Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ve kaynanamin benden carsaf istemesi o korkuyla uzerine onun bunu yasatmasi allahim yine sinirlendim cok sukurki kocam ailesi gibi degil gercekten bu dusuncedeki insanlar insani katil eder

Cok uzuldum senin adina. Gercekten cok kotu bir travma bu. Neden erken cocuk istedigini sanirim anliyorum. Sen degil cevrenin beklentisini karsilamak istiyosun bir an once. Yuku ustumden atsam yazmissin. Cocuk olduktan sonra asil yuk baslayacak bence once o olgunluga gelmeyi bekle. Esin anladigim kadariyla acele etmiyor, sen neden girdin bu telasa?? Cok kucuksun, sonra hem sen hem.de cocuk yipranirsiniz. Herkese yazik olur. 31 yasinda anne oldum gercekten daha once anne olsaymisim asla yapamazmisim. Cok buyuk sabir isi ve 19yasindayken o sabir kolay kolay kimsede olmaz. Lutfen bence bir.kez daha dusun. Kadinlar kulubunu bir 5 sene terk et:)) gencliginin enerjinim tadini cikar sonra yine gelirsin

Aynen ve gebelik belirtisi oolduguu da anliyosun. Her aykinden farkli oldugunu aslinda hissediyosun.

Bat 27 ekler misin benide

Yani evet belki sizde kendinize goee haklisiniz ama ben kendim istiyorum cevre baskisi falan degil ben anne olmak istiyorum sevgiliyken oturup esimle hsyslini kurardik beb biran once yasamak istiyorum Allah nasp ederse insallah

Valla henüz hiç hamile kalmadım ama kese beta 1000lerdeyken görülmüyor mu? Sanki biraz erken belki ilk hamileliğinizde erken yumurtlama olmuştur ondan görünmüştür hemen
1000 deyken görülüyor yine de 1517yken alttan bakıp görmüştü geçen sefer Drum bugün inşallah düzenli artış olduysa ona göre hesaplayıp çağırıcak bugün bakmıcak yani Dr inşallah canım inşallah bir sıkıntı olmaz

Canım testte sıkıntı vardır muhtemelen
Bugün güzel sonuç alacaksın inşallah hiç telaslanma bize de hemen yaz
Ben de kızımda bat.ı 1 gün geçe 57ydi hcg 1 hafta sonra vajinal ultrasonda keseyi görmüştüm kalp atışı 9. Haftada duyulmuştu.
Sakin ol karnındaki canı düşün sadecr mutlu ol

Aynen ve gebelik belirtisi oolduguu da anliyosun. Her aykinden farkli oldugunu aslinda hissediyosun.
Aslında çok haklısın ben kızımda bat gelmeden diyordum ki hamileyim biliyorum
Ama su an bunu diyemiyorum sanırım bu kendime itiraf edemediğim bir şeydi

Vermedim bende ama istemesi bile beni ondan sogutmaya yetti
Bu başlıkla alakası yok ama severek evlendin herhalde yazdıklarından onu anlıyorum kv ile yildiziniz mı barışmadı. Görücü usulü olsa herhalde böyle gıcıklık yapmazdı kendi istediği kıza

İnşallah canım verdim şimdi kan yine 3 ten sonra çıkıcak inşallah hayırlı haber alırım yazıcam hemen

Sanada Günaydın canım. Valla halimiz duman benimde ara kananamam olmuştu adettim bittikten 4 gün sonra. Olmazsa yarın tekrar gidecem doktora. Sonuç ne olacak bakalım

merhabalar benide eklermisiniz bat 30 nisan yaş29

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…