Ve kaynanamin benden carsaf istemesio korkuyla uzerine onun bunu yasatmasi allahim yine sinirlendim cok sukurki kocam ailesi gibi degil gercekten bu dusuncedeki insanlar insani katil eder
Aynen ve gebelik belirtisi oolduguu da anliyosun. Her aykinden farkli oldugunu aslinda hissediyosun.İlk gebeliğimde hatırladığım en büyük ayrıntı bata 6 gün kala gece yatağımdan aşırı bi sağ kasık batmasıyla uyanmamdı. Ahhh demişim hatta bağırmışım biraz ağrıdan eşim bile uyanmıştı. O an anlamıştım zaten yerleşmeden dolayı olmuştu bence. Ondan sonra da ara ara yine hafiften devam etti ama en net batmalar bat geçince oluyor zaten.
Marttaki kimyasalda ise yumurtlamadan beri hiç geçmeyen ve yoruldukça artan alt karın bel bacak ve kasık ağrıları düşük oluncaya kadar devam etti. Yani o ay yumurtlamadan hemen sonra emindim hamile olduğuma.
Aynı kişideki her hamilelik bile aynı değilken bence kendi belirtilerinizi kimseyle karşılaştırmayın. Kimisi tek belirti bile yaşamıyor.
Öyledir maşallah sizin hafızayabende senden başlayayım bari sen kaç yaşındasın canım
NİSAN AYINDA GEBELİK PLANLAYAN ANNE ADAYLARI;Birlikte takip edip güzel haberler alalım mı? ❤
TABLOYA EKLEME SONLANMIŞTIR... İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ...
GÜNÜ GEÇTİĞİ HALDE YAZMAYANLAR VE UZUN SÜRE GÜNCELLEME BİLDİRMEYENLER TABLODAN ÇIKARILACAKTIR!!!
Bat 27 ekler misin benideNİSAN AYINDA GEBELİK PLANLAYAN ANNE ADAYLARI;Birlikte takip edip güzel haberler alalım mı? ❤
GÜNÜ GEÇTİĞİ HALDE YAZMAYANLAR VE UZUN SÜRE GÜNCELLEME BİLDİRMEYENLER TABLODAN ÇIKARILACAKTIR!!!
Yani evet belki sizde kendinize goee haklisiniz ama ben kendim istiyorum cevre baskisi falan degil ben anne olmak istiyorum sevgiliyken oturup esimle hsyslini kurardik beb biran once yasamak istiyorumCok uzuldum senin adina. Gercekten cok kotu bir travma bu. Neden erken cocuk istedigini sanirim anliyorum. Sen degil cevrenin beklentisini karsilamak istiyosun bir an once. Yuku ustumden atsam yazmissin. Cocuk olduktan sonra asil yuk baslayacak bence once o olgunluga gelmeyi bekle. Esin anladigim kadariyla acele etmiyor, sen neden girdin bu telasa?? Cok kucuksun, sonra hem sen hem.de cocuk yipranirsiniz. Herkese yazik olur. 31 yasinda anne oldum gercekten daha once anne olsaymisim asla yapamazmisim. Cok buyuk sabir isi ve 19yasindayken o sabir kolay kolay kimsede olmaz. Lutfen bence bir.kez daha dusun. Kadinlar kulubunu bir 5 sene terk et:)) gencliginin enerjinim tadini cikar sonra yine gelirsin
Vermedim bende ama istemesi bile beni ondan sogutmaya yettiAf edersin ama kaynanam benden çarşaf istese üstüne tuvaletimi yapıp öyle verirdimkimse benim sabrımı zorlamasın
1000 deyken görülüyor yine de 1517yken alttan bakıp görmüştü geçen sefer Drum bugün inşallah düzenli artış olduysa ona göre hesaplayıp çağırıcak bugün bakmıcak yani Dr inşallah canım inşallah bir sıkıntı olmazValla henüz hiç hamile kalmadım ama kese beta 1000lerdeyken görülmüyor mu? Sanki biraz erkenbelki ilk hamileliğinizde erken yumurtlama olmuştur ondan görünmüştür hemen
Canım testte sıkıntı vardır muhtemelenGünaydın kızlar.Evdeki son testi yapayım dedim bugün bat günüm 2. Çizgi daha Bi silik çıktı inşallah test bozuktur Drum la konuştum dün bugün kan sonucuna göre randevu planlıcaz usgda görmek için dün akşam midem de fena Bi şişkinlik vardı ağrı gibi ayıptır söylemesi terbiyeli ekşili kereviz yapmıştım inşallah ondan olmuştur inanın ki yazdıklarınızı okudum şimdi bende önceki hamileliğimde birşeyleri not etmediğim için çok kızıyorum kendime ama
kızımda 16 Aralık sat 17 ocak da drda 1517 beta çıkmış tahlil sonucunu ve usgde görmüşüm Keseyi 4+4müş
Şimdi ise 13 mart sat 16 Nisan 95 beta 4+6 oluyor o gün. İnşallah bir sıkıntı yoktur kendi kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama Bi yandan da canım sıkılıyorAllah bu mübarek ayda günde inşallah hayırlı haberli sonuç almayı sağlıkla devam eden hamilelik nasip etsin hepimize bugün yine kan vericem inşallah sağlıklıdır nolur sizde benim için dua edin rabbim çok büyük ama içimde bir korku var. Allah hepimizin duasını kabul etsin. İnşallah güzel bir hafta geçiririz, hayırlı günler
Aslında çok haklısın ben kızımda bat gelmeden diyordum ki hamileyim biliyorumAynen ve gebelik belirtisi oolduguu da anliyosun. Her aykinden farkli oldugunu aslinda hissediyosun.
Bu başlıkla alakası yok ama severek evlendin herhalde yazdıklarından onu anlıyorum kv ile yildiziniz mı barışmadı. Görücü usulü olsa herhalde böyle gıcıklık yapmazdı kendi istediği kızaVermedim bende ama istemesi bile beni ondan sogutmaya yetti
Sag kasik pert geliyor gelmekte olan=/Sahura bi kalktim yuzumu sivilceler basmis geliyor gelmekte olan
İnşallah canımCanım testte sıkıntı vardır muhtemelen
Bugün güzel sonuç alacaksın inşallah hiç telaslanmabize de hemen yaz
Ben de kızımda bat.ı 1 gün geçe 57ydi hcg 1 hafta sonra vajinal ultrasonda keseyi görmüştüm kalp atışı 9. Haftada duyulmuştu.
Sakin ol karnındaki canı düşün sadecr mutlu ol
Canımmm nasilsin bugün var mı birşeylerAblammışsın o zaman
Bekliyoruz canım güzel haberini inşallahİnşallah canımverdim şimdi kan yine 3 ten sonra çıkıcak inşallah hayırlı haber alırım yazıcam hemen
Sanada Günaydın canım. Valla halimiz duman benimde ara kananamam olmuştu adettim bittikten 4 gün sonra. Olmazsa yarın tekrar gidecem doktora.günaydın herkese benim bat 16 nisandı ama gelen giden yok malesef kan verdim ama çıkmadı beklemedeyim hala
Yusra-61 dediğin gibi bende bal tarçın çörek otu yaptım ara kanamada yaşadım hala regl olmadım bendede ters etki yaptı bu kür
ben ne yaptığımızı hatırlıyorum da belirtileri sadece son 3 gün aşırı kasigim ağrıyordu onu hatırlıyorum
Bence de bunu unutmayız ama ben zaten kapanışı yaparım muhtemelen 2. ÇocuklaBelirti olarak bilmezdim ki yaşadıklarımı ahh ah geç öğrendim herşeyi geçartık bu olsa unutmayız
merhabalar benide eklermisiniz bat 30 nisan yaş29NİSAN AYINDA GEBELİK PLANLAYAN ANNE ADAYLARI;Birlikte takip edip güzel haberler alalım mı? ❤
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım buraya yaz mutlaka bakalım doktor ne diyecekSanada Günaydın canım. Valla halimiz duman benimde ara kananamam olmuştu adettim bittikten 4 gün sonra. Olmazsa yarın tekrar gidecem doktora.Sonuç ne olacak bakalım