- 12 Şubat 2021
- 638
- 803
- 29
Hiçbir belirti yaşamıyorum valla sadece kaburgam ağrıyor ama onun hamilelikle ilgisi var mı bilmiyorumHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alınBelirtiniz ya da vucudunuzda herhangi değişiklik oldu mu?
10uydu canımYumurtlama günün ne zamandı kuzum
Yap bence canım benim karnımda rahatsızlık ve yumurtaliklarimda sızlama var bugün yine çoğaldı içimden bir ses test yap diyor ama 7 günüm varOyle mi yapsam bilemedim ki
Anladım canım sende bendensin daha varBende yumrutlama 12 bat 26
kızlar test ne zaman yapsam ki ya düşünmüyordum aslında ama ne bileyim heyecanlandımKızlar telefonumdaki uygulamada bat bugün görünüyor. Aslında illa olsun demiyorum akışına bıraktım. Zaten vajinismusla uğraşıyordum çok şükür yendim. Henüz adet belirtim de yok ağrı sızı falan. Bilemedim..
Seninle aynııı benimde 10 u ve şuan sıklaştı kasik ağrım karnım çok Tuhaf yapmamak için kendimi zor tutuyorum senin bat da 24.25 o zaman canım10uydu canım
Normal gebelik mi erken mi?Bir negatifte benden gelsin o zaman
Hiç yapmadiysan bence yap varsa çıkar kuzumkızlar test ne zaman yapsam ki ya düşünmüyordum aslında ama ne bileyim heyecanlandım
Evet takvime göre 23ü ama ben hep gece olurum sabah namazında görürüm regl olduğumuSeninle aynııı benimde 10 u ve şuan sıklaştı kasik ağrım karnım çok Tuhaf yapmamak için kendimi zor tutuyorum senin bat da 24.25 o zaman canım
NormalNormal gebelik mi erken mi?
İyiyim kuzum çok şükür bulantım tiksinmem bel ağrım gögüs hassasiyetim yok çok şükür arada bir kasıklarıma ağrı girip çıkıyor okadar rahatım yani ama uykum geliyor yaa öle yani birde kabızlık var biraz söylemesi ayıptırAmin İnşallah canım inşallah
Nasılsın iyi miisin bu arada?
İnş iptim inş hayırlı haberler gelsinnnnnnEvet takvime göre 23ü ama ben hep gece olurum sabah namazında görürüm regl olduğumumuhtemelen yine cuma gecesi cumartesi sabahı falan olacak.
İnşallah gebelik olur da regl olmaz
İnşallah canım inşallah tek duam bu sıralar önce sağlık sonra BebekEvet takvime göre 23ü ama ben hep gece olurum sabah namazında görürüm regl olduğumumuhtemelen yine cuma gecesi cumartesi sabahı falan olacak.
İnşallah gebelik olur da regl olmaz
Hiç yapmadım test canım. Birkaç saat bekleyip yapayım en iyisiHiç yapmadiysan bence yap varsa çıkar kuzum
Haydi yap bakalım inşallah güzel çıkar inşallahHiç yapmadım test canım. Birkaç saat bekleyip yapayım en iyisi
hayırlısı olsun canım buraya yazacağım sonuçlarıHaydi yap bakalım inşallah güzel çıkar inşallah
Dr ddi işte 2.5 olması gerekiyormuş diye hafta içi dahiliyeden randevu alıcam ilaç verir muhtemelenTsh tiroit hormonları t3 t4de onun alt kolu oluyor benim 3 ablamda da var 2si tiroit ameliyatı oldu bende çıkmadı henüz allahtan hamilelikte tehlikeli oluyor ilaç kullanıyorsun ama sende zaten referans arasında Bi sıkıntısı yok canım
Amin inşallahhhSüper maşallahdarısı kalp atışı duymaya