Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Heycanla çarşamba bekliyorum benim kasık ve bel de ağrı vardı bugün adet olacak gibi ama çokta şey yapmak istemiyorum arada Bi bazı şeylere bulantı geliyo falan ama işte üstüne uğratmak istemiyorum pek 🙈
Ben de artık Hamilelige yormamaya çalışıyorum belirtileri yaa

Insallah sen de rahatlarsin en kisa zamanda bebek ya da adet hangisi hayrilisiyla hemen o gelsin:) Regl oncesi zaten genelde hormonel degisikliklerle insan bir bunalim oluyor, ustune bir de hamile miyim degil miyim stresi iyice cildirtiyor. Ama reglin gelmesiyle birlikte amann diyosun bu ay olmazsa sonrakine. Bir rahatlama oluyor. Hayirlisi olsun senin icin de hepimiz icin de.
Teşekkür ederim 🥰🥰
Bana da bu ay adet olmam daha hayırlı olur gibi geliyor. Kendimi hiç hazırlamadan ani kararla Korunmayı bıraktım yediğime içtiğimde dikkat etmedim vitamin kullanmadım VS. Birde rahmi in de temizlenmesi için bir adet olmam lazım sanki ☺️

Bugün ben de ümitleri kestim ya 🙄 daha önce iki gebelik yaşadığım için değişiklikleri biliyorum ve onların hiçbiri yok. Arada sağ kasığıma batma geliyor ama hiç hissetmiyorum bu ay tutmadı bence benim de.
Ben hissettiğim halde ümidim azaldı ama her hamilelik bir değil öyle düşünme canım

Cok korkuyorum hic olmicak diye 😔😔
Delirme lütfen bismillah
Sen daha miniciksin bekle biraz daha 20 yaşında bile değilsin bi dur.
Yani ben zaten seni normalde tanıyor olsam delirme bi 3-5 sene kocanla vakit geçir derim de girmissin artık bu yola

Delirme lütfen bismillah
Yani ben zaten seni normalde tanıyor olsam delirme bi 3-5 sene kocanla vakit geçir derim de girmissin artık bu yola
Ben de neler dicem de haddime değil diye susuyorum ah benim kızkardeşim olacaktı var ya neler neler ederdim 😂😂

Delirme lütfen bismillah
🤦‍♀️🤦‍♀️ Cevremde olmayan cok insan gkrunce korkuyorum cocuklugumdan beri bu korku vr üzerinde bir an once olsada bende bu yuku atsam uzerimden Allahin izniyle

X