Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cildircim=)

Kızlaaarrr, bana da fikirlerinizi söyler misiniz ???
Benim adete 5 gün varken bi kan gibi leke geldi biri akıntı ile karışık biri normal geldi. Yumurtlama gününde birlikte olmuştuk. Ondan 9 gün sonrasını sayıyorum tam lekenin geldiği güne denk geliyor. Bu yerleşme lekesi mi sizce ? Adete daha 4 gün var. Yarın erken gebelik testi almak istiyorum ama bir yandan da alma adeti bekle diyorum. Bilemedim

Ayin 26si ve 25i test yapabilirsin varsa kesin cikar diye düşünüyorum catlamadan 14 gun sonrasi kesin sonuç diye biliyorum

Şimdi kızlar size bir sorum var yumurtlamanın üstüne 8 gün geçti bata tam 7 gün var takvimde onu gösteriyor çıkarmı yapsam test. Yumurtlaması10,11 olup batı25.26 olan var mı ne yapalım test yapalım mı yeni hamiş arkadaşlarım ne diyorsunuz

Yumurtlama 9-10. Test yaptım ama negatif. İnşallah pozitife döner bence üzülmemek için şimdi yapma. Bi kaç gün daha bekle

Ben varim 11 nisan yumurtlama 25 bat

Bir şey sorabilir miyim erken gebelik testi aldim 1 tanecik sabah mi yapmalıyım şimdi yapsam varsa çıkar mı ?
Bu normal gebelik testinde çıkmıyor ovulasyondan supheliyim=)

Bir şey sorabilir miyim erken gebelik testi aldim 1 tanecik sabah mi yapmalıyım şimdi yapsam varsa çıkar mı ?
Bu normal gebelik testinde çıkmıyor ovulasyondan supheliyim=)
Genelde oda Sabah doğru sonuç veriyor ama baktınız yakınsa 3.4 gün ise bakabilirsiniz diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…