inşallah
Belki daha idrara gecmemistir. Hemen umutsuz olmayın gününüzü bekleyin, belkide bebisin seninledirTertemiz bir negatif bat 21 nisan çıksa çıkardı diye düşünüyorumbelirtilerin hepsi psikolojik artık buna takılmıcam göğüs ucum kopacak gibi olmuştu çatlamıştı beyaz akıntım vardı ama maalesef test negatif mayısa şutlandım