Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaslar bana yardimci olursaniz sevinirim 7 nisanda piki saat 16.30 gibi gordum aksam 10da yaptigim test hafif siliklesmisti 8 nisanda daha silikti.bugun tekrar yaptim ve bu sekilde sizce gebelik mi yoksa tekrar yumurtlama mi ?
Canım merhaba umut vermek gibi olmasın ama bu kadar kırmızılıklar hep takip ettiğim kadarıyla ovulasyon testinde hamişlik gösteriyor nadiren yanılıyoruz tabi inşallah öyledir ve pik den 11 gün geçmiş ihtimal çok l yüksek kaset testin Yok mu hiç kuzum

Bugun benimde peceteye silince gelen kahve lekelenmem oldu cok az sonra rengi acildi adete 3 gun var canim neden gelir bu daha oncegelmedi

Yaaaa cok sevindimmmm rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin cok sevindimmm neler yaptığını anlatir misin ? Tavsiyelerin var mi
Geçen ay denemiştim olmamıştı bu ay nasılsa yine olmaz diyip fazla üstüne düşmedim sanırım ondan oldu bir de bu ay ters pozisyonla ilişkiye girdik hep diz dirsek pozisyonu yani başka hiçbir şekilde yapmadık. İlişkiden sonra bi 10 dk yüz üstü yattım onun dışında da bir şey yapmadım

Insallah ya bende bi kac yerde gormustum adete yakin olan lhta boyle cikarsa gebwlik olabilir diye ama insan korkuyo ya yoksa diye.aslinda 2 testim var ama suan yapmak istemiyorum yarin tekrar bi lh yapip sonra yaparim belki

Benim 23ü ama çıkmadı ha tabi olmadığı icin de çıkmamış olabilir

Haha ben ben salı günü test yapıyorum pozitif çıkıyor demiştim
Hadi inşallah ikimizin rüyası da bu ay düze çıksın canım
Ay inşallah kuzucum bu arada test yapmışsın daha erken bidaha tekrarlarsin testi hakkında hayırlısı olsun kuzum❤ Allah nasip ederse olacaktır zaten☺

O zaman sen Çarşamba yap önceden birde çıkmaz ama varsa boşuna üzülürsün bazen çıkmıyor ama sonrakinde çıkıyor ama teste göre var ikinci kez yumurtlaman olmadıysa kiiii olması zor
Bende oyle dusunuyorum bakalim yumurtlama degildir diye dusunuyorum bende ya bi heveslendim gibi ama rabbimden hayirlisi bakalim ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…