Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yap bence canım benim karnımda rahatsızlık ve yumurtaliklarimda sızlama var bugün yine çoğaldı içimden bir ses test yap diyor ama 7 günüm var senin birşey var mı hissettiğin şuan
Yumurtlamadan itibaren akintim var yumurtlama akintisi gibi seffaf uzayan sekilde normalde kuru olmam gerekiyo bu zamanlarda.bide agrim var adet olacak gibi.onum disinda bisey yok gibi

Kuzucum acaba içerde kalan spermler akmış olabilir mi? Benim öyle olurdu mutfağa giderdim aktığını hissederdim mesala. Belki ondandır bilemedim

Kuzucum acaba içerde kalan spermler akmış olabilir mi? Benim öyle olurdu mutfağa giderdim aktığını hissederdim mesala. Belki ondandır bilemedim
Evet ama ben hic yatmadim hemen gidip temizlendim. Iki saat sonra olmasi beni biraz suphelendirdi. O yuzden belkide senin dedigin gibidir. Zaten testim negatifdi dun Umudum da kalmadi acikcasi Ama hayatimda ilk defa olunca cok sasirdim

Geç tutulmuştur belki daha bata 3.4 gün var battan iki gün sonra çıkan bile var pozitif bence olabilir

Geç tutulmuştur belki daha bata 3.4 gün var battan iki gün sonra çıkan bile var pozitif bence olabilir
Insallah tatlim. Ama testlerim negatif cikinca umudu kestim. Cok dusununce belirtileri kendim kendine yapiyorum diye duaunuyordum. Ama bunu kendim yapamam ki . Bakalim Allah hayirlisini nasip etsin

Sevindim canım iyi olmana. Ayy o bende de var valla çok kötü birde arada sancı yapıyor insana. Ramazan etkisi diyorum kendime açıktım çoook

Bendekinde daha farklı yazıyor sonuçta düşük birde insan bir şey bilmeyince çok endişeleniyor doktorda tıbbi terimler kullanıyor mesela ths ne onu çözemedim internetten o kadar okudum ama anlamadım
D vitamini d3 k2 birarada olanlardan al tabi önce doktora sor. Ama onu öneriyorlar genelde.

Bu rezene bir benim kızımda işe yaramadı sanrım.. Alerji kolit i vardı doktor anason rezene karıştır ver demişti.. Bende çay çaşıpı ile verirdim ama 2saatten fazla uyumadı
Bende bu ay adet patlaması yaşayacağım galiba.. Bat a 3 gün var göğsüm şişti hashas.. Şişkinlik tatlı isteği.. Resmen doruktayım..
2.5§aydır adet görmüyorum.. Bu ay adet görüp bir temizlensem mayısta daha rahatlarım gibi geliyor bana ama bakalım

Evet ama bugün Bi arkadaş 9 gün önce test yapıp attı çıkmış ya o biraz yarın yapsam mı acaba dedirtti
Valla benide o dedirtti zaten yapsam mı diye yoksa geçmeden asla yapmam diyordum aynı şeyden etkilenip düşünmüşüz ama benim testim yok alsam da yarın salı sabahı yapmam gerek erken gebelik testi

Evet ama ben hic yatmadim hemen gidip temizlendim. Iki saat sonra olmasi beni biraz suphelendirdi. O yuzden belkide senin dedigin gibidir. Zaten testim negatifdi dun Umudum da kalmadi acikcasi Ama hayatimda ilk defa olunca cok sasirdim
Benim İlişkiden sonra neredeyse bir gün boyunca akıntım oluyor. Durdukça içindeki spermler akıntı olarak çıkıyor

Valla benide o dedirtti zaten yapsam mı diye yoksa geçmeden asla yapmam diyordum aynı şeyden etkilenip düşünmüşüz ama benim testim yok alsam da yarın salı sabahı yapmam gerek erken gebelik testi
Haha aynı şeyden ektilenmişiz evet ve aynı şekilde bende de test yok yarın alırsam salı yapabilirim o zaman beraber yarın alıp salı sabah yapsak mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…