- 25 Mart 2021
- 533
- 1.057
Benim de bir ablam birde siz biliyorsunuz valla içimi dökmem telaslarımı paylaşmak için harika olduAyy hadi çok heyecanlıı bide ben kimseye söylemiyorum eşimde dahil eğer olursa sürpriz olsun herkese diye kimseyle paylaşamadığım için de burası ve sizler çok iyi geldiniz teşekkür ederim
Uğur getirir belkiii benim ilk bebişim olacak topige üç gebe haberi veririz inşallah Allah ımm herkese nasip etsin bizimle beraber
Benimde ilk olacakkUğur getirir belkiii benim ilk bebişim olacak topige üç gebe haberi veririz inşallah Allah ımm herkese nasip etsin bizimle beraber
Yaaa ne güzel inşallah sağlıklı hayırlı diliyorum bende hepBenimde ilk olacakkdüşüncesi bile öyle heyecan veriyor ki Allahım kimseyi bu duyguyla sınamasın isteyen herkese hayırlı şekilde hahırlı evlat versin
Valla aynı durumdayızYa neyin stresiyse artik . Beceremicem yapamicam mi anlamiyorum ki . Zaten dunyalari bundan olusuyor yap gitsinsaka bi yana baska zaman olsa ihtiyac erkegin ihtiyaci ama gerekli durumlarda error veriyo adamlar ne yapalim fantezi dunyam da daraldi anacim
Canım merhaba ben hiç yaşamadım ama Pembe akıntı regli başlangıcıdır demişti doktorum bana.. yani bilmiyorum üç gün kalmış test negatif umutsuz olma dediğin gibi yerleşme de adetten üç dirt gün önce olurmuş derler bekle regli gününe kadar az az devam ederse yada kesilirse bir daha test yap benceKızlar kızlar kızlaaarr, kimse üstüne görme yaşamadı mı?çok karmaşığım. Dün akşam çatlamadan 11 gün sonra regle 3 gün kala pembe akıntı oldu bugün hala devam ediyor ama sadece sildikçe çook açık kahverengi ve pembemsi. Bugün erken gebelik testi yaptım yine negatif. Sizce ümidimi bu ay için artık rafa kaldırmalı mıyım ne dersiniz?
Dayanamıyorum canım ya ilk 3 ay önemli diye bilim tutmuyorumNeden ki doktorun mu tutma dedi? Yoksam dayanamıyor musun?
Anladım canım 21 22 takvime göreydi o zaman Sanki yazılarından öyle kalmis aklımda canım beraber gidiyoruz hemen hemenBenim de bata 3 kalmış oluyor yumurtlamaya göre canım
Üzüldük bitti çarşamba çıkacak inşallah ben baya baya umutluyum senden canım
Allahın izniyle çarşamba çift çizgiyi görcez inşallah
Uğur getirir belkiii benim ilk bebişim olacak topige üç gebe haberi veririz inşallah Allah ımm herkese nasip etsin bizimle beraber
Benim ikinci bebeğim olacak kısmetse ama hadi inşallah çarşamba öğlene doğru yaparım çünkü sahurda su içiyorum ya o seyreltmesin diye. Bunun bile hesabını yapıyoruz analık ne zorBenimde ilk olacakkdüşüncesi bile öyle heyecan veriyor ki Allahım kimseyi bu duyguyla sınamasın isteyen herkese hayırlı şekilde hahırlı evlat versin
Kızlar kızlar kızlaaarr, kimse üstüne görme yaşamadı mı?çok karmaşığım. Dün akşam çatlamadan 11 gün sonra regle 3 gün kala pembe akıntı oldu bugün hala devam ediyor ama sadece sildikçe çook açık kahverengi ve pembemsi. Bugün erken gebelik testi yaptım yine negatif. Sizce ümidimi bu ay için artık rafa kaldırmalı mıyım ne dersiniz?
Evet takvime göre 23ü ama yumurtlamayi 10unda hissettim benAnladım canım 21 22 takvime göreydi o zaman Sanki yazılarından öyle kalmis aklımda canım beraber gidiyoruz hemen hemen
Canım merhaba ben hiç yaşamadım ama Pembe akıntı regli başlangıcıdır demişti doktorum bana.. yani bilmiyorum üç gün kalmış test negatif umutsuz olma dediğin gibi yerleşme de adetten üç dirt gün önce olurmuş derler bekle regli gününe kadar az az devam ederse yada kesilirse bir daha test yap bence
Benim ikinci bebeğim olacak kısmetse ama hadi inşallah çarşamba öğlene doğru yaparım çünkü sahurda su içiyorum ya o seyreltmesin diye. Bunun bile hesabını yapıyoruz analık ne zor
Akıntı pembe ya da kahverengi ise eğer parlak kırmızı olmuyorsa sorun olmaz demişti bana doktorum canım ama tabi doktora gözüksen en iyisini onlar bilir
Dayanamıyorum canım ya ilk 3 ay önemli diye bilim tutmuyorum
Heycanla çarşamba bekliyorum benim kasık ve bel de ağrı vardı bugün adet olacak gibi ama çokta şey yapmak istemiyorum arada Bi bazı şeylere bulantı geliyo falan ama işte üstüne uğratmak istemiyorum pek
Haha senin ikinci olacağı için daha iyi bilirsin ben henüz bilmiyorum analık ne kadar zorBenim ikinci bebeğim olacak kısmetse ama hadi inşallah çarşamba öğlene doğru yaparım çünkü sahurda su içiyorum ya o seyreltmesin diye. Bunun bile hesabını yapıyoruz analık ne zor
Sagolasin kuzum
İnşallah grup dışında görüşelim hatta beraber Aralik annelerinde
Bunlanti genelde ilk haftalardan olmaz diyorlar çok nadir mis o da sende olabilir belki kuzumHeycanla çarşamba bekliyorum benim kasık ve bel de ağrı vardı bugün adet olacak gibi ama çokta şey yapmak istemiyorum arada Bi bazı şeylere bulantı geliyo falan ama işte üstüne uğratmak istemiyorum pek