Tamam rabbiesiri okurum onu da okuyumBu kadar beklemenin sonu inşallah selamettir canım benim gerçektende çok tuhaf yani hayırla sonuçlansın inşallah bida kan vermeye giderken rabbiesiri oku olurmu günde rahman süresini YouTube'dan aç çok güzel okuyan bir hafız var dinle arada karnına dokun inş şifa olur canım
Çarşamba o zaman bakayim=)Genelde oda Sabah doğru sonuç veriyor ama baktınız yakınsa 3.4 gün ise bakabilirsiniz diye biliyorum
Haftaya cmartesiye kadar beklemyi duusnuyorum zatenBekleyelim beraber ne yapalım negatifti girmeyelim erkenden
Hadi inşallah tutuyorlardır bebislerimiz inşallahHaftaya cmartesiye kadar beklemyi duusnuyorum zaten
Hadi inşallah güzel haberlerle dönerizÇarşamba o zaman bakayim=)
Hayırlı olsun canım. İnşallah sağsalim kucağına alırsın
Ay ne kadar erken öğrendin masallah ya ozendim=)
Canım gözün aydın inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin 2 gün sonra tekrar bundan sonra artışlarını kontrol edicen tebrik ederim hayırlı olsun
Son 2 3 günkü ovulasyon testini atabilir misin rica etsem
Gozun aydin canim tebrik ediyorum
Hayırlı olsun
Yaaa inanmıyorum gözümüz aydın Haydi bebisine hoş geldin de kuzum
Herkese çok çok teşekkür ederim ilk hamileliğim bu da son günlerdeki ovülasyon testlerimL lavienroselove bizede dua eder misin inşallah bizlerde seni etiketler böyle güzel haberler veririzilk bebişin mi canım
Bu ay hiç umudum yoktu hatta birkaç sayfa önce yumurtlamadım bu ay galiba olmayacak yazmıştımTebriklercanım Rabbim daim etsin hayırlısıyla doğurmak nasip etsin inşallah çook sevindim ismini görünce acaba nerelerdeydi dedim ilk bu haberi verdin valla iyi geldi
Tesekkur ederim senin 28.gunmus benim de 26 bu kadar koyulasti benim de.erken gebelik testi de kalmamış bakamadım catlicamHerkese çok çok teşekkür ederim ilk hamileliğim bu da son günlerdeki ovülasyon testlerimEki Görüntüle 2828421
Amin İnşallahBu ay hiç umudum yoktu hatta birkaç sayfa önce yumurtlamadım bu ay galiba olmayacak yazmıştımallah isteyen herkese nasip etsin
Kalmamış eczanye güvenmiştim yarın bakicam artik=/Hadi inşallah güzel haberlerle döneriz
28 gibi görünmüş de 23 aslındaTesekkur ederim senin 28.gunmus benim de 26 bu kadar koyulasti benim de.erken gebelik testi de kalmamış bakamadım catlicam
Aynen öyle valla umutsuzluk boşunaymış Allah herkese nasip etsinAmin İnşallahBiliyorm canım senin testlerini de. Nasip işte çok güzel oldu olmayacak birşey asla yok Allah isterse.
Test derken ovulasyonda mi28 gibi görünmüş de 23 aslındaben anladım ki eğer gerçekten hamilelik varsa çıkıyor testte ne olursa olsun
Aynen öyle valla umutsuzluk boşunaymış Allah herkese nasip etsin
Canım tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHerkese çok çok teşekkür ederim ilk hamileliğim bu da son günlerdeki ovülasyon testlerimEki Görüntüle 2828421
Hayırlı haberi yarın alican belki mutlaka vardır bunda da hayırKalmamış eczanye güvenmiştim yarın bakicam artik=/
Evet canımTest derken ovulasyonda mi
Ay evet olabilir belki deCanım tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin11.gün test yapmamışsın belki o gün yumurtlamışsındır, 12de çatlamıştır
L lavienroselove arkadaşımızın ovulssyonu koyulaştı ve hamileHerkese çok çok teşekkür ederim ilk hamileliğim bu da son günlerdeki ovülasyon testlerimEki Görüntüle 2828421