Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım buraya yaz mutlaka bakalım doktor ne diyecek

Yarın 8.günüm olacak bugünü de geçireyim de.
Bu ay unutulmaz olarak tarihe geçeçek benim için hele ki bebek de çıkmazsa hiç unutmam birde doğum günüm hiç unutmam yarını

Bu ay unutulmaz olarak tarihe geçeçek benim için hele ki bebek de çıkmazsa hiç unutmam birde doğum günüm hiç unutmam yarını
Yaaa belki yarın en büyük doğumgunu hediyeni alırsın

belki güzel haberler alırsın canım bakalım kısmet herşey benimde 17 nisandı doğum günüm ama umudum kalmadı bekliyorum bakalım ne zaman gelecek diye

14ünde yumurtladım canım. 11, 13 ve 15.günler ilişki oldu. Sanki 13.geceden bir hissiyat var içimde ama Allah bilir tabi
Tutmuştur inşallah canım benimde 15 nisan yumurtlama 16si da çatlama oldu beklemedeyim şuan. Belirti falan aramıyorum hepsi psikolojik çünkü

belki güzel haberler alırsın canım bakalım kısmet herşey benimde 17 nisandı doğum günüm ama umudum kalmadı bekliyorum bakalım ne zaman gelecek diye

Aynen öyle kısmet canım.
Allah bizlerin yardımcısı olsun.
İnşallah geç değildir hiçbir şey için Allahım hediye gibi verir bizlere inşallah

Tertemiz bir negatif bat 21 nisan çıksa çıkardı diye düşünüyorum belirtilerin hepsi psikolojik artık buna takılmıcam göğüs ucum kopacak gibi olmuştu çatlamıştı beyaz akıntım vardı ama maalesef test negatif mayısa şutlandım

Eklentiler

• 460DF849-92FF-4C97-AAB2-B9AA279203D1.jpeg
    118,4 KB · Görüntüleme: 33
Belki daha idrara gecmemistir. Hemen umutsuz olmayın gününüzü bekleyin, belkide bebisin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…