Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canim ilk hamileligimde su bile icmedim olacak olduktan sonra allahin izni ile hersey olur tasin arasindan papatya cikartan rabbim şu güzel ramazanda gebelik bekleyen herkese mucizesini göstersin bekletmeden bu ay versin insallahHeyyy Maşallah demeden geçemicem bunlar sana Mayısda da yeter valla içme daha birşey valla bünye meselesi belki de bazı şeyler ben olsam hastanelik olurdum ters teperdi
Tabi ki olacak nasip de varsa olmaması için sebeb yok
Canım ol diyince oluyor yaradan peki son birşey dedin ya gün aşırı devam ettik diye, kaç günde bir adet oluyorsunYa valla ben yumurtlamayı takip ettim ama yumurtlama görmedim 2 günde 1 değerlendirmeye devam ettik. Takvimden takip ettiğime göre de 9 gün var hiçbir şey anlamadım valla bu ay hiç beklemiyordum
Yaa evet maşallah burda da var. Erken yumurtladin demek ki. Benim daha 23. Günüm değil dongum 26 gün olduğu için e hadi hayırlı olsun canımŞimdi dayanamadım bi de kaset testte bakayım belki erken test yanlış göstermiştir dedim onda da var çok silik 2-3 dk içinde çıktı Eki Görüntüle 2828381
Canim beklemekte fayda ovulasyon testi adet gunune yakin hormonlar dan dolayi da bazi kisilerde pozitif çıkabiliyormus ne zaman pik oldu üzerinden kac gün geçtiTest negatif ovulasyonda 3 gundur pozitif yoksa umutlanmicam da bata kalmis 3 gun( gittikçe artıyor 2. çizgi koyulugu)
Adetlerim çok değişken o yüzden kesin bir gün de söyleyemiyorum. 28 günde 1 olduğum da oluyor 33-34 gün de hatta 39 günü gördüğüm de oldu.Canım ol diyince oluyor yaradan peki son birşey dedin ya gün aşırı devam ettik diye, kaç günde bir adet oluyorsun
Kac gun var adetine canimŞüpheye mahal vermeyecek kadar tertemiz tek çizgi çıktı bekleyelim bakalım çarşamba tekrarlarim canım
Ben hala yumurtlama takibi yapıyordum bu sabah bugün yumurtladığımı düşündüm sonra hiç aklımda yokken sırf merakımdan gebelik testi de yapayım bakayım evde çok test var dedim bi yaptım ki ikinci çizgiYaa evet maşallah burda da var. Erken yumurtladin demek ki. Benim daha 23. Günüm değil dongum 26 gün olduğu için e hadi hayırlı olsun canım
Yok benim hep silikti son gunler onceden de bakıyordum acaba hamile miyim diyeCanim beklemekte fayda ovulasyon testi adet gunune yakin hormonlar dan dolayi da bazi kisilerde pozitif çıkabiliyormus ne zaman pik oldu üzerinden kac gün geçti
Canim tebrik ederim büyük ihtimalle vardir 2 gun sonra daha net gorursen kesin vardır inşallah bebeğin sana tutulmuştur kac gun var adetineŞimdi dayanamadım bi de kaset testte bakayım belki erken test yanlış göstermiştir dedim onda da var çok silik 2-3 dk içinde çıktı Eki Görüntüle 2828381
Anladım canım benim hayırlı olsunnn inşallah kan sonucunu bekliyoruz heyecanlaAdetlerim çok değişken o yüzden kesin bir gün de söyleyemiyorum. 28 günde 1 olduğum da oluyor 33-34 gün de hatta 39 günü gördüğüm de oldu.
5 gün var canımKac gun var adetine canim
Ya su doktorlar yok mu insani sinir ediyor kendine daha iyi baska bi doktor arastir canim isini bilrn biri olsun gebelik testinde erken cikmayabilir ama bazi kisilerde 10. Gün bile çıkıyor ama belli olmuyor sen 2 gun bekle 13. Gun yap hayirlisj olsun canim benim insallah en kisa surede bebisin sana tutunurYok benim hep silikti son gunler onceden de bakıyordum acaba hamile miyim diye
Ben klomen kullandım ama doktorla sıkıntı oldu yumurtann kucuk dedi 2 güne gel dedi 2 gün sonra randevular dolu dedi almadı bildiğim başka doktora gittim sinir olup yumurtan catlamis dedi sag tarafta yumurtan yok dediği halde sag tarafta catlamis 3 gün verdi doktor o günler yaptık catlamis diyeli 11 gün oldu
Iyi doktor diye gittik aslında böyle oldu.Ya su doktorlar yok mu insani sinir ediyor kendine daha iyi baska bi doktor arastir canim isini bilrn biri olsun gebelik testinde erken cikmayabilir ama bazi kisilerde 10. Gün bile çıkıyor ama belli olmuyor sen 2 gun bekle 13. Gun yap hayirlisj olsun canim benim insallah en kisa surede bebisin sana tutunur
Kızlar merhaba aranızda yeniyim 12 nisan kopkoyu çizgiyi gördüm sonraki 3 günü değerlendirdim bugün 18 nisan oldu hala kasık ağrım devam ediyor sol tarafım . Tutunması için nelere dikkat etmeliyim annem sıcak suyla yıkanma ağır iş yapma falan dedi meyve ye su iç bol bol diyor yat ki tutunsun diyor çok heyecanlandım pko hastasıyım 40 günde bir görüyorum çift çizgiyi ne zaman idrar testi ne zaman kan testi yapılır ?Kızlar ovulasyonda üst üste çift çizgi gördünüz mü yani bi gün aralıkla
Ya bi çizgi var ama sanki t nin olması gerektiği yerde değil daha ilerde Resmen umut aşılamaya çalışıyorum kendimeİnşallah canım ya
Zaten bugün çıkma ihtimali %70lerde ama çarşamba %99 doğruluk olacak. O gün de tek görürsek uzuluruz artık
Ya ben gecen gun gittim tum sıkıntımı anlattım bana diyor ki sen simdi bana gelmissin senjn icin ne yapabiliriz napalibilirim ki sana ne icin geldin ki bana diyor söylüyorum test yapalim diye hormonlara bakalim ben kendim cevabini bilsem sana gelir miyim sen bana soruyorsun napalm senin icin diye cok tuhaf bu doktorlar yaIyi doktor diye gittik aslında böyle oldu.
Insallah bakalm nolcak=)
Beklemekte fayda var evet bende gördüm çizgini insallah 2 gun sonra daha net görürsün o cizgiyi o zaman kan için hemen gitYa bi çizgi var ama sanki t nin olması gerektiği yerde değil daha ilerde Resmen umut aşılamaya çalışıyorum kendime
Kafayı yedik=)))Ya bi çizgi var ama sanki t nin olması gerektiği yerde değil daha ilerde Resmen umut aşılamaya çalışıyorum kendime