Yumurtlamadan itibaren akintim var yumurtlama akintisi gibi seffaf uzayan sekilde normalde kuru olmam gerekiyo bu zamanlarda.bide agrim var adet olacak gibi.onum disinda bisey yok gibiYap bence canım benim karnımda rahatsızlık ve yumurtaliklarimda sızlama var bugün yine çoğaldı içimden bir ses test yap diyor ama 7 günüm varsenin birşey var mı hissettiğin şuan
Benimde böyle ilk çok silik çıkmıştı bata 3 gün varken sonra koyuldu bence her gün testi tekrarlayın koyulaşınca kan vermeye gidinnKızlar günaydın üstteki erken gebelik testi alttaki ovülasyon testi ben yanlış mı görüyorum ya Eki Görüntüle 2828343
Kuzucum acaba içerde kalan spermler akmış olabilir mi? Benim öyle olurdu mutfağa giderdim aktığını hissederdim mesala. Belki ondandır bilemedimkizlar acil bir konuda yardima ihtiyacim var!! Biraz ozel olucakkl Ama sormam gerekli bu Sabah esimle birlikte oldukdan iki saat sonra tv izlerken cok yogun bir akintim geldi. Sanki gulerken hafif bir idrar kacirma gibiydi bunu altimdaki tayta kadar cikinca farkettim. Gebelik belirtisi mi sizce? Ama daha dun test yaptin megatifdi. Bat 21-22 nisan . Acayip degisik hissettim ilk defa basima boyle birsey geldi
Anladım canım hadi bebiştendir inşallahYumurtlamadan itibaren akintim var yumurtlama akintisi gibi seffaf uzayan sekilde normalde kuru olmam gerekiyo bu zamanlarda.bide agrim var adet olacak gibi.onum disinda bisey yok gibi
Kan verdim kanda da çıktıBenimde böyle ilk çok silik çıkmıştı bata 3 gün varken sonra koyuldu bence her gün testi tekrarlayın koyulaşınca kan vermeye gidinn
Evet ama ben hic yatmadim hemen gidip temizlendim. Iki saat sonra olmasi beni biraz suphelendirdi. O yuzden belkide senin dedigin gibidir. Zaten testim negatifdi dunKuzucum acaba içerde kalan spermler akmış olabilir mi? Benim öyle olurdu mutfağa giderdim aktığını hissederdim mesala. Belki ondandır bilemedim
Benimde ilk betam 24 çıkmıştı ama benim regle 3 gün vardı şimdi 5 haftadayım keseyi gördümValla ben de anlamadımçıkacağı varmış demek ki
Değeriniz kaç cıktı acaba. Hayırlı olsun bu aradaKan verdim kanda da çıktı
Hayırlı olsun gözünüz aydınKan verdim kanda da çıktı
Geç tutulmuştur belki daha bata 3.4 gün var battan iki gün sonra çıkan bile var pozitif bence olabilirkizlar acil bir konuda yardima ihtiyacim var!! Biraz ozel olucakkl Ama sormam gerekli bu Sabah esimle birlikte oldukdan iki saat sonra tv izlerken cok yogun bir akintim geldi. Sanki gulerken hafif bir idrar kacirma gibiydi bunu altimdaki tayta kadar cikinca farkettim. Gebelik belirtisi mi sizce? Ama daha dun test yaptin megatifdi. Bat 21-22 nisan . Acayip degisik hissettim ilk defa basima boyle birsey geldi
Insallah tatlimGeç tutulmuştur belki daha bata 3.4 gün var battan iki gün sonra çıkan bile var pozitif bence olabilir
Insallah ya rabbim isteyen herkese nasip etsinAnladım canım hadi bebiştendir inşallah
Ne güzel dua aminnnnInsallah ya rabbim isteyen herkese nasip etsinbeni da unutmasin insallah❤
İyiyim kuzum çok şükür bulantım tiksinmem bel ağrım gögüs hassasiyetim yok çok şükür arada bir kasıklarıma ağrı girip çıkıyor okadar rahatım yani ama uykum geliyor yaa öle yani birde kabızlık var biraz söylemesi ayıptır
D vitamini d3 k2 birarada olanlardan al tabi önce doktora sor. Ama onu öneriyorlar genelde.Bendekinde daha farklı yazıyorsonuçta düşük birde insan bir şey bilmeyince çok endişeleniyor doktorda tıbbi terimler kullanıyor mesela ths ne onu çözemedim internetten o kadar okudum ama anlamadım
Evet ama bugün Bi arkadaş 9 gün önce test yapıp attı çıkmış ya o biraz yarın yapsam mı acaba dedirttiAnladım canım sende bendensin daha var
Bu rezene bir benim kızımda işe yaramadı sanrım.. Alerji kolit i vardı doktor anason rezene karıştır ver demişti.. Bende çay çaşıpı ile verirdim ama 2saatten fazla uyumadıOfff rezene ben 1 defa verdim kızım 3 aylikti verdiğim de 2 çay kaşığı.
Çocuğu uykudan alamadım bütün gün uyumuştu acıkıp bile uyanmadı öyle çok korktum ki.
Ben yesilcay, zencefil ve ıhlamur içerim ama aktardan açık şekilde alarak demliyorum. Rezene mesela bazı kadınlarda sütü bile azaltıyor mesela bende
Bende bu ay adet patlaması yaşayacağım galiba.. Bat a 3 gün var göğsüm şişti hashas.. Şişkinlik tatlı isteği.. Resmen doruktayım..Dun gece yarisina kadar deriin bir temizlik yaptim, karsilastirmak icin bakarim diye sakladigim butun eski lh testlerimi de attim. Terapi gibiydi, hafifledim Belirtiydi testti derken kendimi cok bunaltmisim bu ay reglim bile her zamankinden farkli ve yogun oldu gercekten cok ustumuze geliyoruz bazen kendimizin . Simdi zihnim aydinlandi. Onumuzdeki gunler hayirla gelsin insallah.
Valla benide o dedirtti zaten yapsam mı diye yoksa geçmeden asla yapmam diyordumEvet ama bugün Bi arkadaş 9 gün önce test yapıp attı çıkmış ya o biraz yarın yapsam mı acaba dedirtti
Benim İlişkiden sonra neredeyse bir gün boyunca akıntım oluyor. Durdukça içindeki spermler akıntı olarak çıkıyorEvet ama ben hic yatmadim hemen gidip temizlendim. Iki saat sonra olmasi beni biraz suphelendirdi. O yuzden belkide senin dedigin gibidir. Zaten testim negatifdi dunUmudum da kalmadi acikcasi Ama hayatimda ilk defa olunca cok sasirdim
Haha aynı şeyden ektilenmişiz evet ve aynı şekilde bende de test yok yarın alırsam salı yapabilirimValla benide o dedirtti zaten yapsam mı diye yoksa geçmeden asla yapmam diyordumaynı şeyden etkilenip düşünmüşüz ama benim testim yok alsam da yarın salı sabahı yapmam gerek erken gebelik testi