Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cevremde olmayan cok insan gkrunce korkuyorum cocuklugumdan beri bu korku vr üzerinde bir an once olsada bende bu yuku atsam uzerimden Allahin izniyle
Sana çok komik bir şey söyleyeyim ben çocukluğumda çok fazla şahit olduğum için apandisit patlamasindan çok korkardım.
Geçen sene patlamak üzereyken fark ettim aldırdım.

Ama bunları biz çekiyoruz biliyor musun yüz kere söylersek oluyor

Hayirlisi baklm adet okursam tekrar gidip hormonlarima baktircam zaten
Yaşın daha çok genç kafana takma canım..
Çevren de gebe doluydu sanırım. Çok düşündüğün için de hamile kalamıyor olabilirsin.. Biraz kafanı boşalt buralara takılma.. Örgü filan ör.
Örgü en iyi terapidir kafayı dağıtır. Bebek yeleği örme ama
Bak gör sonra hamile kalacaksın.. Böyle o kadar çok hikaye duyuyoruz ki.. Tedaviden vazgeçip gezip tozduğu zamanda kendi kendine hamile kalanlar VS.

15 yaş var onunla benim aramda çocuğum yaşında dermişim ahaha
Benim biyolojik saatim ilerliyor off erken menapoz var bi de bizde ırsi. annem, anneannem, teyzem 30 yaşında falan menapoza girmişler.
Bak sen onu dert ediyorsun bizde tam tersi 60tan sonra menapoza giriyorlar benim bünyem spirali kabul etmedi 2 defa denedik ben de nasıl korunucam diye dert ediyorum

Ben fazla evhamliyim nisanliyken kanamam oldu diye bakire degilim sanip nisan atmayi bile dusunmustum ayni bu donemleri o zamanda onun icin yasiyordum bir soeun cikmadi umarim bebektede bir sorun cikmaz

15 yaş var onunla benim aramda çocuğum yaşında dermişim ahaha
Benim biyolojik saatim ilerliyor off erken menapoz var bi de bizde ırsi. annem, anneannem, teyzem 30 yaşında falan menapoza girmişler.
Sen de de mi var
Bana 29 yaşındayken erken menapoz tanısı kondu ilk

Vücudum benle alay ediiir agam. Yumurtlama akıntısı geldi baya bol şekilde şaka gibi bu ne ya reglme kalmış 5 gün

12 tane bebege yelefi ormus olan ben ve simdide bebek pusetine basladim gruptan ayrildim

Cevremde olmayan cok insan gkrunce korkuyorum cocuklugumdan beri bu korku vr üzerinde bir an once olsada bende bu yuku atsam uzerimden Allahin izniyle
Tatlım ben 30 yaşında anne oldum ve iyi ki bu yaşta olmuşum derim. kendimi biliyorum yani aslaa daha erken alamazdım bu sorumluluğu. halen daha -kızıma canımı veririm ama- çocuksuz günlerimi özlediğim de oluyor elimde değil.
Rabbim en doğru zamanda verir merak etme. Sen şimdiden bunun stresine girersen o zaman düşündüğün başına gelebilir.
Bence akışına bırakmalısın canım.

Bakire değilim sanmak ne demek ya
Kanama olunca oylr sanip korkmustum kismeyede soyleyemistim en son dugune az kalinca esime soyledim benim icin bi onemi yok her halinle kabulumsun falan diyip baya rahatlatmisti simdide ayni seyelri yasiyoruz olucak bebegimiz ben cok inaniyorum diyip beninyine rahatlatmaya calisiyo

Ben bakire olduğuma emin olduğum halde gerdekte tek damla kan gelmedi. Zarın yapısıyla alakalı canım.

Ben bakire olduğuma emin olduğum halde gerdekte tek damla kan gelmedi. Zarın yapısıyla alakalı canım.
O zamanda boyle kk den ks den surekli arastirip psikolojimi bozmustum surekli agliyodum ben biliyorum bebek oldugundada simdiyi hatirlayip boyle gulucem

Henüz bende yok ama ırsi olduğu için korkuyorum her an olabilir belli olmaz yani.
İlaç mı kullanıyorsun peki uzatmak için?
Aman olmasın canım ama annende varsa sanırım kaçınılmaz oluyor.. Ben ilaç da kullanamıyorum ailenizde meme kanseri var ve yapay östrojen meme kanseri riskini arttırıyor. Doktorum önermiyor bu sebeple. Yani mümkün Olduğu açkadar az kullanmam gerek...
2yıldır ara ara adetten kesilmeye başladım.. Şuan 2.5ay oldu adet görmüyorum.. Bu ay sanırım bal tarçın çöreotu sayesinde yumurta gelişti de çatladı 3güne adet olacağım gibi memelerim şişti hasta karnım şiş..
Doktor da 40 a kadar bitkisel ve hormon la uzatalım sonra kendi haline bırakalım dedi

Tıp çok ilerledi canım bi çaresi bulunur 40 a kadar uzatabilmek bile süper. Annem 30 yaşında girdi işte taa o dönemlerde bile ilaçlarla falan sanırım 5 yıl kadar uzattılar. Hiç çocuğun var mı peki?
Ya da riske atmamak için tüp bebek falan var mı aklında?

Ben de 27 yaşındaydım ve benim hayatım bitti diye çok ağladığımı biliyorum çok büyük sorumluluk ama herkesin kendi hayatı yasayisi
bi de benim arkadaşlarım hep yeni hamile kaldılar ben hamileyken çocuk gelin gibi karsiladilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…