- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 32
Hayırlı olsun tekrardan canım Allah sağlıkla tamamina erdirsinValla ben de anlamadım çıkacağı varmış demek ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun tekrardan canım Allah sağlıkla tamamina erdirsinValla ben de anlamadım çıkacağı varmış demek ki
Çok sağolun Allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun tekrardan canım Allah sağlıkla tamamina erdirsin
Yumurtlama günün ne zamandı kuzumBenim 23ü ama çıkmadı ha tabi olmadığı icin de çıkmamış olabilir
Amin canım hayırlısı Allah tan bende sen salı günü sabah ilk idrarla yap aslında çünkü daha az kalıyor ovulasyondaki piki gördük çünküBende oyle dusunuyorum bakalim yumurtlama degildir diye dusunuyorum bende ya bi heveslendim gibi ama rabbimden hayirlisi bakalim ne olacak
Canım hakkında hayırlısı olsun insallahinşallah bebistirYa bi çizgi var ama sanki t nin olması gerektiği yerde değil daha ilerde Resmen umut aşılamaya çalışıyorum kendime
Maşallah hadi hayırlı olsun sağlıklı bir hamiş olur sağlıklı bir bebiş doğurursun inşallah
6gun varBir negatifte benden gelsin o zaman
Evet6gun var
Bende yumrutlama 12 bat 26Şimdi kızlar size bir sorum var yumurtlamanın üstüne 8 gün geçti bata tam 7 gün var takvimde onu gösteriyor çıkarmı yapsam test. Yumurtlaması10,11 olup batı25.26 olan var mı ne yapalım test yapalım mı yeni hamiş arkadaşlarım ne diyorsunuz
İnşallah canım benim inşallah rabbim çok büyük ağzına sağlık annenin bizler için de okusun duasına katsın inşallah rabbim kabul etsin inşallah ol deyince olduran rabbim sanada tüm bekleyenlerde hayırlısı ile ol dursun inşallah canımTamam rabbiesiri okurum onu da okuyum Annecim de hafız o da çok güzel okuyor sure ilahi onu dinliyorum çok güzel sesi var canım. ona da kenzül arş ve meryem süresini okutuyorum sürekli. Videoya çektim onu kendim meryem süresini ayrı okuyorum. İnşallah yoktan var eden Rabbim vereceği şeyin en iyi bilir vaktini her yönden yoğunum inşallah duyar Rabbim
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inş
Görümcem hamileydi dün drda kalp atışı durmuş kürtaj oldu üzüldüm benimde ilk bebeğim öyle olmuştu Allah kimseye bu durumu yaşatmasın inşallah kızı yeni doğurduğumda da Bi arkadaşımın 7 aylık bebeği karnında ölmüştü eşimin annesi ilk çocuğunu doğururken Dr hatasıyla kaybetmiş 2 ayı da 7 ayı da 9 ayı da çok zor. Bunu yaşayan bilir ama Allah herkese kaldıracağı yükü verir ne azı ne de fazlası her zaman rabbim kararıyor yeri geliyor sağlıksız gebeliği vücut kendi sonlandırıyor yeri geliyor Bi bahane yetiyor oldu diye bir kere yılmak yok genciz her zaman olur hikmetinden sual olmaz Allah verir Allah alır bunları dememdeki amaç Allah hepimizin tek sahibi mutlak kudret yalnızca onun isyana girmeyelim olmuyor diye Allaha dua edelim hayırlısını sağlıklı sını en hayırlı zamanda versin diye Allah tüm hamile olmak isteyenlerin duasını bu mübarek günlerin hatrına kabul etsin inşallah tüm hamilelerin sağlıkla devam etsin gebelikleri bir avazda doğursunlar Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah Allah var umut hep vardır hepinize hayırlı günler canlarım en gizli dualarınız hayırla kabul olsun inşallah
İnşallah canım benim inşallah rabbim çok büyük ağzına sağlık annenin bizler için de okusun duasına katsın inşallah rabbim kabul etsin inşallah ol deyince olduran rabbim sanada tüm bekleyenlerde hayırlısı ile ol dursun inşallah canım
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın Belirtiniz ya da vucudunuzda herhangi değişiklik oldu mu?Geçen ay denemiştim olmamıştı bu ay nasılsa yine olmaz diyip fazla üstüne düşmedim sanırım ondan oldu bir de bu ay ters pozisyonla ilişkiye girdik hep diz dirsek pozisyonu yani başka hiçbir şekilde yapmadık. İlişkiden sonra bi 10 dk yüz üstü yattım onun dışında da bir şey yapmadım
Oyle mi yapsam bilemedim kiAmin canım hayırlısı Allah tan bende sen salı günü sabah ilk idrarla yap aslında çünkü daha az kalıyor ovulasyondaki piki gördük çünkü
Yok ilk bebek çoğunlukla oluyor dedi Dr bir test yapmadı ama 2 ay korudum 3. Ay hamile kalınca bebe aspirin içtim 5,6 aylık olana kadarKurtajinizdna sonra herhangi bir test veya tedavi oldunuz mu diger hamilelikler için?
Teşekkür ederim. Bende ayni durumdaym 3. Ay bitti kürtajdan sonra. Önümüzdeki ay deneyeceğiz inşallahYok ilk bebek çoğunlukla oluyor dedi Dr bir test yapmadı ama 2 ay korudum 3. Ay hamile kalınca bebe aspirin içtim 5,6 aylık olana kadar
Rica ederim hayırlısıyla sağlıkla bir an önce gebe kalırsın inşallah Dr çok önemli bana da önlem olarak bebe aspirin vermişti ama çok şükür işe yaradıTeşekkür ederim. Bende ayni durumdaym 3. Ay bitti kürtajdan sonra. Önümüzdeki ay deneyeceğiz inşallah