Kuzum evet dogru diyorsunda. Bu boyle idrar kadar coktu. Temizlendim. O kadar cok akinti olmasi imkansiz gibi geldi bana . Bilemiyorum hakli olabilirsinBenim İlişkiden sonra neredeyse bir gün boyunca akıntım oluyor. Durdukça içindeki spermler akıntı olarak çıkıyor
Her ikisine de hazır olmak gerek tam bişey demek de doğru olmaz şimdi ama hakkında hayırlı olan olsun inşallahKuzum evet dogru diyorsunda. Bu boyle idrar kadar coktu. Temizlendim. O kadar cok akinti olmasi imkansiz gibi geldi bana . Bilemiyorum hakli olabilirsin
Ben oruç tutamıyorum amaSevindim canım iyi olmana. Ayy o bende de var valla çok kötü birde arada sancı yapıyor insana. Ramazan etkisi diyorum kendimeaçıktım çoook
Belki o da strese giriyordur. 2 ay önce catlatma iğnesi oldum saatli ilişki olayı olunca işin rengi değişti . Adam bi griplere girdi tık yok ilk defa. Sonra bi şekil oldu ama bi daha böyle olmasın dedi. Yumurtlama günün olduğunu haber verme normal sen birlikte olmak istemişsinde oyuzden fiti fiti yapmaya çalışıyorsun gibi dene biÇok mutsuzum bu yumurtlama dönemini de iyi değerlendiremedik. Ben artık yıldım gerçekten. İş hayatıma dair büyük bir karar hamile kalmama bağlı. Üzerimde çok büyük bir baskı hissediyorum. Eşimin kendi sorunlarından kaçmasından da bıktım artık. Ereksiyon kaybı yaşadı ve boşalamadı dün hiç uğruna gitti üstelik yumurtlama günümdü. Tavuk değilim sonuçta her gün yumurtlamıyorum. 3 aydır deniyoruz ikisinde böyle oldu. Tam piki gördüm yumurtlama günü adam güçten düşüyor. Deliricem artık
Tesekkur ederim canimHer ikisine de hazır olmak gerek tam bişey demek de doğru olmaz şimdi ama hakkında hayırlı olan olsun inşallah
Yapalım hadi seninle aynı anda ama sırf uğur getirsin diyeHaha aynı şeyden ektilenmişiz evet ve aynı şekilde bende de test yok yarın alırsam salı yapabilirimo zaman beraber yarın alıp salı sabah yapsak mıı
Tamamdıırr yapalıımmYapalım hadi seninle aynı anda ama sırf uğur getirsin diyeyapacağım ama negatif olursa umudumuzu kaybetmeyelim adet olana kadar
Ancak bu kadar güzel anlatılabilir di aynen öyle yumurtlama demeyin istediğinizi söyleyin söyleyin ki adam da zorlamasn kendini canım benimBelki o da strese giriyordur. 2 ay önce catlatma iğnesi oldum saatli ilişki olayı olunca işin rengi değişti . Adam bi griplere girdi tık yok ilk defa. Sonra bi şekil oldu ama bi daha böyle olmasın dedi. Yumurtlama günün olduğunu haber verme normal sen birlikte olmak istemişsinde oyuzden fiti fiti yapmaya çalışıyorsun gibi dene bi
Deme öyle deme bi bekle yahu daha 10 gün olmuş .17 ye kadar yolu var babysi.Yaaa yumurtlamanın üstünden en az 10 gün geçmeden test doğru sonuç vermez diyor benim 10undaydi.
Umitlendim gene ama ben sanırımYusra-61 nın gruba doğru kayacağım
Bak ne güzel ilk ayınmış birdeTamamdıırr yapalıımmsöz umut kaybetmek de yok zaten benim daha ilk ayım hem rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur
Daha 10 gün olmadı bileDeme öyle deme bi bekle yahu daha 10 gün olmuş .17 ye kadar yolu var babysi.
Bak bizDaha 10 gün olmadı bilebugün daha 8. Gün
Benim test yapasım varmış galiba
Sizde mi 11Nisanda yaptirdiniz asilamanizi
Yaaa yumurtlamanın üstünden en az 10 gün geçmeden test doğru sonuç vermez diyor benim 10undaydi.
Umitlendim gene ama ben sanırımYusra-61 nın gruba doğru kayacağım
Yok benim yumurtlama 10unda oldu canım
Bak bizMetsi6 ile salı günü yani yumurtlamadan 10 gün sonra oluyor benim yapacağız seninde Salıydı rüya demi sende gel üçümüz aynı anda yapalım uğur getirsin
Hiii ozaman tamam ben 10. Gun zannettim kuzu ya pardon.Yok benim yumurtlama 10unda oldu canım