Cildircim=)Ya ben gecen gun gittim tum sıkıntımı anlattım bana diyor ki sen simdi bana gelmissin senjn icin ne yapabiliriz napalibilirim ki sana ne icin geldin ki bana diyor söylüyorum test yapalim diye hormonlara bakalim ben kendim cevabini bilsem sana gelir miyim sen bana soruyorsun napalm senin icin diyecok tuhaf bu doktorlar ya
Ayin 26si ve 25i test yapabilirsin varsa kesin cikar diye düşünüyorumKızlar merhaba aranızda yeniyim 12 nisan kopkoyu çizgiyi gördüm sonraki 3 günü değerlendirdim bugün 18 nisan oldu hala kasık ağrım devam ediyor sol tarafım . Tutunması için nelere dikkat etmeliyim annem sıcak suyla yıkanma ağır iş yapma falan dedi meyve ye su iç bol bol diyor yat ki tutunsun diyor çok heyecanlandım pko hastasıyım 40 günde bir görüyorum çift çizgiyi ne zaman idrar testi ne zaman kan testi yapılır ?
Canım ol diyince oluyor yaradanpeki son birşey dedin ya gün aşırı devam ettik diye, kaç günde bir adet oluyorsun
Canim tebrik ederim büyük ihtimalle vardir 2 gun sonra daha net gorursen kesin vardırinşallah bebeğin sana tutulmuştur kac gun var adetine
Anladım canım benim hayırlı olsunnn inşallah kan sonucunu bekliyoruz heyecanla
Hayırlı olsun canım. İnşallah sağsalim kucağına alırsın
Ay ne kadar erken öğrendin masallah ya ozendim=)
Ahhh keşke canim❤❤Yaa bazı rüyalar gerçek olsainşallah öyledir
Canım gözün aydın inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin 2 gün sonra tekrar bundan sonra artışlarını kontrol edicen tebrik ederim hayırlı olsun
Son 2 3 günkü ovulasyon testini atabilir misin rica etsem
Gozun aydin canim tebrik ediyorum
Yaaa inanmıyorum gözümüz aydın Haydi bebisine hoş geldin de kuzum
Yumurtlama 9-10. Test yaptım ama negatif. İnşallah pozitife döner bence üzülmemek için şimdi yapma. Bi kaç gün daha bekleŞimdi kızlar size bir sorum var yumurtlamanın üstüne 8 gün geçti bata tam 7 gün var takvimde onu gösteriyor çıkarmı yapsam test. Yumurtlaması10,11 olup batı25.26 olan var mı ne yapalım test yapalım mı yeni hamiş arkadaşlarım ne diyorsunuz
Ben varim 11 nisan yumurtlama 25 batŞimdi kızlar size bir sorum var yumurtlamanın üstüne 8 gün geçti bata tam 7 gün var takvimde onu gösteriyor çıkarmı yapsam test. Yumurtlaması10,11 olup batı25.26 olan var mı ne yapalım test yapalım mı yeni hamiş arkadaşlarım ne diyorsunuz
Doğru diyorsun oysaki söz vermiştim kendime yapmıcam diye ama dürtüyor işte yapmayacağım canımYumurtlama 9-10. Test yaptım ama negatif. İnşallah pozitife döner bence üzülmemek için şimdi yapma. Bi kaç gün daha bekle
Bekleyelim beraber ne yapalım negatifti girmeyelim erkendenBen varim 11 nisan yumurtlama 25 bat
Genelde oda Sabah doğru sonuç veriyor ama baktınız yakınsa 3.4 gün ise bakabilirsiniz diye biliyorumBir şey sorabilir miyim erken gebelik testi aldim 1 tanecik sabah mi yapmalıyım şimdi yapsam varsa çıkar mı ?
Bu normal gebelik testinde çıkmıyor ovulasyondan supheliyim=)