- 10 Nisan 2021
- 427
- 779
- 26
İşte o yüzden psikolojik mi acaba diyip ümit etmek istemiyorumBunlanti genelde ilk haftalardan olmaz diyorlar çok nadir mis o da sende olabilir belki kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte o yüzden psikolojik mi acaba diyip ümit etmek istemiyorumBunlanti genelde ilk haftalardan olmaz diyorlar çok nadir mis o da sende olabilir belki kuzum
Ben de artık Hamilelige yormamaya çalışıyorum belirtileri yaaHeycanla çarşamba bekliyorum benim kasık ve bel de ağrı vardı bugün adet olacak gibi ama çokta şey yapmak istemiyorum arada Bi bazı şeylere bulantı geliyo falan ama işte üstüne uğratmak istemiyorum pek
Evet bende Bi kaç gündür de rahatsızdım zaten enfeksiyon varmış o yüzden oluyordur diye düşünüyorumBen de artık Hamilelige yormamaya çalışıyorum belirtileri yaa
Benmde bu gün tum umudum bitti ne belirti ne baska sey hazirana artkBen de artık Hamilelige yormamaya çalışıyorum belirtileri yaa
Mayıs var kız arada dur :)Benmde bu gün tum umudum bitti ne belirti ne baska sey hazirana artk
Ben iki ayda bir adet goedugum icin benm mayista sansim yok maalesefMayıs var kız arada dur :)
Teşekkür ederimInsallah sen de rahatlarsin en kisa zamanda bebek ya da adet hangisi hayrilisiyla hemen o gelsin:) Regl oncesi zaten genelde hormonel degisikliklerle insan bir bunalim oluyor, ustune bir de hamile miyim degil miyim stresi iyice cildirtiyor. Ama reglin gelmesiyle birlikte amann diyosun bu ay olmazsa sonrakine. Bir rahatlama oluyor. Hayirlisi olsun senin icin de hepimiz icin de.
Öyle deme belki normale dönüyordur. Sen yine ovulasyon ile bak canımBen iki ayda bir adet goedugum icin benm mayista sansim yok maalesef
Hayirlisi baklm adet okursam tekrar gidip hormonlarima baktircam zatenÖyle deme belki normale dönüyordur. Sen yine ovulasyon ile bak canım
Ben hissettiğim halde ümidim azaldı ama her hamilelik bir değil öyle düşünme canımBugün ben de ümitleri kestim ya daha önce iki gebelik yaşadığım için değişiklikleri biliyorum ve onların hiçbiri yok. Arada sağ kasığıma batma geliyor ama hiç hissetmiyorum bu ay tutmadı bence benim de.
Canım senin daha yaşın çok genç şimdiden üzülüp strese sokma kendini.Ben iki ayda bir adet goedugum icin benm mayista sansim yok maalesef
Ramazandan önceydi çoğumuzun yumurtlama vakti unumuzu eledik elegimizi astık şimdi umutlar bir dahaki aya kalırsa Ramazan falan dinlemeyizKızlar ramazanda bizim çalışmalar tamamen durdu resmen
Biz de genciz kııız ne var aramızda bi 10küsür yaşcık varmışsaCanım senin daha yaşın çok genç şimdiden üzülüp strese sokma kendini.
Delirme lütfen bismillahCok korkuyorum hic olmicak diye
Ben de neler dicem de haddime değil diye susuyorum ah benim kızkardeşim olacaktı var ya neler neler ederdimDelirme lütfen bismillah
Sen daha miniciksin bekle biraz daha 20 yaşında bile değilsin bi dur.
Yani ben zaten seni normalde tanıyor olsam delirme bi 3-5 sene kocanla vakit geçir derim de girmissin artık bu yola
Cevremde olmayan cok insan gkrunce korkuyorum cocuklugumdan beri bu korku vr üzerinde bir an once olsada bende bu yuku atsam uzerimden Allahin izniyleDelirme lütfen bismillah
Sen daha miniciksin bekle biraz daha 20 yaşında bile değilsin bi dur.
Yani ben zaten seni normalde tanıyor olsam delirme bi 3-5 sene kocanla vakit geçir derim de girmissin artık bu yola