Ben kimde gorsem yaziyorum:) zaten iceri giren sivinin cok az bir kismi sperm.kalani da prostattan gelen bir siviymis yani akiyor diye dusundugun sey o sivi olabilr giden gidiyor zaten .Benim İlişkiden sonra neredeyse bir gün boyunca akıntım oluyor. Durdukça içindeki spermler akıntı olarak çıkıyor
Ah amiinn rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün hayırlı şekilde inşallahBak ne güzel ilk ayınmış birdebenimde üç ay arada oldu bu ay ilk kez gün aşırı ve ovulasyonla oldu hadi bakalım Rabbim inşallah aynı anda güldürür yüzümüzü
Evet doğru diyorsunuz gidecek olan gidiyor zatenBen kimde gorsem yaziyorum:) zaten iceri giren sivinin cok az bir kismi sperm.kalani da prostattan gelen bir siviymis yani akiyor diye dusundugun sey o sivi olabilr giden gidiyor zaten .
Tabii neden olmasınnBak bizMetsi6 ile salı günü yani yumurtlamadan 10 gün sonra oluyor benim yapacağız seninde Salıydı rüya demi sende gel üçümüz aynı anda yapalım uğur getirsin
IyyBen kimde gorsem yaziyorum:) zaten iceri giren sivinin cok az bir kismi sperm.kalani da prostattan gelen bir siviymis yani akiyor diye dusundugun sey o sivi olabilr giden gidiyor zaten .
Yaaa yumurtlamanın üstünden en az 10 gün geçmeden test doğru sonuç vermez diyor benim 10undaydi.
Umitlendim gene ama ben sanırımYusra-61 nın gruba doğru kayacağım
AA ama benim yumurtlama 8 gün oluyor dahaBak bizMetsi6 ile salı günü yani yumurtlamadan 10 gün sonra oluyor benim yapacağız seninde Salıydı rüya demi sende gel üçümüz aynı anda yapalım uğur getirsin
Neden ki doktorun mu tutma dedi? Yoksam dayanamıyor musun?Ben oruç tutamıyorum ama
Geçmedi ki BizimmmEvet rüya görmüştüm ama çarşambayi bekleyeyim diyorum sizin kac gün geçti.
Berabrr çarşamba yapalım
Erken olabilir benimde yumurtlama 10 gün olmuş oluyor salı günüAA ama benim yumurtlama 8 gün oluyor dahaama adetime 6 gün kalmış oluyor. olur mu ki
Yemin ediyorum benim eşim de aynı. Yumurtlamadan bir gün önce birlikte olmuştuk sonra yumurtlama oldu ama bin tane Naz yaptı ve ilişki olmadıBelki o da strese giriyordur. 2 ay önce catlatma iğnesi oldum saatli ilişki olayı olunca işin rengi değişti . Adam bi griplere girdi tık yok ilk defa. Sonra bi şekil oldu ama bi daha böyle olmasın dedi. Yumurtlama günün olduğunu haber verme normal sen birlikte olmak istemişsinde oyuzden fiti fiti yapmaya çalışıyorsun gibi dene bi
Amaaann yapalım gitsin yaErken olabilir benimde yumurtlama 10 gün olmuş oluyor salı günü
Bu rezene bir benim kızımda işe yaramadı sanrım.. Alerji kolit i vardı doktor anason rezene karıştır ver demişti.. Bende çay çaşıpı ile verirdim ama 2saatten fazla uyumadı
Bende bu ay adet patlaması yaşayacağım galiba.. Bat a 3 gün var göğsüm şişti hashas.. Şişkinlik tatlı isteği.. Resmen doruktayım..
2.5§aydır adet görmüyorum.. Bu ay adet görüp bir temizlensem mayısta daha rahatlarım gibi geliyor bana ama bakalım
Hahaha doğru diyorsun işte alırken acımam negatifse çok acırım yaş ama ne yapalım bekeleyebileceğimiz mi sankiAmaaann yapalım gitsin yao değil erken gebelik testi çok pahalı Bi tanecik şeye o kadar para vermek zor geliyo bide negatif çıkarsa iyice pişman olurum
Valla bugünkü 9 gün öncesi sonuçtan sonra pek sanmıyorum bekleyebileceğimiziHahaha doğru diyorsun işte alırken acımam negatifse çok acırım yaş ama ne yapalım bekeleyebileceğimiz mi sanki
Ya neyin stresiyse artik . Beceremicem yapamicam mi anlamiyorum ki . Zaten dunyalari bundan olusuyor yap gitsinYemin ediyorum benim eşim de aynı. Yumurtlamadan bir gün önce birlikte olmuştuk sonra yumurtlama oldu ama bin tane Naz yaptı ve ilişki olmadıErtesi gün çatlama gününde oldu tekrar. Geçen sene yumurtlama testi yaparken de böyleydi aşırı stres oluyor. Ya çok geç boşalıyor ya da çok az boşalıyor. Ama yumurta yoksa regl yakınsa coşuyor adam
Tamam o zaman salı yada çarşamba yapalım benim 10.11 oluyor senin de o civarda galiba. Bata da 4.5 gün kalmış oluyor bir erken gebelik iki de kaset test oh mis evde onlar yeter bizeValla bugünkü 9 gün öncesi sonuçtan sonra pek sanmıyorum bekleyebileceğimizi
Ayy hadi çok heyecanlıı bide ben kimseye söylemiyorum eşimde dahil eğer olursa sürpriz olsun herkese diye kimseyle paylaşamadığım için de burası ve sizler çok iyi geldiniz teşekkür ederimTamam o zaman salı yada çarşamba yapalım benim 10.11 oluyor senin de o civarda galiba. Bata da 4.5 gün kalmış oluyor bir erken gebelik iki de kaset test oh mis evde onlar yeter bize
Sagolasin kuzumCanım erken bence amma acele etme kırmızı olana kadar bekle bengrubuma seni herzaman bekliyor olacağım
Çarşamba üçümüz beraber yapalım o zaman M MaviiiiiiiiAyy hadi çok heyecanlıı bide ben kimseye söylemiyorum eşimde dahil eğer olursa sürpriz olsun herkese diye kimseyle paylaşamadığım için de burası ve sizler çok iyi geldiniz teşekkür ederim