Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kimde gorsem yaziyorum:) zaten iceri giren sivinin cok az bir kismi sperm.kalani da prostattan gelen bir siviymis yani akiyor diye dusundugun sey o sivi olabilr giden gidiyor zaten .
Iyy

Yaaa yumurtlamanın üstünden en az 10 gün geçmeden test doğru sonuç vermez diyor benim 10undaydi.
Umitlendim gene ama ben sanırım Yusra-61 nın gruba doğru kayacağım

Canım erken bence amma acele etme kırmızı olana kadar bekle ben grubuma seni herzaman bekliyor olacağım

Yemin ediyorum benim eşim de aynı. Yumurtlamadan bir gün önce birlikte olmuştuk sonra yumurtlama oldu ama bin tane Naz yaptı ve ilişki olmadı Ertesi gün çatlama gününde oldu tekrar. Geçen sene yumurtlama testi yaparken de böyleydi aşırı stres oluyor. Ya çok geç boşalıyor ya da çok az boşalıyor. Ama yumurta yoksa regl yakınsa coşuyor adam

Insallah sen de rahatlarsin en kisa zamanda bebek ya da adet hangisi hayrilisiyla hemen o gelsin:) Regl oncesi zaten genelde hormonel degisikliklerle insan bir bunalim oluyor, ustune bir de hamile miyim degil miyim stresi iyice cildirtiyor. Ama reglin gelmesiyle birlikte amann diyosun bu ay olmazsa sonrakine. Bir rahatlama oluyor. Hayirlisi olsun senin icin de hepimiz icin de.

Ya neyin stresiyse artik . Beceremicem yapamicam mi anlamiyorum ki . Zaten dunyalari bundan olusuyor yap gitsin saka bi yana baska zaman olsa ihtiyac erkegin ihtiyaci ama gerekli durumlarda error veriyo adamlar ne yapalim fantezi dunyam da daraldi anacim

Tamam o zaman salı yada çarşamba yapalım benim 10.11 oluyor senin de o civarda galiba. Bata da 4.5 gün kalmış oluyor bir erken gebelik iki de kaset test oh mis evde onlar yeter bize
Ayy hadi çok heyecanlıı bide ben kimseye söylemiyorum eşimde dahil eğer olursa sürpriz olsun herkese diye kimseyle paylaşamadığım için de burası ve sizler çok iyi geldiniz teşekkür ederim

Ayy hadi çok heyecanlıı bide ben kimseye söylemiyorum eşimde dahil eğer olursa sürpriz olsun herkese diye kimseyle paylaşamadığım için de burası ve sizler çok iyi geldiniz teşekkür ederim
Çarşamba üçümüz beraber yapalım o zaman M Maviiiiiiii Metsi6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…