Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu kadar beklemenin sonu inşallah selamettir canım benim gerçektende çok tuhaf yani hayırla sonuçlansın inşallah bida kan vermeye giderken rabbiesiri oku olurmu günde rahman süresini YouTube'dan aç çok güzel okuyan bir hafız var dinle arada karnına dokun inş şifa olur canım 🙂🙂🥰🥰😍😍
Tamam rabbiesiri okurum onu da okuyum 🙈Annecim de hafız o da çok güzel okuyor sure ilahi 💖onu dinliyorum çok güzel sesi var canım. ona da kenzül arş ve meryem süresini okutuyorum sürekli. Videoya çektim onu 😁🤗kendim meryem süresini ayrı okuyorum. İnşallah yoktan var eden Rabbim vereceği şeyin en iyi bilir vaktini 🙏🏼🙏🏼her yönden yoğunum inşallah duyar Rabbim 🌸🌷

Hayırlı olsun canım. İnşallah sağsalim kucağına alırsın

Ay ne kadar erken öğrendin masallah ya ozendim=)

Canım gözün aydın inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin 2 gün sonra tekrar bundan sonra artışlarını kontrol edicen tebrik ederim hayırlı olsun 🙏

Son 2 3 günkü ovulasyon testini atabilir misin rica etsem

Gozun aydin canim tebrik ediyorum🥰

Yaaa inanmıyorum gözümüz aydın Haydi bebisine hoş geldin de kuzum 💓🥰🥰🌼

L lavienroselove bizede dua eder misin inşallah bizlerde seni etiketler böyle güzel haberler veririz 🥰 ilk bebişin mi canım 👶❤️
Herkese çok çok teşekkür ederim ilk hamileliğim bu da son günlerdeki ovülasyon testlerim
8ECB8A54-2C2A-45F7-A4CE-577F7D374A95.jpeg

Merhaba arkadaslar bana yardimci olursaniz sevinirim🤗 7 nisanda piki saat 16.30 gibi gordum aksam 10da yaptigim test hafif siliklesmisti 8 nisanda daha silikti.bugun tekrar yaptim ve bu sekilde sizce gebelik mi yoksa tekrar yumurtlama mi ?

Eklentiler

• 20210418_140118.jpg
    20210418_140118.jpg
    96,3 KB · Görüntüleme: 35
  • 20210418_140037.jpg
    20210418_140037.jpg
    84,5 KB · Görüntüleme: 38
Tebrikler 🎊 canım Rabbim daim etsin hayırlısıyla doğurmak nasip etsin inşallah çook sevindim ismini görünce acaba nerelerdeydi dedim ilk 🌸bu haberi verdin valla iyi geldi 🤗
Bu ay hiç umudum yoktu hatta birkaç sayfa önce yumurtlamadım bu ay galiba olmayacak yazmıştım 🌸 allah isteyen herkese nasip etsin

Tesekkur ederim senin 28.gunmus benim de 26 bu kadar koyulasti benim de.erken gebelik testi de kalmamış bakamadım catlicam
28 gibi görünmüş de 23 aslında 🌸 ben anladım ki eğer gerçekten hamilelik varsa çıkıyor testte ne olursa olsun
Amin İnşallah 🤗Biliyorm canım senin testlerini de. 😊Nasip işte çok güzel oldu olmayacak birşey asla yok Allah isterse.
Aynen öyle valla umutsuzluk boşunaymış Allah herkese nasip etsin🌸

X