Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belki o da strese giriyordur. 2 ay önce catlatma iğnesi oldum saatli ilişki olayı olunca işin rengi değişti . Adam bi griplere girdi tık yok ilk defa. Sonra bi şekil oldu ama bi daha böyle olmasın dedi. Yumurtlama günün olduğunu haber verme normal sen birlikte olmak istemişsinde oyuzden fiti fiti yapmaya çalışıyorsun gibi dene bi 😄🙈😂
Yemin ediyorum benim eşim de aynı. Yumurtlamadan bir gün önce birlikte olmuştuk sonra yumurtlama oldu ama bin tane Naz yaptı ve ilişki olmadı 🤦🏻‍♀️ Ertesi gün çatlama gününde oldu tekrar. Geçen sene yumurtlama testi yaparken de böyleydi aşırı stres oluyor. Ya çok geç boşalıyor ya da çok az boşalıyor. Ama yumurta yoksa regl yakınsa coşuyor adam 😡

Bu rezene bir benim kızımda işe yaramadı sanrım.. Alerji kolit i vardı doktor anason rezene karıştır ver demişti.. Bende çay çaşıpı ile verirdim ama 2saatten fazla uyumadı 😔

Bende bu ay adet patlaması yaşayacağım galiba.. Bat a 3 gün var göğsüm şişti hashas.. Şişkinlik tatlı isteği.. Resmen doruktayım..
2.5§aydır adet görmüyorum.. Bu ay adet görüp bir temizlensem mayısta daha rahatlarım gibi geliyor bana ama bakalım ☺️

Insallah sen de rahatlarsin en kisa zamanda bebek ya da adet hangisi hayrilisiyla hemen o gelsin:) Regl oncesi zaten genelde hormonel degisikliklerle insan bir bunalim oluyor, ustune bir de hamile miyim degil miyim stresi iyice cildirtiyor. Ama reglin gelmesiyle birlikte amann diyosun bu ay olmazsa sonrakine. Bir rahatlama oluyor. Hayirlisi olsun senin icin de hepimiz icin de.

Yemin ediyorum benim eşim de aynı. Yumurtlamadan bir gün önce birlikte olmuştuk sonra yumurtlama oldu ama bin tane Naz yaptı ve ilişki olmadı 🤦🏻‍♀️ Ertesi gün çatlama gününde oldu tekrar. Geçen sene yumurtlama testi yaparken de böyleydi aşırı stres oluyor. Ya çok geç boşalıyor ya da çok az boşalıyor. Ama yumurta yoksa regl yakınsa coşuyor adam 😡
Ya neyin stresiyse artik . Beceremicem yapamicam mi anlamiyorum ki . Zaten dunyalari bundan olusuyor yap gitsin 😂 saka bi yana baska zaman olsa ihtiyac erkegin ihtiyaci ama gerekli durumlarda error veriyo adamlar😁😁 ne yapalim fantezi dunyam da daraldi anacim😅😜

Tamam o zaman salı yada çarşamba yapalım benim 10.11 oluyor senin de o civarda galiba. Bata da 4.5 gün kalmış oluyor bir erken gebelik iki de kaset test oh mis evde onlar yeter bize 😅😅🌼❣️
Ayy hadi çok heyecanlıı bide ben kimseye söylemiyorum eşimde dahil eğer olursa sürpriz olsun herkese diye kimseyle paylaşamadığım için de burası ve sizler çok iyi geldiniz teşekkür ederim ❤️

Ayy hadi çok heyecanlıı bide ben kimseye söylemiyorum eşimde dahil eğer olursa sürpriz olsun herkese diye kimseyle paylaşamadığım için de burası ve sizler çok iyi geldiniz teşekkür ederim ❤️
Çarşamba üçümüz beraber yapalım o zaman M Maviiiiiiii Metsi6 Metsi6

X